Hasňa Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna To jsou teda otázky, co s bagrem.. Neznáš Mládka? Prostě mít pro potěšení!
nickolas Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 18:24, African napsal: Pustilo mě to do soutěže o bagr, takže originál, doufám že nevyhraji...co s bagrem Pche! Na kamarádově svatbě jsme jeden bagr tak trochu ukradli a byla to supr zábava Rozšířit
African Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 7. 1. 2025 v 20:20, Hasňa napsal: To jsou teda otázky, co s bagrem.. Neznáš Mládka? Prostě mít pro potěšení! Rozšířit
krakra Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 17:37, African napsal: Jsem navoskoval, prošlapuji a zkouším vodotěsnost Mají mega pohodlnou širokou podrážku, oproti Vibramu docela změna, jsou opravdu celkové pohodlné. Jeden borec mi říkal, že se Caterpillar hodně fejkuje poslední dobou, proto možná občas i ta pofidérní kvalita, no uvidíme. Ještě musím ověřit přes QR kód a jejich stránky sériové číslo, jestli ty moje nejsou od Vietnamce Rozšířit Tak todle vypadá moc dobře.....
Josef01 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Co říkáte na tyhle? https://www.kreibich.cz/venkovni-obuv-3/panska-zimni-obuv-massimo/?variantId=1268
Nick06 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna V 7. 1. 2025 v 23:18, Josef01 napsal: Co říkáte na tyhle? https://www.kreibich.cz/venkovni-obuv-3/panska-zimni-obuv-massimo/?variantId=1268Jestli se ti líbí a sedí ti tak no problem. Spoustě lidí se nelíbí kombinace tkaničky a zip.( mě taky ne ale já je nosit nebudu).Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 2
Josef01 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Já jsem hledal se zipem, mě nebaví to stále zavazovat a nohu s vysokým nártem bez zipu je utrpení dostat do vysoké boty.
Harwey Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna funkcne neviem, ale za tie peniaze sa mohli viac pohrat s detailami a neodflaknut to az tak 1
Josef01 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna (upraveno) Uvidím, objednal jsem to přes internet, takže vyzkouším a případně pošlu zpět. Bohužel dnes živnostník ve Středočeském kraji stojí 1000 Kč na hodinu, kolik by stály ručně dělané kožené boty? Podle mě tak 10-15 tisíc, jinak to je nějaká levá. Upraveno 8. ledna uživatelem Josef01
EpsteinBarr Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna V 8. 1. 2025 v 7:14, Harwey napsal: funkcne neviem, ale za tie peniaze sa mohli viac pohrat s detailami a neodflaknut to az tak Rozšířit Ako sa vravi u nas, na dedinu dobre.... Mne kombinacia zip/snurky nevadi, manzelka mi to ale zakazuje
ivan_989 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Ja mam bez zipsu toto. Obuvanie na pohodu. Ta kombinácia dierok a háčikov je možno ešte lepšia ako zips, lepšie sa v tom chodi, obutie/ vyzutie je rýchle a komfortné. 1
Corvus corone corone Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna V 8. 1. 2025 v 8:44, ivan_989 napsal: Ja mam bez zipsu toto. Obuvanie na pohodu. Ta kombinácia dierok a háčikov je možno ešte lepšia ako zips, lepšie sa v tom chodi, obutie/ vyzutie je rýchle a komfortné. Rozšířit Tak ty jsou parádní, kdo je pachatel?
ivan_989 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Cheaney https://www.herringshoes.co.uk/cheaney/tweed-c_boots/almond-grain Roky dozadu ked som ich kupoval ma vysli na menej ako polovicu z tej ceny ....investicne boty 1 1
krakra Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna V 8. 1. 2025 v 8:44, ivan_989 napsal: Ja mam bez zipsu toto. Obuvanie na pohodu. Ta kombinácia dierok a háčikov je možno ešte lepšia ako zips, lepšie sa v tom chodi, obutie/ vyzutie je rýchle a komfortné. Rozšířit To je pěkná bota.
ivan_989 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Kupene 5.1.2017, cize maju 8 rokov. cca 2x rocne vycistim a nakremujem. Nechodim v nich na tury,tak slusne drzia. 1
krakra Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna V 8. 1. 2025 v 9:39, ivan_989 napsal: Cheaney https://www.herringshoes.co.uk/cheaney/tweed-c_boots/almond-grain Roky dozadu ked som ich kupoval ma vysli na menej ako polovicu z tej ceny ....investicne boty Rozšířit Koukám, ta cena to je teda raketa..... Fakt neuvěřitelný.
Frantik Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna A tak je to jedna z nejlepších značek bot na světě, tak nějakou kačku stojí Taky jsem si řekl, ze si je nadělím
ivan_989 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna ked uz som nestihol hodinky, tak aspon boty som kupil v case normalnych cien Hentie ma stali €277,07. Dnes je cena 620 €.
African Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna V 8. 1. 2025 v 11:28, ivan_989 napsal: ked uz som nestihol hodinky, tak aspon boty som kupil v case normalnych cien Hentie ma stali €277,07. Dnes je cena 620 €. Rozšířit 620 Éček už je ovšem dobrá petelice za botu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se