Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

ja jezdim sem a tam.....nekdy to vydrzim i dvanact hodin........prace me bavi........v praci mame automat na kafe a tri sedici zachody + dva stojici ...... taky tam mame dve kresla a televizi-to tam mame kdyz neni zrovna co delat abysme nevymejsleli picoviny.......a takle je to kazdej den..... jsem moc spokojeny

Úplně Tě vidím, jak jezdíš  :lol2:

http://www.dailymotion.com/video/xgagdg_tajemstvi-hradu-v-karpatech-zeleznicni-cast_shortfilms

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych ty preklady moc nehrotil. Dnes pul dne hledam v madarskych zákonech nebo na strankach jejich narodni banky zminku o outsourcingu ci compliance, a pak jsem zjistil, ze oficialne pouzivaji vlastní vyplody pro oba terminy... no zni to dost divne... Outsourcing je Outsourcing všude, i Compliance...

A česky bys to popsal jak?

Odkaz ke komentáři

Ja bych ty preklady moc nehrotil. Dnes pul dne hledam v madarskych zákonech nebo na strankach jejich narodni banky zminku o outsourcingu ci compliance, a pak jsem zjistil, ze oficialne pouzivaji vlastní vyplody pro oba terminy... no zni to dost divne... Outsourcing je Outsourcing všude, i Compliance...

Překvapuje mne, že tě to zrovna na maďarštině zaráží. Hotel-Szálloda, Restaurant-Etterem, Policie-Rendörszeg, Airport - repülötér atd atp...

Odkaz ke komentáři

Jo, jenze u tech se jedna o jakesi pojmenovani, ktere nejsou jaksi novodoba szlova. Ani terminus technicus spojeny s nejakou oblasti.

doprava, spedice - szállítmányozás

Odkaz ke komentáři

Já jsem profesionální hráč výherních automatů ... zatím ve ztrátě ... 

něco jako Free time / mean time gambling manager?  :)

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...