Maro Odesláno včera v 09:50 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:50 Tak záleží i na tom, z čeho to je poskládané, jestli to je vyloženě rozpočtovka s velkým motorem, nebo je to udělané pořádně. Navíc motorku nekupuješ hlavou, já z těchle dvou bych třeba určitě vybral Tuono. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno včera v 10:07 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:07 Právě, že to jako rozpočtovka poskládané není, komponenty jsou srovnatelné když se podíváš třeba na MT10 za skoro 400 tis. Pro mě taky Honda není, ale pořád prodávají nejvíce motorek na světě, takže když s něčím takovým přijdou tak to bude znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Úplně nevím, ale jestli to má mít na něco vliv, tak maximálně na cenu ostatních srovnatelnejch autobusů. Motorky budou asi dál dražší, i ty jednoválcový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami (upraveno) Chladno znamená, že už se tolik nejezdí a tudíž je čas řešit pí*oviny. Musím přiznat, že bych si nikdy nepřipustil možnost, že mě motorky chytnou tímhle stylem. Ještě na jaře jsem měl absolutně nulový vztah k jedný stopě a teď...? Myslel jsem, že Suzuki a Triumph jsou ideální kombo, ale @Bukoowsky mě infikoval, takže brzy přibyde do stáje stroj třetí. Cesta k němu trvala dlouho, protože jsem overthinker a všechno analyzuju úplně až k smrti. Po svezení na Chiefovi jsem věděl, že to není motorka pro mě. Vzduch má sice svoje nezaměnitelný kouzlo, ale na můj vkus je ten stroj až moc "agrární/rurální", k tomu těžkej, velkej, neohrabanej a navíc je mi supernepohodlnej. Chápu, že pro spoustu lidí je právě tenhle charakter důvod pro jeho koupi. Pro mě ne. Takže když jsem pak uviděl 101ku Scouta, měl jsem stran zalíbení jasno. Ten stroj je prostě krásnej! Nicméně zabralo 5 tejdnů, než jsem se konečně dokopal k rozhodnutí, protože jsem si sám před sebou potřeboval obhájit další nesmyslnou koupi. Dlouhou dobu srdnatě konkuroval Triumph Bobber 1200 - taky krasavec, levnější, navíc poměrně významná sleva před zimou... Nicméně se po finální návštěvě krámu ukázalo, že je mi malej. Když jsem si pak o 20 minut později sednul na 101ku, bylo jasno. Teď už jen musím počkat, než se vyřeší náležitosti, logistika atd., ale do Vánoc snad bude doma. V mezičase si můžu hrát se zkrášlováním Speed Twina. O víkendu budu instalovat FOX štelovací shocky. K tomu potřebuju sundat vejfuky, takže mě samozřejmě honí myšlenka na jiný laufy, ale naštěstí má Triumph i stock zvuk naprosto boží, tak tenhle krok asi přeskočim. Menší a hezčí LED blinkry už mám hotový a zvládnul jsem jejich instalaci bez destrukce stroje, což pokládám za největší úspěch . Takže díky @Bukoowsky a @dawe009 za trpělivost a konzultace a obecně podporu. Když už nic, nemám čas a prostor řešit hodinky (či parfémy, nože atd.) . Stejně je to fešák stroj! Starý blinkry (v ruce) vs nový. Upraveno před 12 hodinami uživatelem KFL 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami ty si dabel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Líbí se mi, jak tě to baví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami @KFL se z Tebe picnu, Karlos 21/10 jsme si psali a tys koupi dalsi motorky kategoricky vyvratil s tim, ze te to snad pres zimu prejde ..vim to tedy uz od vcerejska, praskl te @dawe009, kdyz jsme byli U Kalendu na pivku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami KFL mi zacina pripominat jednoho mistniho clena a jeho hodinkovy masakr :-D. Ma k tomu i samostatne vlakno... ;-)...., ze Wizi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Njn, člověk se pořád vyvíjí, no ne? Tuhle mi kolega řek, že kdybych si udělal nějakej psychotest, vyjde mi jako top vlastnost "maximalismus" .. nevím, ale já když se do něčeho dám, tak prostě naplno. A tak by to mělo bejt, ne? Spíš jsem zvědavej, jakej další koníček by ještě mohl přijít. Hodinky, auta, zahrady, knihy, voňavky, zbraně, boty a teď už i motorky mám vydojený na max . @Murphy97 - jo tak proto jsem škytal, doufám, že jste mě pomlouvali jen mírně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Tak jeste jsou lode a letadla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami To uz je mimo moji financni sferu.. nastesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami tak zrovna ty lodě jsou cenově velice dostupné, ultralight by Tě taky asi finančně nezlikvidoval ale nebudu pokoušet, užívej krásný mašiny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami před 3 hodinami, KFL napsal: motorky mám vydojený na max . Tak zrovna tohle bych netvrdil Prostor je vždycky, že jo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Čéče KoFoLo, jsi sotva na začátku, ale jsi můj bůh! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Bude to ještě trvat, ale určitě je na správné cestě ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se