Přejít na obsah

Zaměstnání

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Můj zaměstnavatel pro mě hledá kolegu pro region Morava/Slezsko. Jde o field service pozici u největší firmy v oboru. Slušný podmínky, hodně zajímavá práce a hlavně skvelej šéf, což je dnes malej zázrak.

Více v odkazu a klidně pište SZ

http://jobs.medtronic.com/cz/prague/sales/jobid9978099-field-service-technician-jobs

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska chce být každej ředitel. Jedna známá firma vypsala pozice na ředitele divize, zástupce ředitele odboru a technického pracovníka. Na první pozici došlo 450 CV, na druhpou 70 CV  a na poslední 3 CV :D

Odkaz ke komentáři

Dam to sem včera a už je to 3 stránky pozadu. Vypadá to na konec diskuze, tak to s dovolením lupnu ještě jednou na konec...

Aktuálně máme otevřen poměrně masivní nábor různých pozic.

Hledáme všechny možné kandidáty: od dispečerů, plánovačů a nákupčích ; po technology, kontrolory a kvalitáře ; dále konstruktéry, termodynamiky a pevnostníky ; až po manažery do středního-vyššího managementu.

Kdyby si chtěl někdo zkusit dělat pro leteckou firmu a má na to patřičné vzdělání a/nebo praxi (ideálně oboje), SZ-me  :)

(nejsem HR, ale zajistím správný kontakt)

http://geaviation.jobs.cz/

Odkaz ke komentáři

hosi, tohle vlakno je primarne urceno k nabidkam/poptavkam prace, kdo se cim zivi vlakno to uz je, takze si piste tam: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11114-%C4%8D%C3%ADm-se-%C5%BEiv%C3%ADte/?hl=zivite

jak budu mit cas, tuhle diskuzi presunu

YPO, min chlastej a vic drz hubu - klavesnici

Odkaz ke komentáři

Kamarádka mě poprosila ať rozhodím sítě kolem sebe, tak to napíšu i sem. 

Věk 38 let

Působiště Praha, případně okolí.

Hledá práci v oblasti vymáhání dluhů. Tuto práci dělá již 18 let s drobnými pauzičkami. Náplní práce bylo telefonické a písemné obvolávání a obesílání dlužníků, intenzivní vymáhací proces pro významné klienty typu: Pražská energetika, O2, T-Mobile, Dopravní podniky Praha/Ostrava, ING, různé významné banky na CZ trhu. Dále také úzká spolupráce a komunikace s inkasními inspektory a exekutory. 

Je hodně pracovitá a spolehlivá, tato práce ji baví, ale je schopná se orientovat i na obchod a nebrání se zkusit něco nového. Znám ji dlouho a ručím za pracovní kvality. Kontakt mohu předat po SZ v případě zájmu.  

Má zájem o práci na HPP, ideálně dlouhodobou spolupráci. 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Hledá se interní ajťák do firmy o cca 100 počítačích, Praha 4 - Brumlovka.

Plat 28-35 tisíc hrubého podle praxe.

Nástup ihned. Stačí střední škola, rozhoduje rychlost nástupu a zkušenosti. 

Dobrá AJ podmínkou, uživatelé jsou vesměs cizinci.

Zájemcům pošlu bližší info do zprávy.

Odkaz ke komentáři

Končím ve svém zaměstnání. Jsem volný od 1.7. Vzdělání střední odborné - mechanik el. zařízení.(bez praxe v oboru co by stála za zmínku) Svobodný, Praha, řp. sk. A, B, zbrojní průkaz sk. D,E s kladným vztahem k automobilům. K čemu jsem se dostal než jsem se ocitl na konci dnešní pozice: Několikrát prodavač všeho možného i hodinek, osvětlovač v ČT, technik/řidič TV Pima/ TV Praha, řidič v pohřebnictví, provozní pracovník + přeprava hotovosti, řidič/strážný na výjezdu. Jak vidíte minulost pestrá. Po zaučení schopem snad všeho. Za případné nabídky díky.

Odkaz ke komentáři

Zdar pánové, pro značkovou čerpací stanici v Brandýse nad Labem hledám provozovatele (nájemce) , pokud by měl někdo zájem o přihlášení se do výběrovky, napište mi prosím SZ. Optimální je pokud máte aspoň trochu představu o co se jedná. Díky.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

do firmy produkující Parní, spalovací turbíny, EPC, atd. v centru Brna, teď od dubna hledáme holčinu - recepční., prac. doba od 5:00 - 13:00 ranní směna nebo odpolední - 13:00 - 21:00.

plat kolem 15k hrubec.

a od června správce budovy (+ také správa autoparku, kogenerační jednotky, atp.), do 25k, 8h. prac doba

více přes SZ

Ahoj místo od toho června stále volné?

Správce budovy a autoparku...

Dik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Mám obavu, že ne. Ber nebo nech bejt. Hodně lidí dneska pracuje za mzdy, za který se skoro nedá přežít. Když slyším od lidí na vsi, kde se žena narodila a kam občas jezdíme, za kolik pracujou třeba v Písku nebo Táboře a jak se musejí do práce a z práce dostávat... A mnohejm asi nic jinýho nezbývá.

Odkaz ke komentáři

Mám obavu, že ne. Ber nebo nech bejt. Hodně lidí dneska pracuje za mzdy, za který se skoro nedá přežít. Když slyším od lidí na vsi, kde se žena narodila a kam občas jezdíme, za kolik pracujou třeba v Písku nebo Táboře a jak se musejí do práce a z práce dostávat... A mnohejm asi nic jinýho nezbývá.

Znojmo je na tom obdobně, proto hodně lidí dojíždí do Brna nebo Rakouska.

Odkaz ke komentáři

Zrovna Písek (jihočeský) je na tom díky průmyslové zóně platově docela slušně.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...