wizard-ov Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 ja jezdim sem a tam.....nekdy to vydrzim i dvanact hodin........prace me bavi........v praci mame automat na kafe a tri sedici zachody + dva stojici ...... taky tam mame dve kresla a televizi-to tam mame kdyz neni zrovna co delat abysme nevymejsleli picoviny.......a takle je to kazdej den..... jsem moc spokojenyÚplně Tě vidím, jak jezdíš http://www.dailymotion.com/video/xgagdg_tajemstvi-hradu-v-karpatech-zeleznicni-cast_shortfilms Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Toto samozrejme nemuzu potvrdit ani vyvrátit... Muze to byt i CSOB treba, nebo Sporka, i ta ma přes 7 tisíc... Banka s dceřinkama a 7000+ zaměstnancema - KB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak my mame 2x2 sedici pro pany 2x2 stojici tak pro pany. V praci jsme skoro porad. Dovolena a premie a nesplneny plan jsou sprosta slova. A ja tu delam, protoze mi to bavi. A za chvili budu mit 4x4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Business architekt, oblast Party managementu Upraveno 30. července 2016 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 A česky bys to popsal jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 A česky bys to popsal jak?staví stany na zahradní párty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Clean manager zní taky líp než uklízečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Jen čekám, az se tu objevi pracovni pozice : jsem ten dement, co jezdi s robotickym autickem po praze a loví neplatiče parkovného. Od nej bude jiz stopa k tomu, kdo to vymyslel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Jen čekám, az se tu objevi pracovni pozice : jsem ten dement, co jezdi s robotickym autickem po praze a loví neplatiče parkovného. Od nej bude jiz stopa k tomu, kdo to vymyslel..... Tohle je lehký, parking enforcement manager Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Tak to já jsem CEO Dobrá čajovna Cheb :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Ja bych ty preklady moc nehrotil. Dnes pul dne hledam v madarskych zákonech nebo na strankach jejich narodni banky zminku o outsourcingu ci compliance, a pak jsem zjistil, ze oficialne pouzivaji vlastní vyplody pro oba terminy... no zni to dost divne... Outsourcing je Outsourcing všude, i Compliance... A česky bys to popsal jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Ja bych ty preklady moc nehrotil. Dnes pul dne hledam v madarskych zákonech nebo na strankach jejich narodni banky zminku o outsourcingu ci compliance, a pak jsem zjistil, ze oficialne pouzivaji vlastní vyplody pro oba terminy... no zni to dost divne... Outsourcing je Outsourcing všude, i Compliance...Překvapuje mne, že tě to zrovna na maďarštině zaráží. Hotel-Szálloda, Restaurant-Etterem, Policie-Rendörszeg, Airport - repülötér atd atp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Jo, jenze u tech se jedna o jakesi pojmenovani, ktere nejsou jaksi novodoba szlova. Ani terminus technicus spojeny s nejakou oblasti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Maďarská slova jsou úžasná, jako manažer je menedser(napráci) kočárek harantfáro apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 A hřbitov je tuhoszkempink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 A fčela seremeth, vosa neseremeth, čmelák neseremeth turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Uštván léty - důchodce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Jo, jenze u tech se jedna o jakesi pojmenovani, ktere nejsou jaksi novodoba szlova. Ani terminus technicus spojeny s nejakou oblasti.doprava, spedice - szállítmányozás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Já jsem profesionální hráč výherních automatů ... zatím ve ztrátě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) Já jsem profesionální hráč výherních automatů ... zatím ve ztrátě ... něco jako Free time / mean time gambling manager? Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se