Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, pesnoaar napsal:

Díky za tip, kouknu. Já budu chtít klasickou koženou, jelikož už tam mám díru, ale dobré vědět.

zajdi do Botovny ve Strašnicích - https://www.botovna.cz/

Panská je předražená a za mě teda služby nic moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, pesnoaar napsal:

Díky za tip, kouknu. Já budu chtít klasickou koženou, jelikož už tam mám díru, ale dobré vědět.

V té prodejně, kde prodávaly Loake už to nedělají ?

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, krakra napsal:

V té prodejně, kde prodávaly Loake už to nedělají ?

Já právě myslím, že už se na to v LePremier vykašlali a poslat do po vlastní ose do UK je drahé. A loakeeshop.cz vypadá nějak podezřele včetně cen.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Moty napsal:

zajdi do Botovny ve Strašnicích - https://www.botovna.cz/

Panská je předražená a za mě teda služby nic moc

Pár let zpátky jsem se u nich ptal a do rekonstrukce Loak se jim moc nechtělo. Prý mají malé díry na stehy a dost blbě se jim to prošívá. Aspoň tak jsem to pochopil. 

Upraveno uživatelem xbraj19
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, xbraj19 napsal:

Pár let zpátky jsem se u nich ptal a do rekonstrukce Loak se jim moc nechtělo. Prý mají malé díry na stehy a dost blbě se jim to prošívá. Aspoň tak jsem to pochopil. 

Asi jo, na základě doporučení zde jsem tam (?) volal a říkali, že Loaky nee.

Takže já mám jedny zralý na rekonstrukci doma a tak trochu mi tam překážejí.

Ale já jsem lemra, u dalších 2 bot potřebuju vyměnit jen plátky na podpatku a tak mi to nějak nevychází 😉

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, pesnoaar napsal:

Já právě myslím, že už se na to v LePremier vykašlali a poslat do po vlastní ose do UK je drahé. A loakeeshop.cz vypadá nějak podezřele včetně cen.

LePremier něco tady dělat a pak se na to vykašlat, fakt servis jak stehno.

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, pesnoaar napsal:

loakeeshop.cz - koukám a fakt pofidérní, v kontakt nic, a ceny hodně pofidérní, z toho bych fakt nic neobjednával.

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Dez123 napsal:

Však ta cedulka se snad na nošení sundá, přece by takhle nikdo nechodil ne?

Ta cedulka je bohužel papírová, škoda mě by se to tam líbilo, jako designový prvek.

Odkaz ke komentáři

Měl bych dotaz. Je nějaký web, kde se dají prodat velmi kvalitní, ale nošené boty? Bazoš asi nebude to pravé ořechové. Před lety jsem si koupil v San Franciscu vysoký Allen Edmonds, ale po přechodu na bare foot je nenosím. Tady nošenou obuv nabídnout nemůžu… Potřeboval bych něco jako chronomag, ale na pánskou módu/obuv - kde dokážou ocenit kvalitu. Dík.

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Bert napsal:

@redd Patrně brzy zde. Chci rozšířit a zpřehlednit inzerci nehodinkového charakteru. Je to součást připravovaných změn.

Určitě je to cesta správným směrem. Protože proč by si tu nemohl prodat tričko aj. co si měl jednou na sobě a nesedla velikost. Předpokládám, že většina z nás je soudná a ani kdo tady nebudu prodávat 2 roky jetou mikinu s dírama, ale že měl někdo něco na sobě a je to ve stavu nový věci, tak si myslim, že to nikomu neuškodí, ba naopak.

Každopádně díky za progres!

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Strocek napsal:

Určitě je to cesta správným směrem. Protože proč by si tu nemohl prodat tričko aj. co si měl jednou na sobě a nesedla velikost. Předpokládám, že většina z nás je soudná a ani kdo tady nebudu prodávat 2 roky jetou mikinu s dírama, ale že měl někdo něco na sobě a je to ve stavu nový věci, tak si myslim, že to nikomu neuškodí, ba naopak.

Každopádně díky za progres!

+1

Navíc to můžeme obalit do celosvětové udržitelnosti a zmenšení vlastní emisní stopy🙂

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Udělal jsem si radost (velkou) Airmaxama který jsem strašně žral když v 97 vylítly ,ale pro třináctiletýho kluka z paneláku tenkrát unreal cena :).

No i teď byly slevněný z úplnýho nesmyslu na menší nesmysl 😆.

20240217_120307.jpg

20240217_120245.jpg

20240217_194707.jpg

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Bert napsal:

@redd Patrně brzy zde. Chci rozšířit a zpřehlednit inzerci nehodinkového charakteru. Je to součást připravovaných změn.

To není špatný nápad. Viděl bych to na jeté boty, šperky, věci na holení (nemyslím žiletky) atd.

Odkaz ke komentáři

V 1. 3. 2024 v 14:56, krakra napsal:

loakeeshop.cz - koukám a fakt pofidérní, v kontakt nic, a ceny hodně pofidérní, z toho bych fakt nic neobjednával.

Loakeeshop urcite ne. Co jsem hledal, tak v CR neni specializovany eshop, co by to tahal. 

Le Premier to pred rokem jeste delali, ale za rekonstrukci chteli 4 tisice. Obecne ty anglicky boty sly u nas diky vystoupeni Anglanu z EU do kopru. 

Co se pamatuju, tak mel Loake v nabidce Cavalier a jeste nejaky firmy na siti MGM obleku a kosili, tak se lze zeptat tam jeste. Gentlemanstore ma taky nejakyho sevce, ktery jim dela rekonstrukce, tak se muzes optat tam taky. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...