Bert Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Instante, kamaráde, přeji Ti brzké uzdravení a spoustu dalších hezkých vyjížděk. Ale protože Ti nemohu zapomenout ten HD hrnek s rozlitým kafem, tady máš taky obrázek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 15 hours ago, Wanderer said: Tak jsem konečně opravil a zprovoznil magneto. Teda to byla zas maturita. Ale jezdí to. Ještě to bude chtít decentně poladit karburátor a asi mě čeká ještě těsnění pod hlavou, ale to by u OHV neměl být problém. Z toho je teď brko, normálně jsem se na tom bál. Ta brzda vlevo, po takové době, kdy jsem na tom neseděl, ta je fakt vražedná. Když tady čtu tu instantovu story. Dej se brzo dohromady chlape. Krasny stary stroj! A diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 19 minutes ago, Bert said: Instante, kamaráde, přeji Ti brzké uzdravení a spoustu dalších hezkých vyjížděk. Ale protože Ti nemohu zapomenout ten HD hrnek s rozlitým kafem, tady máš taky obrázek :-) Ale dobre dobre no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Btw, já dnes zmokl jaxviňa. I kroupy byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Tak jsem to ještě trochu poladil, dneska konečně projel a občas za to i pořádně vzal, co to vlastně umí. To je koncert. 80 majlí a ještě by to jelo. A v zatáčkách sedí jak přibitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 V piatok som si dal trochu neplanovane rodeo s vysledkom: polamanych 6 rebier, jeden prst a ego, inac ani skrabanec Davajte si pozor, nemocnica je v tychto casoch nie najlepsie miesto na prenocovanie.Srostes zdarma. Co motorka? Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Teda ted to ctu. Zebra budou cvhili bolet, ale za 3 nedele jezdis. Ze zkusenosti doporucuju stravu nepodporujici zacpu, sic se posmejes bolesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 V 20. 1. 2020 v 18:38, Vítek75 napsal: Pokračujeme. Snad tento rok už bude Thruxton v hliníku Můžu vědět, jak jste pokročili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 před 11 hodinami, Wanderer napsal: Můžu vědět, jak jste pokročili? První kolegův Thruxton už je hotový. Teď se pozvolna pracuje na mém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 V 13. 4. 2020 v 6:45, skodna napsal: Musím souhlasit. Já si v úterý při zkušební poopravové jízdě ustlal na písku u přechodu pro chodce a mám na několik týdnů pokoj. Zlomená ruka v dlani celej dodřenej, páč jsem jel jen v modrákách a tryku, votočený koleno, no a o stroji ani nemluvím. Zlomený řídítka pomačkaná plechařina a spousta práce před sebou. To vše se stalo po ujetí cca 1km letos po zimní údržbě. Byl to sice pionýr 21,ale po GO. I takovej pekáč dokáže pěkně potrápit. Takže hezký velikonoce a opatrně. Nestojí to pak za ty problémy. Tak dnes mě sundali sádru, no není to žádná hitparáda, ale už je veseleji. Tady jsou fotky mojich nejoblíbenějších otloukánků jak dopadly po nehodě. Doufám, že to pujde nějak rozumně rozbrousit. Na sklo prdím, je stejně zaprskaný od svářečky. Jen to pozdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 V 3. 5. 2020 v 9:12, paro napsal: Srostes zdarma. Co motorka? Sent from my iPad using Tapatalk nic co by neslo rozlestit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Mam asi debilni otazku, takze az se dosmejete, tak kdyz tak odpovezte. Pan se me pta na, ze kdyby koupil moji motorku, tak jestli by to slo na odpocet DPH. Co to znamena? Nejsem podnikatel ani platce DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Pokud si ji ty kupoval jako soukromá osoba, ne na IČO, tak nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 (upraveno) před 49 minutami, Baldic napsal: Mam asi debilni otazku, takze az se dosmejete, tak kdyz tak odpovezte. Pan se me pta na, ze kdyby koupil moji motorku, tak jestli by to slo na odpocet DPH. Co to znamena? Nejsem podnikatel ani platce DPH. Odpovedal si si vlastne sám "Nejsem podnikatel ani platce DPH." ak mu to presne takto povieš on to pochopí :-) Takže odpoveď znie, nie nešlo by odpočítať DPH :-) Upraveno 6. května 2020 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Tady jen tak pro pokochání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Najde se tady někdo technicky zdatný a zručný, potřeboval bych poradit ohledně přepákovani motorky (Honda shadow 750 ace, rv 01). Na netu je těch variant spoustu a než s tím půjdu někam do servisu, kde mě budou chtít utáhnout na vařený nudli, tak bych k tomu měl pár dotazů. Klidně do SZ, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 V 17.04.2020 v 17:15, km.kmk napsal: Už děda, ale mam ho rád... Pěkný děda, jen přemýšlím jak máš udělané to sedlo? 1100GS mělo dvoudílné. To máš předělané nebo je to jen "prostěradlo" přes obě sedla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 (upraveno) před 9 hodinami, Ivan Lelák napsal: Pěkný děda, jen přemýšlím jak máš udělané to sedlo? 1100GS mělo dvoudílné. To máš předělané nebo je to jen "prostěradlo" přes obě sedla? Touratech dělá dvojsic na gs1100 Upraveno 12. května 2020 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 km.kmk - takže to máš sedlo od TT s jiným potahem? Máš pravdu, kdysi, když jsem měl 1100GS, tak TT jednodílné sedlo nabízel. Mně to nepřišlo moc praktické, origo sedlo mi přišlo výborné, pohodlné a když jsem jezdíval do Rumunska sám, zadní sedlo jsem nechával doma přivázal na tu plotnu mrtvou tetu (=lodní vak). Ale mám pocit, že to sedlo od TT bylo vyšší a lepší pro dlouhány. Já už léta jezdím na 1150 GS Adventure a upřímně, to jednodílné sedlo, co připomíná sedla ostrých terénních motocyklů, dlouhá rovná lavice, je asi praktické v terénu při ostré jízdě, ale na turistickou jízdu zbytečné. Pro jezdce je sice pohodlné, ale ne víc než jiná a pro spolujezdce je nepohodlné. Já mám originál snížené, ale kdyby tam bylo klasické dvoudílné jako bylo na standardních 1100/1150 GS, vůbec by mi to nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Ahoj. Prosim Vas, neni tu mezi nami nejaky majitel legendarni Hondy CB 750? Jak mi ke staru vsechno mekne, tak bych se chtel povozit na seven fifty a rad bych predtim nasbiral nejake tipy a triky, na co dat bacha pri prodeji, event. se prijel podivat kde a jake svary ma nepadnutna motorka. Dik. P. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se