Wanderer Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Třeba se chtěli seznámit s víc lidma. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Neni tu nekdo sikovnej, kdo by umel psat v powershellu a dokazal by na par hodin mesicne vypomoct? Tyka se to prevazne nejakych scriptu (nektere potrebuji jen vylepsit, ale nejsou to tisice radku kodu, spis tak desitky na kazdy script) pro praci s MSSQL, AD, file transfer a tak. Kdyztak SZ prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tak a krome toho nahore bych potreboval najit jeste nekolik vyvojaru na full time. Cele je to anglicky, protoze vetsina komunikace v anglictine probiha. Lokalita je celkem jedno, ale je potreba se minimalne jednou v tydnu ukazat v kancelari, ktera je v Hradci Kralove. Pokud by mel nekdo zajem prodiskutovat detaily a platove podminky, tak prosim SZ. Senior Developer Detailed Role Description? Participation of software development, including requirement analysis, design, development, testing, deployment and management of the production environment? Development of applications based on Microsoft platform, such as .NET and ASP.NET applications, MS SQL databases; SalesForce platform? Analyzing business requirements and transforming them into technical design? Implementing the design to develop and test the functional requirements? Handling change requests and providing efficient solutions? Source code and database structure maintenance Experience Required? 5+ years development experience in C#/.NET? Experience working within a fast pace development team? Experience working high growth SME companies an advantage? Media advertising industry experience an advantage? Salesforce development experience an advantage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Ahoj. Stále hledáme technika pro stanici ME měřeni emisí. A prodavače a rozvozce náhradních dílů auto - moto. SZ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Ahoj vsem, Praha 10 znovu hleda empatickou osobu na misto na odboru dopravy, stacilo by i stredoskolske vzdelani a jen trochu zajem o dopravu. Mohu prislibit veskerou pomoc ( nejen pri zauceni, ale i pozdeji. Sam vim, jake zo je, kdyz na vas kazdej kasle ). V kancelari s mene empatickym urednikem :-).Vice klidne v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Hledám někoho na IT/Telco pozici = tier2 technical support engineer, v angličtině, ideálně základy linuxu, člověka co chápe jak fungují telco sítě, základní znalosti routingu/switchingu, základy VoIPu (SIP). Další znalosti vítané.Kam? Do nadnárodní firmy, Praha 2, fulltime, unlimited contract, práce na směny 8-16 / 11-19 / 15-23, výhledově jen 8-16/12-20, zájemci pošlete mi CV. Vice po SZ. Upraveno 17. února 2018 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) Zdravím ve spolek, moje sestra bude končit vysokou školu a potřebovala by nějakou práci vhodnou pro čerstvého absolventa. Dosud žádnou praxi v oboru nemá, brigádničila jen v pohostinství.Vystudováno má účetnictví a daně (Ing.), ale upřednostňuje administrativu a v konečném důsledku veme každou solidní kancelářskou práci do začátku. Je velice spolehlivý a pracovitý člověk.Lokalita OstravskoDíky za každou SZ Upraveno 20. února 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Pred časom tu prebiehala diskusia o uvádzaní mzdy pri pracovných ponukách. https://nazory.pravda.sk/analyzy-a-postrehy/clanok/459735-v-inzeratoch-mzda/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Mate nekdo zkusenost s praci v KPMG? Mam tam aktualne prilezitost jit do management consultingu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Kdyby nekoho zajimala technicka pozice, tak shanime ke me do tymu kolegu: http://m.rfer.us/MED6E.Y53 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Zkusím i zde nahodit poptávku: 38 let - Praxe v obchodě (4 roky vedení divize Iveco), praxe v bankovnictví (7 let ŠkoFIN + 4 roky Factoring ČS), praxe ve výrobě (2 roky na pozici obchodní/výrobní ředitel) Jsem od Jihlavy. Hledám pozici buď v bankovnictví - obchod, nebo strojírenství - řízení/plánování výroby. Nebo obchod obecně. Pokud někdo něco, tak prosím do SZ. Díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Na kontrolu kvality ve výrobě sháním člověka znalého čtení strojírenských výkresů. Plat 20.000 +6.000.http://www.ncline.cz/2017/11/kontrolor-kvality/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Ahoj, priateľka hľadá novú prácu. Administratíva a pod. Emaily, dokumenty, komunikácia. Dva roky žila v USA a Anglii, takže vie perfektne anglicky.Ak by ste o niečom v Prahe vedeli, napíšte SZ patakyy/kysla ryba/gmail/bodka/com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Ahoj, priateľka hľadá novú prácu. Administratíva a pod. Emaily, dokumenty, komunikácia. Dva roky žila v USA a Anglii, takže vie perfektne anglicky.Ak by ste o niečom v Prahe vedeli, napíšte SZ patakyy/kysla ryba/gmail/bodka/com Poslal jsem ti mail na tu tvou šifru Tak snad došel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Poslal jsem ti mail na tu tvou šifru Tak snad došel...Dik Odpovedal som ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Wanted. Pokud by někdo z kolegů obor UROLOGIE a ORL měl zájem o místo v ambulantní složce v Praze ozvěte se mi mailemSlušné zacházení i podmínkyconrad@seznam.cz Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Doplnění samozřejmě i kolegyně vítány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ahoj magove, doporuceni na personalni agenturu nebo headhuntera pro cloveka ze salesu v FMCG? Jsem najednou zjistil, ze to delam nak dlouho a je cas se posunout jinam a idealne na level sales dir. Predem diky, fakt jsem to deset let neresil a skoro uz ani nevim jak to chodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Ahoj magove, doporuceni na personalni agenturu nebo headhuntera pro cloveka ze salesu v FMCG? Jsem najednou zjistil, ze to delam nak dlouho a je cas se posunout jinam a idealne na level sales dir. Predem diky, fakt jsem to deset let neresil a skoro uz ani nevim jak to chodi...http://www.hofirek.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Nechci aby to vyznělo jako nějaké fňukání, ale prostě se musím snažit...Zůstal jsem sám s dětma (9+9, střídavá péče po týdnu), mometnálně po operaci nohy a minimálně měsíc, dva budu ještě doma. Celé dny sám, nemám nic na práci a tak bych nechtěl ztratit "návyky" a alespoň něco dělat. Například před časem, když jsem byl po bouračce, měl jsem možnost pro Seznam kontrolovat závadnost webových stránek.A nejsem si ani jist, že v dané situaci budu zvládat mé současné zaměstnání (obchodní zástupce, téměř celá ČR). Bydlím v Ústí n.L. a v týdnu, kdy budu mít děti, budu potřebovat být "nějak rozumně" doma, abych se jim mohl věnovat. Samozřejmě ve dnech, kdy nebudou u mě, nemám problém být týden pryč. Bohužel jsem limitovaný svým zdravotním stavem a tak nemohu být celý den někde na nohách, musím si občas i sednout (jízda v autě bez problémů).Kdyby někdo o něčem věděl, poprosím o SZ, případně mohu zaslat CV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se