Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Ivan Lelák napsal:

Díky. Zrcadlící panel je zatím preferovaná varianta, ale nekoupím nic, o čem nebudu vědět, jak spolehlivě pracuje, jestli funguje se všemi telefony atd. Proto mne zajímají konkrétní zkušenosti s konkrétními výrobky, dostupnými v ČR, protože v Číně ani nikde jinde v zahraničí kupovat nechci. 

Možná ivane děláš chybu s tím zcadlením mobilu z číny, z aliexpressu jsem objednal dva a oba fungují dokonale a za 1200 korun v 5,5 palci mají ztlumení jasu dle okolního světla atd. jdou se všemi telefony bez problémů sami se připojí po zapnutí klíče a telefon se připijí také sám. Jinalk mám garmin zumo XT2, za tři měsíce už třetí , první nešel zapnout vůbec, a druhý umřel po dvou měsících, hlavně vypnutý vydržel 4 dny a byl bez baterky. další verze ten poslední už se tváří dokonale a jsem spokojen hlavně propojení s aplikací tread je fajn, naplánuješ na mobilu a chodí všechno dobře. ale přístě bych šel do zrcadlení iphone 🙂 

Upraveno uživatelem ferrycz
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 21 hodinami, ferrycz napsal:

... z aliexpressu jsem objednal dva a oba fungují dokonale a za 1200 korun v 5,5 palci mají ztlumení jasu dle okolního světla atd. jdou se všemi telefony bez problémů sami se připojí po zapnutí klíče a telefon se připijí také sám. 

Můžeš, prosím, poslat odkaz na výrobek, který jsi vyzkoušel? Děkuji

Odesláno
V 1. 7. 2025 v 12:44, ferrycz napsal:

Možná ivane děláš chybu s tím zcadlením mobilu z číny, z aliexpressu jsem objednal dva a oba fungují dokonale a za 1200 korun v 5,5 palci mají ztlumení jasu dle okolního světla atd. jdou se všemi telefony bez problémů sami se připojí po zapnutí klíče a telefon se připijí také sám. Jinalk mám garmin zumo XT2, za tři měsíce už třetí , první nešel zapnout vůbec, a druhý umřel po dvou měsících, hlavně vypnutý vydržel 4 dny a byl bez baterky. další verze ten poslední už se tváří dokonale a jsem spokojen hlavně propojení s aplikací tread je fajn, naplánuješ na mobilu a chodí všechno dobře. ale přístě bych šel do zrcadlení iphone 🙂 

Ahoj a díky, i za odkaz na SZ. Bohužel to tak mám, z Ali nic kupovat nechci. A i když vím, že to bude stát mnohem víc (na druhou stranu méně než navigace Garmin), přemýšlím nad tímto:

https://interphone.com/en/collections/smart-utility-ridesync/products/interphone-sync70-car-play-android-auto-per-la-moto

Má velký, 7" displej a i když jsem to zatím nenastudoval, teoreticky by mohl fungovat i bez mobilu, když se přes mobil stáhnou mapy. A samozřejmě by bez mobilu nebyly další, nenavigační informace, aktualizace dopravní situace atd. Prodává se i varianta bez kamer a ventilků, ale bonus ve formě 2 kamer a informací o tlaku v pneumatikách mi přijde celkem fajn.   

Odesláno

Ja chapu odmítání nakupování z Číny a morální problematiku toho nákupu, ale upřímně uplne nerozumím rozhodnutí koupit stejný produkt o 300e draž. Pokud by to byl nějaký jejich vlastní produkt, neřeknu ani půl slova, ale to cos poslal je čistá čajna, jenom platíš italovi 300e za to, ze ti to přepošle. Jasně, ital teoreticky dá záruku, ale za ty prachy si v te Číně koupíš 6 stwjnych a Číňan bude pravděpodobně i prachy vracet ochotněji v pripade problemu. Za evropský produkt bych si taky klidně připlatil, ale tohle je stejná podpora činy jako koupit to naprimo a zároveň to ještě živí nějakého taliana co to v pokojíčku prebaluje do hezcich krabicek

