gun4 Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září V 9. 9. 2025 v 10:35, klobadysek napsal: Ach ta rána... Mas prosim nejake bocni brasny na tohle?Nechal jsem si namontovat tento drzak ale co ted? 1 1
lamizol Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 41 minutami, gun4 napsal: Mas prosim nejake bocni brasny na tohle?Nechal jsem si namontovat tento drzak ale co ted? ten držák je pěknej takovej podobnej sem měl na Číze 1
klobadysek Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září V 12. 9. 2025 v 18:12, gun4 napsal: Mas prosim nejake bocni brasny na tohle?Nechal jsem si namontovat tento drzak ale co ted? Používám tohle
gun4 Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Diky...nevedel jsem,ze nabizi a i s popruhem.Objednano a uvidime.
AlfGS Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září (upraveno) Co na to říkáte? Stále mě Honda přesvědčila, že umí dělat jen dobré sekačky.... Honda představuje první elektrický motocykl. Design zaujme, dojezd a cena moc ne Upraveno 18. září uživatelem AlfGS
libor2002 Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září S tím vyloženě chceš na dálnici přes Vysočinu... 217kg a maximálka 110km/h a kamion za prdelí. Hmm, nová doba, nové emoce.
Remio Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září (upraveno) Právě naopak, mají to vymyšlené moc dobře. Jízda na elektromotorce je prosta hluku od spalovacího motoru a výfuku a jediným hlukem je proudění vzduchu. Přu jízdě do 90 km/hod je na e-motorce naprosté ticho a s vyšší rychlostí vlastně člověka hluk proudícího vzduchu ruší víc, než když ho tolik neslyší kvůli motoru. Takže max rychlost 110 km/hod je naprosto v pohodě. Moje první jízda krajinou za dosud nepoznaného ticha mě úplně dostala. Lepší už může být jen létající koberec. Musí se to ale vyzkoušet, pak to člověk může případně ocenit. Někdo ale může mít rád hlavně ten pořádnej randál bez ucpávek v laufu... I když se tu občas mihnou zajímavé stroje na prodej, další můj bajk bude zase na baterky. ad váha - malá Yamaha NMax 125 váží 130 kg, BMW C1 váží 185 kg a velká BMW GS váží 260 kg. A je to v něčem rozhodující? Nikdy jsem je nenosil... Jen ta cena je opravdu vyšší, zapadá ale pěkně vedle BMW CE 04. Na rozdíl do BMW ale asi Honda časem cenu sníží. Upraveno 18. září uživatelem Remio
instant Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září 4 hours ago, AlfGS said: Co na to říkáte? Stále mě Honda přesvědčila, že umí dělat jen dobré sekačky.... Honda představuje první elektrický motocykl. Design zaujme, dojezd a cena moc ne no, ked tu mienis hejtovat Hondu, tak v kolektive oblubeny moc nebudes.. sekacka dpc
SUZUKIGSXR Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 4 hodinami, libor2002 napsal: S tím vyloženě chceš na dálnici přes Vysočinu... 217kg a maximálka 110km/h a kamion za prdelí. Hmm, nová doba, nové emoce. Alespoň uslyšíš v tichu elektromotorky řvoucí motor kamionu a fanfáry nasraného kamioňáka.
Kairos Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Taaakhle ma vypadat elektricka motorka https://www.motorkari.cz/clanky/elektro/ducati-pokracuje-ve-vyvoji-elektrickeho-zavodaku-53866.html
Waya03 Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Elektrická Honda tedy zatím nee. Takovouhle bych raději chtěl ... 1 1
redd Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Pokud electro, tak jediná motorka, která mě v tuhle chvíli fakt bere, je Stark Varg Enduro. Tu bych bral https://starkfuture.com/cs-CZ/products/stark-varg-ex 2
mamenec Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Focena na dnešním průvodu tramvají. Příslišník VB to měl vyladěný do posledního detailu vč. Primek 6 1
Backgramond Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Tak představím svojí techniku - nyní aktuální na běžné silnice RSko ve speciální edici
peter48 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září V 12. 9. 2025 v 18:54, lamizol napsal: ten držák je pěknej takovej podobnej sem měl na Číze Maj som takuCZ 175 tiež 18 rokou od r. 1975 ,, bol som na nej aj v Rumunsku a Bulharsku pri mori 4 x 1 1
cali Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Elektrohonda ukazuje ze tam jednoducho stale este nie sme. Aj ked pominieme peniaze za ktore je v spalovaku uplne ale uplne ine povozenie, tak proste situacii kde take vozitko dava zmysel je objektivne primalo na to, aby si to kupil niekto iny nez hardcore nadsenec elektromobility. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se