alois Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 A k těm napínákům - jedny si vezmu na zkoušku prosím. Velikost 42. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Tlustý je marketingově zneužité jméno ševce, kterého vyhodili. Fungují na základě agresivní reklamy, kvalita neodpovídá ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 S tím Tlustým je to tak zlý jo? Kupoval jsem od nej tři opasky na zakázku tak 3-4 roky zpátky a držej v pohodě, stěžovat si nemůžu. Ale jestli je něco jinak, tak sorry za blbej tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Tlustý je marketingově zneužité jméno ševce, kterého vyhodili. Fungují na základě agresivní reklamy, kvalita neodpovídá ceně.Potvrzuji, žena mi kupovala penezenku - dolarovku, po necelém roce se soupe barva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Tak mám ještě zkušenost s Danny P. Mám peněženku 5 let, pořad jak nová, a tašku 2 roky, taky super. Opasky maj koukám taky a levnější než Tlustý..a hezký řekl bych Tak snad to bude o kousek lepší tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Alois, co je to za botky? Vypaxaji super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 (upraveno) Díky. Berwicky z Fashion Arény. Ještě mám Oxfordy Tan ...nešlo je tam nechat za ty prachy. Upraveno 22. února 2020 uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Tak jsem tam take jedny Berwicky jeste dneska vyloupnul.Tohle forum je mor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Přesně tak. Nejen hodinky, ale další "nezbytnosti". Ve Varšavě jsem nedávno koupil LOAKE Python a pak minulý týden dvoje BERWICKy ve FA. Ale nohy stále jen dvě......tak jsem jel do Ostravy v podstatě na otočku ve čtvrtek ráno a vzal jsem si s sebou do auta ČTVERY boty. PACIENT! Přezouval jsem se skoro na každé pumpě, abych si udělal radost. To už je na docenta Chocholouška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Jestli se nás sejde víc, klidně to opět zorganizuji, taky bych ještě dva páry upotřebil To bys byl zlatej, já minimálně 2 páry vezmu, spis možná víc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Ještě k těm páskům, i když je na to tuším extra vlákno. Já jich mám celkem dost, vč jednoho do chinos od Oty (spokojenost), ale furt mě láká zkusit odsud: https://www.opasky-linger.com/shopBtw máte někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Kam zmizel Trutnovak co si kupoval každý týden nove tenisky? Nevite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Po Lingerovi se chodi k Otovi, ne naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Kam zmizel Trutnovak co si kupoval každý týden nove tenisky? Nevite? Jako Panedge? Tez mi tu chybi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Jako Panedge? Tez mi tu chybi..Zavalili ho ve sklepě krabice s botami, nejspíše nepřežil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Jestli se nás sejde víc, klidně to opět zorganizuji, taky bych ještě dva páry upotřebil Odkud a jaky napinaky by se braly kdyztak prosim Te? 2 az 3 pary bych taky uzivil. Mate nekdo osobni zkusenost s tema napinakama z odkazu, co se tu posilaly? Tam to cenove vychazi dost slusne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Odkud a jaky napinaky by se braly kdyztak prosim Te? 2 az 3 pary bych taky uzivil. Mate nekdo osobni zkusenost s tema napinakama z odkazu, co se tu posilaly? Tam to cenove vychazi dost slusne...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118665-nap%C3%ADn%C3%A1ky-bexley/?fromsearch=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Jako Panedge? Tez mi tu chybi..Presne. To je on. Ted jsem byl v Trutnove tak na nej vzpomnel )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Nějak mi docházejí napínáky, neplánuje se opět nějaká hromadná objednávka? Přidal bych se. Myslím na to už delší dobu. Mimochodem, po jaký době obrušujete ten cedr, aby víc voněl? Jestli se to teda dělá... +1Rad se zas pripojim. A k těm napínákům - jedny si vezmu na zkoušku prosím. Velikost 42. To bys byl zlatej, já minimálně 2 páry vezmu, spis možná víc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkud a jaky napinaky by se braly kdyztak prosim Te? 2 az 3 pary bych taky uzivil. Mate nekdo osobni zkusenost s tema napinakama z odkazu, co se tu posilaly? Tam to cenove vychazi dost slusne... Kluci, založil jsem na to separátní vlákno, ať tady neplevelíme. Požadavky a diskuzi k hromadné objednávce prosím směřovat tam, díky. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/136434-sn-bexley-nap%C3%ADn%C3%A1ky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Jak jste na tom s rozchazenim tech Berwick? Me prijdou trosku tuzsi nez Loake, lehce me zlobi na patach, ale mel jsem je zatim jen dvakrat. Jinak spokojenost. Loake mam uz x let, tak si mozna jen nevzpominam, jaky ty zacatky s nima byly :-)) Ma nekdo aktualni porovnani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se