KFL Odesláno pondělí v 19:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:25 (upraveno) Early Ježuch dneska dorazil... luxus servis - dovoz dodávkou až před barák, instruktáž, rychlá diskuze, pár doporučení a bylo. Já stroj ještě přetřel, přeleštil, postavil na kolejnici, zamanévroval do motokoutku těsně k Triumphovi a oboje přikryl. Teď už jen čekat na jaro (sůl a štěrk odmítám čistit, nehledě k adhezním vlastnostem ). Plus teda ještě na normální zrcátka (tady se mi ty bar-endy nelíbí) a vyhřívaný gripy, přijdou až v lednu. Tak šťastný a veselý! Upraveno pondělí v 19:27 uživatelem KFL 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno pondělí v 20:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:06 před 39 minutami, KFL napsal: Early Ježuch dneska dorazil... luxus servis - dovoz dodávkou až před barák, instruktáž, rychlá diskuze, pár doporučení a bylo. Já stroj ještě přetřel, přeleštil, postavil na kolejnici, zamanévroval do motokoutku těsně k Triumphovi a oboje přikryl. Teď už jen čekat na jaro (sůl a štěrk odmítám čistit, nehledě k adhezním vlastnostem ). Plus teda ještě na normální zrcátka (tady se mi ty bar-endy nelíbí) a vyhřívaný gripy, přijdou až v lednu. Tak šťastný a veselý! Ty krávo. Kofola ty jedeš bomby. Kdy tohle skončí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno pondělí v 20:11 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:11 (upraveno) Výhodou je, že nemám místo pro víc jak tři motorky. Ovšem tři těžko ujezdim. Takže mám jen dvě. A s tím snad nějakej čas vydržim . Upraveno pondělí v 20:19 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno pondělí v 21:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:54 před 2 hodinami, KFL napsal: Early Ježuch dneska dorazil... luxus servis - dovoz dodávkou až před barák, instruktáž, rychlá diskuze, pár doporučení a bylo. Já stroj ještě přetřel, přeleštil, postavil na kolejnici, zamanévroval do motokoutku těsně k Triumphovi a oboje přikryl. Teď už jen čekat na jaro (sůl a štěrk odmítám čistit, nehledě k adhezním vlastnostem ). Plus teda ještě na normální zrcátka (tady se mi ty bar-endy nelíbí) a vyhřívaný gripy, přijdou až v lednu. Tak šťastný a veselý! Krása střídá nádheru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno úterý v 18:54 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:54 před 23 hodinami, KFL napsal: Early Ježuch dneska dorazil... luxus servis - dovoz dodávkou až před barák, instruktáž, rychlá diskuze, pár doporučení a bylo. Já stroj ještě přetřel, přeleštil, postavil na kolejnici, zamanévroval do motokoutku těsně k Triumphovi a oboje přikryl. Teď už jen čekat na jaro (sůl a štěrk odmítám čistit, nehledě k adhezním vlastnostem ). Plus teda ještě na normální zrcátka (tady se mi ty bar-endy nelíbí) a vyhřívaný gripy, přijdou až v lednu. Tak šťastný a veselý! Krasna masina Ted jeste koupit predni a zadni stojan na Triumpha, jestli nepujde z domu, tak uz toho moc nenajezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno úterý v 19:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:20 Nemyslim si, ale uvidime . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno úterý v 20:11 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:11 KoFoLo, mas muj obrovsky obdiv. Na stare roky takovy motobundus se hned tak nevidi :-). Je z Tvych prispevku citit to srdicko, ktere uz je dneska malo. Rad vzpominam na casy, kdy ses potkal temer s kymkoliv na moto a vnimal kazdym jeho pórem to nadseni. At Ti to jezdi a stale Ti to dela radost. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno úterý v 20:26 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:26 Early Ježuch dneska dorazil... luxus servis - dovoz dodávkou až před barák, instruktáž, rychlá diskuze, pár doporučení a bylo. Já stroj ještě přetřel, přeleštil, postavil na kolejnici, zamanévroval do motokoutku těsně k Triumphovi a oboje přikryl. Teď už jen čekat na jaro (sůl a štěrk odmítám čistit, nehledě k adhezním vlastnostem ). Plus teda ještě na normální zrcátka (tady se mi ty bar-endy nelíbí) a vyhřívaný gripy, přijdou až v lednu. Tak šťastný a veselý! Jo tak tos byl ty, jak se Václav chlubil na Twitteru, že zlomil Triumphistu na Indian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno úterý v 20:40 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:40 10 minutes ago, Pavelpu27 said: Jo tak tos byl ty, jak se Václav chlubil na Twitteru, že zlomil Triumphistu na Indian Hahaha, že mě to nepřekvapuje. Reálně ale nezlomil, zlomil jsem se sám po 5 týdnech váhání a rozhodování . Pamatuju si dokonce, jak mi 2 měsíce zpátky říkal, že jemu trvala cesta k Indošovi 10 let a já mám papíry od léta, tak ať se uklidnim a nespěchám . Pár vstupů od několika lidí tu ovšem bylo, dokonce i tady z fóra, to popírat nebudu. A díky jim za to . 