Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 9. 9. 2025 v 10:35, klobadysek napsal:

Ach ta rána...

20250904_063532-EFFECTS.jpg

Mas prosim nejake bocni brasny na tohle?Nechal jsem si namontovat tento drzak ale co ted?😀

20250905_151406.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 41 minutami, gun4 napsal:

Mas prosim nejake bocni brasny na tohle?Nechal jsem si namontovat tento drzak ale co ted?😀

20250905_151406.jpg

ten držák je pěknej takovej podobnej sem měl na Číze

11052015516.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

S tím vyloženě chceš na dálnici přes Vysočinu... 217kg a maximálka 110km/h a kamion za prdelí. Hmm, nová doba, nové emoce.

Odesláno (upraveno)

Právě naopak, mají to vymyšlené moc dobře. Jízda na elektromotorce je prosta hluku od spalovacího motoru a výfuku a jediným hlukem je proudění vzduchu. Přu jízdě do 90 km/hod je na e-motorce naprosté ticho a s vyšší rychlostí vlastně člověka hluk proudícího vzduchu ruší víc, než když ho tolik neslyší kvůli motoru. Takže max rychlost 110 km/hod je naprosto v pohodě.

Moje první jízda krajinou za dosud nepoznaného ticha mě úplně dostala. Lepší už může být jen létající koberec. Musí se to ale vyzkoušet, pak to člověk může případně ocenit. Někdo ale může mít rád hlavně ten pořádnej randál bez ucpávek v laufu...

I když se tu občas mihnou zajímavé stroje na prodej, další můj bajk bude zase na baterky.

ad váha - malá Yamaha NMax 125 váží 130 kg, BMW C1 váží 185 kg a velká BMW GS váží 260 kg. A je to v něčem rozhodující? Nikdy jsem je nenosil... 

Jen ta cena je opravdu vyšší, zapadá ale pěkně vedle BMW CE 04. Na rozdíl do BMW ale asi Honda časem cenu sníží.

Upraveno uživatelem Remio
Odesláno
před 4 hodinami, libor2002 napsal:

S tím vyloženě chceš na dálnici přes Vysočinu... 217kg a maximálka 110km/h a kamion za prdelí. Hmm, nová doba, nové emoce.

Alespoň uslyšíš v tichu elektromotorky řvoucí motor kamionu a fanfáry nasraného kamioňáka.   

Odesláno

Focena na dnešním průvodu tramvají. Příslišník VB to měl vyladěný do posledního detailu vč. Primek

20250921_130319.jpg

20250921_221751.jpg

• Like 6
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 12. 9. 2025 v 18:54, lamizol napsal:

ten držák je pěknej takovej podobnej sem měl na Číze

11052015516.jpg

Maj som takuCZ 175 tiež 18 rokou od r. 1975 ,, bol som na nej aj v Rumunsku a Bulharsku pri mori 4 x

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Elektrohonda ukazuje ze tam jednoducho stale este nie sme. Aj ked pominieme peniaze za ktore je v spalovaku uplne ale uplne ine povozenie, tak proste situacii kde take vozitko dava zmysel je objektivne primalo na to, aby si to kupil niekto iny nez hardcore nadsenec elektromobility.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...