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 9. 7. 2025 v 14:29, Maro napsal:

Ja chapu odmítání nakupování z Číny a morální problematiku toho nákupu, ale upřímně uplne nerozumím rozhodnutí koupit stejný produkt o 300e draž. Pokud by to byl nějaký jejich vlastní produkt, neřeknu ani půl slova, ale to cos poslal je čistá čajna, jenom platíš italovi 300e za to, ze ti to přepošle. Jasně, ital teoreticky dá záruku, ale za ty prachy si v te Číně koupíš 6 stwjnych a Číňan bude pravděpodobně i prachy vracet ochotněji v pripade problemu. Za evropský produkt bych si taky klidně připlatil, ale tohle je stejná podpora činy jako koupit to naprimo a zároveň to ještě živí nějakého taliana co to v pokojíčku prebaluje do hezcich krabicek

To byl jen odkaz, ve skutečnosti jsem to objednal u českého obchodu, distributora Interphone, samozřejmě i díky případné záruce či pozáručnímu servisu. S tou značkou mám navíc dobré a dlouholeté zkušenosti s interkomy. Jasně, jako jiné věci je to Made in China. Samozřejmě každý chválí to co má a opravdu může být spokojen, ale málokdo má srovnání s více zařízeními a také netuším, jak je kdo náročný, např. na jas displeje atd. Rád si přečtu a posoudím všechny názory, ale není to jediné, na základě čeho se rozhoduji. Mezitím jsem mluvil s pár lidmi, přečetl nějaké recenze, i běžných majitelů, srovnávací testy a nelituji, že jsem nekoupil něco za 1500,- z Ali. Navíc každý máme své zkušenosti a obvykle, když jsem chtěl někde ušetřit podobným způsobem, se mi to ve finále prodražilo. Sice třeba ne jako kdybych si rovnou koupil drahou věc, ale za ty starosti, balení, posílání kamsi atd. mi to nestojí.

Odesláno

Loni v Africe se letity plastovy Giwi topcase zacal trosku rozpadat, takze pred Spanelskem bylo potreba modernizovat. Nahodou sem narazil na recenzi typka, ktery srovnaval hlinikovy topcase z Temu se znackovym hlinikacem (myslim ze Touratech, ale uz si to presne nepamatuju) . Taxem to risknul a dneska to po 5-ti tydnech dorazilo. Jako spadla mi brada. Komplet vcetne plotny a montazni sady i s postovnym za necelych 19 stovek. To je mimochodem u nas jen cena plotny a to este zdaleka ne nejdrazsi. Kvalita neskutecna. Netusim, jak to za ty prachy nekdo vyrobi. A navic vnitrni "polstr". Montaz na pohodu za 15 minut vcetne serizeni. Maji to vychytane, kluci sikmooky. O vikendu ho otestuju, ale uz ted vim, ze je to bomba. 

Resizer_17525093152445.jpeg

Resizer_17525093100753.jpeg

Resizer_17525093048401.jpeg

• Dát hlas 5
Odesláno

Jedeme po prázdninách s partou na motorky směr Sardínie, nemáte někdo tip na dobrou půjčovnu motorek? Budou nám stačit nějáké cestovní vyklepané pětistovky....😎 

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, African napsal:

Ahojda, díky moc, asi jsem to špatně podal, myslím půjčovnu motorek přímo na Sardínii 😁 Tam letíme, týden blbnutí a valíme zpátky.

Ok. 👋

Upraveno uživatelem Dave123
Odesláno
před 11 hodinami, vzduch napsal:

Nejsem motorkář, ale i tak mě zajímalo, nač máš na sedáku to ovčí rouno či co to je?

Zatim nic lepsiho nebylo vynalezeno ;-). V Africkych vedrech se nepoti tolik pr*el, v chladu to hreje a i posez je pohodlnejsi. Akorat to trochu pritahuje psy ;-). A je to tedy kuze z ovce/berana. 

• Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...