27 minutes ago, Xenomorfus said: KoFoLo, mas muj obrovsky obdiv. Na stare roky takovy motobundus se hned tak nevidi :-). Je z Tvych prispevku citit to srdicko, ktere uz je dneska malo. Rad vzpominam na casy, kdy ses potkal temer s kymkoliv na moto a vnimal kazdym jeho pórem to nadseni. At Ti to jezdi a stale Ti to dela radost. Uznávám, že takový nadšení z novýho koníčku už jsem dlouho neměl. Jsem si vědomej vlastních limitů a mám před sebou ještě hodně dlouhou cestu, ale baví mě to . Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno středa v 07:30 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:30 před 10 hodinami, KFL napsal: Hahaha, že mě to nepřekvapuje. Reálně ale nezlomil, zlomil jsem se sám po 5 týdnech váhání a rozhodování . Pamatuju si dokonce, jak mi 2 měsíce zpátky říkal, že jemu trvala cesta k Indošovi 10 let a já mám papíry od léta, tak ať se uklidnim a nespěchám . Pár vstupů od několika lidí tu ovšem bylo, dokonce i tady z fóra, to popírat nebudu. A díky jim za to . Uznávám, že takový nadšení z novýho koníčku už jsem dlouho neměl. Jsem si vědomej vlastních limitů a mám před sebou ještě hodně dlouhou cestu, ale baví mě to . Díky! Jsi velký borec. Jezdím s nějakými přestávkami od roku 71 a vyzkoušel jsem všechno možné a potkal se spoustou motorkářů. Tvůj přístup a celkové zaujetí pro věc se mi moc líbí. Tak ať tě to pořád baví a hlavně "kolama dolů". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno středa v 13:56 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:56 (upraveno) Kofoláč. Užívej Indiánka. Mých pět sezon v sedle Scout Bobbera bylo úžasných. Ale je čas se posunout. Tohle je můj early Ježich. Čekal jsem na vhodné počasí, abych ho přesunul domů a dneska to šlo. Je to mazel! Welcome home bby Upraveno středa v 13:58 uživatelem organic 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno středa v 14:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:00 Krutibrko, to je nádhera Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno středa v 15:12 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:12 Jakoze Bawa nejsou moje krevni skupina (par sem jich pojezdil), tak todle je parada. Teda hlavne ten motor. At dela jen radost ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno středa v 19:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:37 To je tak ujetá p*čovina, ten stroj! (v dobrym ) Mám ho jako tajnej sen na někdy, až budu mít dojem, že už mi uschlo mlíko na bradě a nebudu se ho bát. Viděl jsem ho živě v Budějicích u Macha a překvapilo mě, že není tak obrovskej, jak se z fotek zdá. Přesto je ale pořád dost mastodontní na to, abych na něj jen z uctivý vzdálenosti koukal. Užívej! A popiš ještě dojmy z kyvnýho momentu, o kterým všichni v recenzích mluví . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 19:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:59 Jsem v jednání. Že bych svého Freewheelera a pár peněz, vyměnil za toto: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno středa v 20:28 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:28 RoBerte, pro Tebe bude optimalni Boss Hoss :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 20:48 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:48 Xeno, jsou dny, kdy musím chodit ze schodů pozadu. V tu chvíli zkrátka nemohu sedlat dvě kola,a už vůbec né dvě kola v enduru ... Tak si aspoň, možná, udělám radost dospělým trikem. Navíc konečně bude klid, protože má drahá bývalá dorostenka, současná manželka, byvše odkojena Electrou, kdykoli sedá na mašinu, tak řve: a kde je držák na pitíčko??? 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno středa v 20:58 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:58 Taky jsem si udělal hezčí Vánoce.... Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno středa v 22:15 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 22:15 před 2 hodinami, KFL napsal: To je tak ujetá p*čovina, ten stroj! (v dobrym ) Je to hrozný úlet v porovnání s V-twinem od Indianu. Bombardér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno středa v 22:17 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 22:17 před 2 hodinami, Bert napsal: Jsem v jednání. Že bych svého Freewheelera a pár peněz, vyměnil za toto: A má to kouli vzadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se