Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Právě, že to jako rozpočtovka poskládané není, komponenty jsou srovnatelné když se podíváš třeba na MT10 za skoro 400 tis.

Pro mě taky Honda není, ale pořád prodávají nejvíce motorek na světě, takže když s něčím takovým přijdou tak to bude znát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chladno znamená, že už se tolik nejezdí a tudíž je čas řešit pí*oviny. Musím přiznat, že bych si nikdy nepřipustil možnost, že mě motorky chytnou tímhle stylem. Ještě na jaře jsem měl absolutně nulový vztah k jedný stopě a teď...?

Myslel jsem, že Suzuki a Triumph jsou ideální kombo, ale @Bukoowsky mě infikoval, takže brzy přibyde do stáje stroj třetí.

ind1.jpg.6b04da61eed52b701c5b0e4c2cfcbb1c.jpg

Cesta k němu trvala dlouho, protože jsem overthinker a všechno analyzuju úplně až k smrti. Po svezení na Chiefovi jsem věděl, že to není motorka pro mě. Vzduch má sice svoje nezaměnitelný kouzlo, ale na můj vkus je ten stroj až moc "agrární/rurální", k tomu těžkej, velkej, neohrabanej a navíc je mi supernepohodlnej. Chápu, že pro spoustu lidí je právě tenhle charakter důvod pro jeho koupi. Pro mě ne.

Takže když jsem pak uviděl 101ku Scouta, měl jsem stran zalíbení jasno. Ten stroj je prostě krásnej! Nicméně zabralo 5 tejdnů, než jsem se konečně dokopal k rozhodnutí, protože jsem si sám před sebou potřeboval obhájit další nesmyslnou koupi. Dlouhou dobu srdnatě konkuroval Triumph Bobber 1200 - taky krasavec, levnější, navíc poměrně významná sleva před zimou... Nicméně se po finální návštěvě krámu ukázalo, že je mi malej. Když jsem si pak o 20 minut později sednul na 101ku, bylo jasno.

Teď už jen musím počkat, než se vyřeší náležitosti, logistika atd., ale do Vánoc snad bude doma. V mezičase si můžu hrát se zkrášlováním Speed Twina. O víkendu budu instalovat FOX štelovací shocky. K tomu potřebuju sundat vejfuky, takže mě samozřejmě honí myšlenka na jiný laufy, ale naštěstí má Triumph i stock zvuk naprosto boží, tak tenhle krok asi přeskočim. Menší a hezčí LED blinkry už mám hotový a zvládnul jsem jejich instalaci bez destrukce stroje, což pokládám za největší úspěch :D

Takže díky @Bukoowsky a @dawe009 za trpělivost a konzultace a obecně podporu. Když už nic, nemám čas a prostor řešit hodinky (či parfémy, nože atd.) :D.

Stejně je to fešák stroj! 

bl2.jpg.1989adf3f164037f697c68b50a94e45a.jpg

Starý blinkry (v ruce) vs nový.

bl1.jpg.07ace421b6ad2e479161649cb294d7bb.jpg

Upraveno uživatelem KFL
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Njn, člověk se pořád vyvíjí, no ne? Tuhle mi kolega řek, že kdybych si udělal nějakej psychotest, vyjde mi jako top vlastnost "maximalismus" .. nevím, ale já když se do něčeho dám, tak prostě naplno. A tak by to mělo bejt, ne? :D 

Spíš jsem zvědavej, jakej další koníček by ještě mohl přijít. Hodinky, auta, zahrady, knihy, voňavky, zbraně, boty a teď už i motorky mám vydojený na max :D.

@Murphy97 - jo tak proto jsem škytal, doufám, že jste mě pomlouvali jen mírně :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...