organic Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Žena si koupila nové zimní boty. Vevnitř kožíšek. Jsou skvělé. Moje milovaná značka. Oi!OI! OI! OI! Tak 9111 jsou doma. Skutečně nádherný materiál.DSCN6145.jpgVítej v klubu. Jsou to skvělé boty. Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Taky se musím pochlubit, slevy na Barker dopadly takto: Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Na Lojáky nemám prachy, tak sem si neska koupil hobití boty ..... jen co sem do nich vklouznul, tak bylo jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Taky se musím pochlubit, slevy na Barker dopadly takto: taky moc pěknej kousek. Jaké slevy mají u Barkeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Kolem 50% na Chodové u TM Lewin tyto byly z 9500 na 5500, mají výprodej podle velikosti a vcelku jeste velký vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Ten Blažek s těma cenama nový kolekce bot snad upadl... kdoví, jestli jsou to vůbec rámovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Na Lojáky nemám prachy, tak sem si neska koupil hobití boty ..... jen co sem do nich vklouznul, tak bylo jasno Byla akce nebo běžná cena? Koukam po nich uz dlouho, budou i na zimu nebo tohle je max zima co daji? Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Byla akce nebo běžná cena? Koukam po nich uz dlouho, budou i na zimu nebo tohle je max zima co daji? Bite my shiny metal *** with Tapa-7% z běžné ceny .... zateplený to není, ale já v tom cestu k autu a zpátky zvládnu .... já vlastně žádný vyloženě zimní boty nemám, protože je nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Uz jsem se ptal, ale bez odpovedi, tak zkusim znovu. Ma nekdo zkusenost jak s napinaky Bexley tak i s temi z ebaye? Mam dojem, ze jste je nekteri kupovali v hromadne objednavce tu na foru. Pokud mate zkusenost jen s jednimi, tak napiste zkusenosti, zda jsou kvalitne zpracovane atd. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Uz jsme to myslím psali, pár stránek zpět Ty napínáky jsou naprosto v pohodě, jsou vyrobené dobře a jsou za solidní cenu, fungují naprosto bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Já je mám v botách třetí noc, takže nevím, co bych psal. Sedí v nich akorát, napínají je, pěkně voní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) me jde spis o to srovnani obou, at vim jake objednat a o to jak moc ta velikost odpovida (idealne pokud mate Loake, Gucci nebo treba Dolce Gabbana pro srovnani) na ty Bexleye jsem na internetu nekde cetl, ze jsou trosku vetsi - predevsim co se sirky tyce Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem Katz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Aha, sorry Katzi, špatně jsem si tvůj dotaz přečetl. S tímhle bohužel nemám jak pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Planuji jich objednat tak 10-15, a nechci to pak uz resit, proto se ptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 ja dneska dotahl od Bati tohle sleva 30% tak nebylo co resit. uvidime co vydrzi. Jezdim vetsinu autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Hele napínáky bexley uplně v pohodě , je to to samý co loake a milion dalších firem (ani bych se nedivil kdyby to dělala jedna fabrika) co se týče velikosti ak to sedí a do šířky mám přeci pružinku kterou křížovým šrubovákem nastavíš jak potřebuješ. A za 15 eček není co řešit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Herring shoes ma vanocni vyprodej..http://www.herringshoes.co.uk/?utm_source=nl&utm_medium=email&utm_content=salegraphic&utm_campaign=1214b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Dneska vesele . Jack&Jones Desert boots. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Dneska vesele . Jack&Jones Desert boots.Paráda Velmi by se hodily k těm Ingům, které jsi měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Le premier má celkem zajímavou slevu na pár posledních Buckhinghamů... Jinak k tomu Blažkovi - má tu někdo ty jejich boty z horního cenového spektra? Taky mi spadla čelist, když jsem viděl ty ceny v podstatě třeba výš než všechny řady Loake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se