Horhe Odesláno 12. října 2025 Nahlásit Odesláno 12. října 2025 Jo, krásný to bylo dneska, akorát toho sluníčka málo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 5
Xenomorfus Odesláno 12. října 2025 Nahlásit Odesláno 12. října 2025 O vikendu na "Xasthurovi" pracovni cesta OV - Děčín a zpet (840km) pres hory a doly, par set km za deste a na vode. Aspon, ze nebylo moc zima.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 4
KFL Odesláno 14. října 2025 Nahlásit Odesláno 14. října 2025 Po 2 měsících jsem vytáh z rohu garáže Scouta. Měl jsem nápad, že ho prodám, dokonce jsem vyhodil i inzerát, ale je to blbost. I když jsem teď posedlej Scramblerem, Indian má furt ty svoje US charakterní koule se vším, co k tomu patří . Inzerát šel do koše a 101 zůstane doma. Zvlášť teď, když Polaris prodal Indiana nějakýmu soukromýmu fondu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
African Odesláno 19. října 2025 Nahlásit Odesláno 19. října 2025 Tak se pojedeme s klukem naučit nějaké ty nové kousky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pačes Odesláno 20. října 2025 Nahlásit Odesláno 20. října 2025 Udělal jsem si dobře na stará kolena (i doslova) a koupil BMW F800 GT. Je to taková důchodka, ale krásně se vodí. Ve dvou pohoda. Jen ten dvouvál je o zvyku - zvuk jak fukar na listí.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
klobadysek Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Kdyby někdo chtěl skútr s příběhem https://motorky.bazos.cz/inzerat/209672614/yamaha-tricity-125-loupez-v-obchode-hublot.php 2
kolky87 Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Japonec, Brit a Talian [emoji16]. Dnes prípravné na zimný spánok. Už sa teším na jar
lamizol Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 (upraveno) Já nemám problém si připlatit za kvalitu, ale tady kryt světla z TEMU za pětsetpádlo a nebo origo za čtyřipůl... Říkal jsem si, že tomu dám šanci . Mimochodem zpracování parádní jak plexi, tak i spojovací materiál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. října 2025 uživatelem lamizol 1
Ředitel Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 ...moje první a rovnou nová, konečně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
Dez123 Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Také jsem na ní koukal, parádní základ pro stavbu
Ředitel Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 před 9 minutami, Dez123 napsal: Také jsem na ní koukal, parádní základ pro stavbu Pravda, viděl jsem pár upravených kousků. Já se na ní musím hlavně naučit. 1
lamizol Odesláno 27. října 2025 Nahlásit Odesláno 27. října 2025 Dovolil bych si upozornit kolegy, kteří nesledují inzerci na inzerát, že prodávám 14 dní použivaný stojan pod zadní kolo Oxford. Jsem limitován malou garáží a co tam byt nemusí se pokouším dávat hned pryč, tak kdyby někdo měl zájem a rychle by si ho vzal, poladili bychom pochopitelně i cenu. Díky
Waya03 Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 Tak už je holka doma, Honda CB350 ‘71. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 7
Waya03 Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 Dovolím si přidat ještě jednu fotku na denním světle. Než půjdu na dovozovou technickou, třeba ještě minimálně přetěsnit karburátory. Ale mám z ní velkou radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 6
Skarohlid Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 před 6 hodinami, Waya03 napsal: Dovolím si přidat ještě jednu fotku na denním světle. Než půjdu na dovozovou technickou, třeba ještě minimálně přetěsnit karburátory. Ale mám z ní velkou radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace k nové máňi. Budeš jí nechávat v původním stavu? Dovedu si představit,že bych do ní šáhl bruskou a ladil to na Cafe racer.... Na začátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek 1 1
Waya03 Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 @Skarohlid Na to je v moc pěkným stavu, všechno originál. Na tunning mám něco jiného 1 1 2
Dez123 Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 Jak jsi sehnal takovou parádu? A servis si budeš dělat sám? Tyhle starý Hondy prostě mají něco do sebe Já mít místo, tak sháním 750 v červené, je to naprostá nádhera a perfektním zvukem. 2 1
johny357 Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 Ja mam v hledacku tuhle ale asi az nekdy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Waya03 Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 @Dez123 chtěl bych si servis dělat sám, naučit se nějaké nové věci. Právě i to byl jeden z důvodů, proč jsem se zaměřil na hledání tohohle a ne třeba cb750 four. Je to o několik desítek kilo lehčí, tedy snadnější na manipulaci, místo starosti o 4 karburátory jsou tam jenom 2 a tak dále. Na internetech jsem si vyčetl že CB350k je pro začínajícího veteránistu prostě ideální volba Sehnal jsem ji přes Facebook, ve skupině o klasických japonských motocyklech. Je to dovoz z Francie. @johny357 CBX1000 má na videích zvuk jako formule 1, to bych si přišel poslechnout 1 1
Brumad Odesláno 17. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 AhojMáte někdo osobní zkušenost se značkou Voge, jasně Číňan, ale zajímala by mne odsunu zkušenost s provedením a kvalitou. Zatím zvažuji nějaké cestovní enduro, tak mi tohle Voge 900 DSX padlo do oka. První jízda taky ok.Díky za info Radek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se