cali Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září V 18. 9. 2025 v 20:39, Waya03 napsal: Elektrická Honda tedy zatím nee. Takovouhle bych raději chtěl ... Tak s novou GB350 podobnycm chutkam celkom vysli v ustrety, ci? 1
Waya03 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 13 hodinami, cali napsal: Tak s novou GB350 podobnycm chutkam celkom vysli v ustrety, ci? Pokukoval jsem po ní, ale už mě to přešlo. Jednoválec podivně seškrcenej na pouhých 15,5kw, wtf.
cali Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září tak potom nezostava nez klasika W800 ten look sa neokuka a uz tam je aj nejaky vykon
Backgramond Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září V 24. 9. 2025 v 12:49, Backgramond napsal: Tak představím svojí techniku - nyní aktuální na běžné silnice RSko ve speciální edici Nenahrála se fotka, nějaký erorrr 1
(Miloš) Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září V 18. 9. 2025 v 16:38, instant napsal: no, ked tu mienis hejtovat Hondu, tak v kolektive oblubeny moc nebudes.. sekacka dpc To bych nebral jako hejt... Honda měla v minulosti pár povedenejch modelů, některý až ikonický, za mě třeba VFR 750 RR, ale to je podle vkusu. VT 500 E mám doma, ale spíš proto, že byla v krásným stavu a nový moto mě úplně nevzrušujou, stejně jako auta. Jinak jsou to tuctový motorky a ten elektrohnus na fotce je vážně eklhaft.
teg Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Co rikate na vyse zminenou GB350S pro zacatecnika. Resp. pro fotra ve strednich letech, ktery uvazuje ze by se zase po 25 letech svezl. Zavodit nehodlam, jen jsem lehce tezsi (183 cm, 100 kg). Rikam si, ze cena je pekna a asi by to tolik nebolelo, kdyby me to znovu nechytlo. Dalsi variantu jsem mel Triumph speed 400, ktery je uz o neco vykonnejsi, ale taky o neco drazsi a tolik se mi nelibi, jak ta honda. Ze silnejsich motorek bych mel asi strach. Kdysi jsem jezdil na Jawe 250. To jsem mel ovsem jina kila a motorka mela 140 a ne 180 kg. Diky za radu .
KFL Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Co rikate na vyse zminenou GB350S pro zacatecnika. Resp. pro fotra ve strednich letech, ktery uvazuje ze by se zase po 25 letech svezl. Zavodit nehodlam, jen jsem lehce tezsi (183 cm, 100 kg). Rikam si, ze cena je pekna a asi by to tolik nebolelo, kdyby me to znovu nechytlo. Dalsi variantu jsem mel Triumph speed 400, ktery je uz o neco vykonnejsi, ale taky o neco drazsi a tolik se mi nelibi, jak ta honda. Ze silnejsich motorek bych mel asi strach. Kdysi jsem jezdil na Jawe 250. To jsem mel ovsem jina kila a motorka mela 140 a ne 180 kg. Diky za radu .A co Enfield Bear 650? Nemam predstavu o cene teda, ale nemuselo by to od Hondy bejt daleko. Honda pekna, ale ta 350 te brzo prestane bavit.. si myslim. 2
KFL Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Pokracovani sagy s padakama ma nastesti stastny a bezproblemovy konec. Vazelina na srouby, cerny pevnostni srouby misto nerezovejch a je to. Opatrnost velka a napeti teda taky, ale vsechno klaplo, takze dobry . Ted jedeme dal - koupil jsem jety predni kolo, absolutne rovny, abych zkusil eliminovat hopsani predku.. takze budu prendavat brzdovy kotouce, ABS ring, prezouvat a instalovat. Postup znam, utahovaci momenty taky, novy srouby na kotouce mam taky.. drzte palce . Nemusim podotykat, ze se mi dilenska vybava rozrostla o prezouvacku a vyvazovacku, ze… 5 5
Ředitel Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září před 21 hodinami, teg napsal: Co rikate na vyse zminenou GB350S pro zacatecnika. Resp. pro fotra ve strednich letech, ktery uvazuje ze by se zase po 25 letech svezl. Zavodit nehodlam, jen jsem lehce tezsi (183 cm, 100 kg). Rikam si, ze cena je pekna a asi by to tolik nebolelo, kdyby me to znovu nechytlo. Dalsi variantu jsem mel Triumph speed 400, ktery je uz o neco vykonnejsi, ale taky o neco drazsi a tolik se mi nelibi, jak ta honda. Ze silnejsich motorek bych mel asi strach. Kdysi jsem jezdil na Jawe 250. To jsem mel ovsem jina kila a motorka mela 140 a ne 180 kg. Diky za radu . Zrovna řeším to samé, ale problém je v nedostupnosti modelu GB350S. Jinak, jak tu bylo zmíněno Enfield Bear 650 je dobrá volba a na tvoji výšku akorát (na mě byla dost vysoká, ale mám jen 175 cm). Cenově je to jednou tolik, ale zase bude stačit deší dobu. Ta GB350S má jen 20 koní, což bych řekl, že na provoz u nás je už dost limitní. Sám zvažuji Hondu CL500, případně Triumph speed 400. Zatím vede CL500 na papíře, ale chce to se svézt.
