Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 2 minutami, Americkej napsal:

BMW: Dneska náklady na výrobu blástru s led páskem nebo bez budou blízký. V tom bych problém nehledal.

HD: I  ty americký redneci mají syny a vnuky. Otázkou je, k čemu a jak jsou vedení...

problém neni v cene..je v tom,že ideš šotolinky a urveš blaster so smerovkou a čaká ťa 800km domov v doprave aj zabudneš že nesignalizuješ,čo je dosť nebezpečné na motorke..zbytočne riziko...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, zerrou napsal:

problém neni v cene..je v tom,že ideš šotolinky a urveš blaster so smerovkou a čaká ťa 800km domov v doprave aj zabudneš že nesignalizuješ,čo je dosť nebezpečné na motorke..zbytočne riziko...

Nemyslím si. Popravdě blinkry na motorkách mi přijdou fakt zbytečný. Co je vedle mne nebo na dohled přede mnou už je stejně minulost. Navíc jezdím tak, jako bych byl pro ostatní neviditelnej. Takže furt předvídám, kdo to kam a kdy může poslat. To nedávaj předpisy, ale fyzika. Zatím stíhám počítat.

Odkaz ke komentáři

3 hours ago, zerrou said:

to je dan za to ze sa nechas nachytat a uveris im :) kazdopadne pridat si tam smerovky navyse asi bude naklad vo vyske rounding error v porovnani s cenou motorky. a ked uz sa aj cloveku nechce naburavat do systemu, myslim, ze prve prislusenstvo bude kombinovane LED aux+blinker svetlo na nadrz namiesto toho fabrickeho..

Odkaz ke komentáři

Ja myslim ze jazda na motorke (akejkolvek) je dnes uz hlavne larping... proste pilot sa na nieco hra a robi mu to dobre. Nikto nejazdi na motorke lebo musi, lebo na nicom inom jazdit nemoze,... rozhodne nie u nas a myslim, ze v USA tiez nie. Na technickych vlastnostiach motorky poslednych 20 rokov uz tak moc nezalezi. Motorky davno prekonali moznosti pilotov a tie cestne aj ciest a pridruzenej premavky. Ziaden bezny Franta nejazdi dnes limitoch R1 , ci litroveho gixera (dokonca ani na okruhu) a ziaden bezny Ondra neadventuruje na limitoch noveho GSA. Takze ked mas za nieco vyplaznut sumu prevysujucu priemernu rocnu hrubu mzdu, tak si to radsej dva krat rozmyslis. Pre to teraz vladnu unifikovane predsadene dvojvalce, ktore sa coskoro urcite zacnu predavat ako modul, ktory si budes moct v garazi sam mnontovat do ramu aky uznas za vhodne (podla toho za co planujes behom nasledujuceho vikendu larpit). No kedze HD ten je kralom vyssie popisanej "zbytocnosti" tak na nho to dopada o to viac, ale ten trend je vseobecny.

Odkaz ke komentáři

No to je zase píčovina. Motorka, třeba do města, je ideální dopravní prostředek. Že se nejezdí na limitu, je jedině dobře... Přežiješ. V autě taky nikdo nejezdí na limitu (až na výjimky), stejně tak hobby sportovci nedostanou na limit své vybavení. Jízda na motorce je primárně o svobodě... Kolik lidí taky mělo svý moony ve vesmíru nebo suby alespoň 3 metry pod vodou? Myslím, že užitná hodnota motorky hodinky dost převyšuje...

Upraveno uživatelem redd
Odkaz ke komentáři

No jasne tak co ja viem napriklad Electra Glide, to je mestska motorka jak vino a asi pre to sa v HD predavaju jak rohliky.

Len aby ste to nahodou nechapali spatne, ja sam som dnes 12km v hustej rannej premavke do Prahy dorazil na Ninji12, ale nemam vobec ziadny problem si priznat, ze to bol nezmysel a mohol som rovnako dobre prist autom, na skutri, autobusom, alebo dokonca na bycikli a vsetko z toho by davalo vacsi prakticky zmysel, no ale by ma to tolko nepotesilo. To potesenie som si doprial lebo ta stara hajtra stala kolko stala, novu litrovu ninju by som si na to proste nedoprial a hadam, ze nas takych bude asi viac a pre to sa trh s motorkami ubera prave tam, kam sa ubera.

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, cali napsal:

Electra Glide, to je mestska motorka

dúfam to bolo myslené žartom, mám streetku a som rád keď mám mesto za sebou 😅 jebať sa so 400 kilovým mastodontom po meste +mojich 100 je pre mňa stresujúce

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Přesněěě. Po Praze jezdím od dubna do října v podstatě zásadně na motorce. Ideální na parkování, zácpy, atd. Jen je otázka, jestli na to není Indian trochu overkill. Stačil by skůtr od Kymco. Ale když já mám rád ten bordel z Vance & Hines vejfuků a sem tam to potáhnu i dál za Prahu někam na výlet. Loni v září dokonce až do Vídně, což na tom mým "okolokomíňáku" byl docela heroický výkon. Plán byl dojet tam po okreskách. A stejně jsem to nakonec rubal 130+30 po dálnici 🤷🏻‍♂️

Odkaz ke komentáři

Dnes jen okolo komína, takže Sölkpass a potom Stoderzinken Alpenstraße. Zítra už má být vlhko, tak uvidím, co bude.

Pocity ale nic moc. Po nějaké letní bouřce v zatáčkách hodně splavenin, zadní tím pádem docela ustřelovalo, to se stárnoucí pan jako já vždycky lekne ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...