Maxel Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Ano, pro tento typ pozic je to Praha - Letňany. V podstatě pro všechny, vyjma těch spojených se servisem motorů u zákazníka ; field support, apod. Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Ahoj, Můj zaměstnavatel pro mě hledá kolegu pro region Morava/Slezsko. Jde o field service pozici u největší firmy v oboru. Slušný podmínky, hodně zajímavá práce a hlavně skvelej šéf, což je dnes malej zázrak. Více v odkazu a klidně pište SZ http://jobs.medtronic.com/cz/prague/sales/jobid9978099-field-service-technician-jobs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Maxel: Teda být to někde blíž, tak neváhám ani minutu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Já bych to i prubnul, zrovna něco hledám a mám to ze Střížkova za rohem...jen mne nenapadá žádná pozice z nabÍzených pro vyučeného strojníka pro lodní dopravu s dvacetiletou praxí v gastru. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Dneska chce být každej ředitel. Jedna známá firma vypsala pozice na ředitele divize, zástupce ředitele odboru a technického pracovníka. Na první pozici došlo 450 CV, na druhpou 70 CV a na poslední 3 CV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Dam to sem včera a už je to 3 stránky pozadu. Vypadá to na konec diskuze, tak to s dovolením lupnu ještě jednou na konec... Aktuálně máme otevřen poměrně masivní nábor různých pozic.Hledáme všechny možné kandidáty: od dispečerů, plánovačů a nákupčích ; po technology, kontrolory a kvalitáře ; dále konstruktéry, termodynamiky a pevnostníky ; až po manažery do středního-vyššího managementu. Kdyby si chtěl někdo zkusit dělat pro leteckou firmu a má na to patřičné vzdělání a/nebo praxi (ideálně oboje), SZ-me (nejsem HR, ale zajistím správný kontakt) http://geaviation.jobs.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 hosi, tohle vlakno je primarne urceno k nabidkam/poptavkam prace, kdo se cim zivi vlakno to uz je, takze si piste tam: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11114-%C4%8D%C3%ADm-se-%C5%BEiv%C3%ADte/?hl=zivite jak budu mit cas, tuhle diskuzi presunuYPO, min chlastej a vic drz hubu - klavesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 volné místo mechanika v Brně ....co děláme?: http://www.carrier.com/truck-trailer/en/eu/koho sháníme?: automechanik, autoelektrikář, elektrikář, ... nebo jiný šikovný člobrda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Kamarádka mě poprosila ať rozhodím sítě kolem sebe, tak to napíšu i sem. Věk 38 letPůsobiště Praha, případně okolí. Hledá práci v oblasti vymáhání dluhů. Tuto práci dělá již 18 let s drobnými pauzičkami. Náplní práce bylo telefonické a písemné obvolávání a obesílání dlužníků, intenzivní vymáhací proces pro významné klienty typu: Pražská energetika, O2, T-Mobile, Dopravní podniky Praha/Ostrava, ING, různé významné banky na CZ trhu. Dále také úzká spolupráce a komunikace s inkasními inspektory a exekutory. Je hodně pracovitá a spolehlivá, tato práce ji baví, ale je schopná se orientovat i na obchod a nebrání se zkusit něco nového. Znám ji dlouho a ručím za pracovní kvality. Kontakt mohu předat po SZ v případě zájmu. Má zájem o práci na HPP, ideálně dlouhodobou spolupráci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 U nás se taky hledá. Do kanclu i na dílnu.http://www.koyobearings.cz/kariera/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Hledá se interní ajťák do firmy o cca 100 počítačích, Praha 4 - Brumlovka.Plat 28-35 tisíc hrubého podle praxe.Nástup ihned. Stačí střední škola, rozhoduje rychlost nástupu a zkušenosti. Dobrá AJ podmínkou, uživatelé jsou vesměs cizinci. Zájemcům pošlu bližší info do zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Končím ve svém zaměstnání. Jsem volný od 1.7. Vzdělání střední odborné - mechanik el. zařízení.(bez praxe v oboru co by stála za zmínku) Svobodný, Praha, řp. sk. A, B, zbrojní průkaz sk. D,E s kladným vztahem k automobilům. K čemu jsem se dostal než jsem se ocitl na konci dnešní pozice: Několikrát prodavač všeho možného i hodinek, osvětlovač v ČT, technik/řidič TV Pima/ TV Praha, řidič v pohřebnictví, provozní pracovník + přeprava hotovosti, řidič/strážný na výjezdu. Jak vidíte minulost pestrá. Po zaučení schopem snad všeho. Za případné nabídky díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Zdar pánové, pro značkovou čerpací stanici v Brandýse nad Labem hledám provozovatele (nájemce) , pokud by měl někdo zájem o přihlášení se do výběrovky, napište mi prosím SZ. Optimální je pokud máte aspoň trochu představu o co se jedná. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 do firmy produkující Parní, spalovací turbíny, EPC, atd. v centru Brna, teď od dubna hledáme holčinu - recepční., prac. doba od 5:00 - 13:00 ranní směna nebo odpolední - 13:00 - 21:00.plat kolem 15k hrubec. a od června správce budovy (+ také správa autoparku, kogenerační jednotky, atp.), do 25k, 8h. prac doba více přes SZAhoj místo od toho června stále volné?Správce budovy a autoparku... Dik Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Směnný provoz, v centru Brna a za 15 hrubýho ? Jsem se dnes ráno probudil do roku 1996 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Mám obavu, že ne. Ber nebo nech bejt. Hodně lidí dneska pracuje za mzdy, za který se skoro nedá přežít. Když slyším od lidí na vsi, kde se žena narodila a kam občas jezdíme, za kolik pracujou třeba v Písku nebo Táboře a jak se musejí do práce a z práce dostávat... A mnohejm asi nic jinýho nezbývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Mám obavu, že ne. Ber nebo nech bejt. Hodně lidí dneska pracuje za mzdy, za který se skoro nedá přežít. Když slyším od lidí na vsi, kde se žena narodila a kam občas jezdíme, za kolik pracujou třeba v Písku nebo Táboře a jak se musejí do práce a z práce dostávat... A mnohejm asi nic jinýho nezbývá. Znojmo je na tom obdobně, proto hodně lidí dojíždí do Brna nebo Rakouska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 (upraveno) Mám obavu, že ne. Ber nebo nech bejt. Hodně lidí dneska pracuje za mzdy, za který se skoro nedá přežít. Když slyším od lidí na vsi, kde se žena narodila a kam občas jezdíme, za kolik pracujou třeba v Písku nebo Táboře a jak se musejí do práce a z práce dostávat... A mnohejm asi nic jinýho nezbývá.Zrovna Písek (jihočeský) je na tom díky průmyslové zóně platově docela slušně. Upraveno 18. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Znojmo je na tom obdobně, proto hodně lidí dojíždí do Brna nebo Rakouska.Máš pravdu ve Znojmě nic není a v Brně taky žádná hitparáda.Rakousko chce základní němčinu... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bod Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Protože se začínám rozhlížet po nové práci, pročítám inzeráty a tohle se před chvílí objevilo na jobs.cz, třeba to někoho zaujme: http://excaliburgroup.jobs.cz/pd/1121151512/?rps=233&oldPd=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se