Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové díky. Je to fakt docela fešanda. Moc už teď ale na motorkách nejezdím a pokud se chci povozit, musím mít nějaký cíl. Dřív to byla sama cesta. To už ale neplatí. Chci jet někam dál, nejlíp někam ven z "ČSSR" a úplně nejlíp někam na východ či na sever od naší hranice. A na to mám R1150GSA. Takže se posupně budu zbavovat všeho možného, protože rakev nemá kapsy a lepší je po sobě nechat co nejmíň majetku, o který by se potomci mezi sebou mohli soudit.  

A co se týče tvé bouračky Honzo, tak buď rád, že to dopadlo tak, jak popisuješ a ty jsi v pořádku mezi námi. Někdy stačí na zmrzačení nebo smrt nepozornosti o mnoho méně. Vztah k Jawám mám podobný jako Instatnt. Tak buď rád, že je po ní....alespoň ti posloužila jako varování.  :wheelchair: .

C1 nějakou na prodej mám, stačí se domluvit a stavit se ji projet. Budu rušit sbírku a jedna mi fakt bude stačit..... :headphone:    

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak už stojí chudák holka na zahrádce a za chvíli si jdu koupit klíče 13, 14, 17, šroubovák a nový kotouče do flexy.

post-13313-0-08746000-1410176213_thumb.jpg

Odesláno

Tak už stojí chudák holka na zahrádce a za chvíli si jdu koupit klíče 13, 14, 17, šroubovák a nový kotouče do flexy.

Moc ji prosím neubližuj. Mě se líbí tak jak je.....Možná bych dal jen pryč to krbový nářadí na brašny. Jakej je to rok? Gratulace!  

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

1981, myslím.

EDIT: Hm, tak že bych vymyslel jen jiný sedlo a vyměnil řidítka... Původně jsem z ní chtěl udělat bratstyle nebo jako takovýho scramblerka...

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Takhle. 

To Instant: Já možná jako nějakej hipster vypadám ale trochu mě to sere.

post-13313-0-34305400-1410177688_thumb.png

Odesláno

Wanderer - C1 má kotouče a brzdí skvěle, navíc má ABS a jentak Tě někdo nepřehlédne, to spíš budou řidiči koukat po Tobě a přejedou chodce nebo cyklisty...

Zmizík - na té motorce budeš středem pozornosti tak jak je, ne když z ní děláš něco, co není, navíc upravená ztratí do budoucna cenu, pokud by šlo o nevratné úpravy. Ale každý to máme jinak, udělej s ní to, co Ti udělá radost... 

Odesláno

Dostal jsem od přítelkyně Drákulky knihu. Ne obyčejnou, ale fotoknihu, kterou vytvořila a zachycuje společné akce za posledních 1887 dní, co se známe. A protože jsme oba motorkáři, je to hlavně o tom. Asi nejlepší dárek, co jsem kdy dostal...

post-3283-0-28213100-1410246238_thumb.jpg

post-3283-0-94053300-1410246252_thumb.jpg

Odesláno

Díky, taky to považuju za jeden z nejlepších dárků, navíc to holku stálo kupu nervů a několik desítek hodin práce. Teď budu mít narozky, tak je to od našeho seznámení po ty narozky. Když v knize listuji, ty akce se vrací a s nimi i tehdejší prožitky a emoce, je to zvláštní, ale nad obrazovkou počítače jsem to nezažil a fotek z akcí tam mám mnohem víc...

Cyril - OK, v pátek/sobotu ji vezmu, ale do RO ji tahat nechci. Asi tam někde jsi, ještě jsem to neprošel podrobně celé, ale z 80% je o motorkách včetně přezouvání a srazů a zahlédl jsem i "Cyrilův velký přílet"...

Odesláno

Jojo, ve Svaté Heleně, jste mými hosty. Lokalitu jsem vybral ideálně, Pepsi má v hospodě úplný h...o...:-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...