instant Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září On 9/25/2025 at 6:39 PM, (Miloš) said: To bych nebral jako hejt... Honda měla v minulosti pár povedenejch modelů, některý až ikonický, za mě třeba VFR 750 RR, ale to je podle vkusu. VT 500 E mám doma, ale spíš proto, že byla v krásným stavu a nový moto mě úplně nevzrušujou, stejně jako auta. Jinak jsou to tuctový motorky a ten elektrohnus na fotce je vážně eklhaft. Honda mela par povedenejch modelu.. dalej som necital lol. tvl ta znacka pisala historiu motocyklov poslednych min 50 rokov. hovorit o Honde ze robia leda tak dobre kosacky to je ako hovorit "som kokot" bez toho aby to clovek povedal. 1 2
cali Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Kdo si hraje,.... ja som pred dvoma tyzdnami vymenil brzdice a sa momentalne (hlavne sledovanim YT videi) pripravujem na vymenu spojky na Ninji. Tiez som si kupil ultrazvukovu cisticku, zatial som ju pouzil len na tie brzdice, ale chystam sa cistit karbce Bandita. 1
Zelenina Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Dobrá práce KFL, obdiv ze jsi to nevzdal .Servisak na Triumph se hodí. Ještě by ses měl seznámit s elektronikou (čidlo na vzduch, demontuj lambdy a katalyzátor), nějakou diagnostu a máš to komplet.Sent from my iPhone using Tapatalk 1
gun4 Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Hosi,vlezu do domku s moto,vsude mysince.Sundam si plachtu a vidim chrom je nejaky matny, hovna na moto,okousana izolace na dratech,asi na 3 mistrech a ozrana vesta od sedackou.Opatreni:kocour nedostal nazrat a pasticky v domku...no nasere...
zceyee Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září (upraveno) Hod kocoura na noc do domku, myslim ze pach by to mel vyresit lepe jak pasticky (nebo s kockou to vzdycky fungovalo). Nasere, ale aspoň je to moto a ten pach od myší smeješ .. ne jak nekde v interieru auta. Upraveno 27. září uživatelem zceyee
Roland Sands Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září před 1 hodinou, gun4 napsal: Hosi,vlezu do domku s moto,vsude mysince.Sundam si plachtu a vidim chrom je nejaky matny, hovna na moto,okousana izolace na dratech,asi na 3 mistrech a ozrana vesta od sedackou.Opatreni:kocour nedostal nazrat a pasticky v domku...no nasere... Před pár lety jsem měl podobný problém... tak jsem pořídil viz. níže a přestal používat plachtu. Ať jen nekecám, zejtra v Mýtě Mistrovství světa FIM SuperMoto of Nations 2025
gun4 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Diky za rady...objednano.Mel jsem tam diru v podlaze od vypadleho suku,tak jsem to zadelal vcera a dnes v pastickach nic nebylo.Tak uvidime...
KFL Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Vsechno drzi, nic nedrnci, nepada, nepovoluje se… splendid! 8 4
Maro Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září @teg @Ředitel poohlidl bych se přece jenom po něčem o neco silnějším. Dneska zrovna jsem si vyzkoušel RE jednobuch petikilo a jako chapu to kouzlo te motorky, o tom žádná, ale strasne těžko bych hledal vlastne reálný scénář, kdy bych na ní jezdil mimo nějaké gentleman rides nebo jako na fichtlu po vesnici, protoze te motorce nebezpečně chybí výkon a ta honda bude to samé. Kdyz vezmu toho enfielda ta motorka ma charisma a samotného me prekvapilo, jak fajn pocit byl tu motorku nastartovat a vyrazit, ale s prvním dojetym autem se cesta mění v boj o život. Ten výkon proste žalostně nestačí a se sto kilama clovek nema absolutně šanci předjet ani multiplu. Do mesta bych se na tom vubec nepoustel, protoze tomu chybí výkon a pružnost, na okrskach je super jenom tak korzovat, ale do prvního auta v okolí, pak je to krajně nekomfortni. Já jsem si tu jízdu vlastne užil, to neříkám, že ne, ale aby to dávalo smysl, muselo by to mít aspoň dvojnásobný výkon. Tyhle motorky jsou lehoucke, takze s nejakyma 40kw uz se da normálně fungovat, ale cokoliv min je podle me o život. Tyhle asijské motorky maji realne opodstatneni na trzích, pro ktere jsou určené, kde po rozbitých cestách konstantní tricitkou jede špalir stejnych nebo podobných strojů, do Evropy je to ale podle me krajně nevhodné a díval bych se fakt jinam
Dez123 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Řeším to samé a dospěl jsem ke stejnému závěru. GBčko je krásná, ale nebezpečná slabota. Jo a nejsou, u AD mi řekli, že dostali na rok 2 a ty byly hned pryč. U Enfielda mám trochu strach z trvanlivosti a je to taky slabota. Byl jsme se podívat i na Speeda 400, ale byl mi malý - mám 180 cm a 95 Kg. CL500 je celkem hezká, holobyt a příšerný výfuk, je to takový základ na dodělání. A ojeté zatím moc nejsou. BTW máte někdo zkušenosti s přepravou v dodávce? Vyhlížím nějakou ojetinu a nemám težné. Tak chci půjčit dodávku a přepravit uvnitř. Je potřeba mít kolíbku na kolo, nebo stačí kurty?
KFL Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září 13 minutes ago, Dez123 said: BTW máte někdo zkušenosti s přepravou v dodávce? Vyhlížím nějakou ojetinu a nemám težné. Tak chci půjčit dodávku a přepravit uvnitř. Je potřeba mít kolíbku na kolo, nebo stačí kurty? Kolíbka nebo aspoň dva hranoly zboku proti podsmeknutí předního kola v podlaze jsou vždycky lepší než samotný kurty. Ale dá se to i tak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se