Horhe Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Taky už máme letos 150 kiláčků za sebou. Nic moc jsem teda za ty dva měsíce nezapomněl, ale stejně to furt ještě není ono, jak se neohřejou gumy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
marty87 Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Dneska prvních 30 km rovnou do servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Xenomorfus Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Tak je to doma. Jako dobre naladit podvozek bude jeste chvili trvat, nicmene netusim, jak se tohle cinanum povedlo takhle postavit. A ze za ty prachy uz vubec. Vlastne vim, ale to je na jine povidani. Je to naprosta bomba! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Kamil.K Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) Gratuluji! ...jen se Ti kolem nové motorky ochomítá jakýsi holobrádek Upraveno 27. února uživatelem Kamil.K
Xenomorfus Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Diky! To vis, musel sem upravit dyzajn, kdyz bych prijel do praglu "na loupeznika", evakuovali by nadrazi :-D. 3
marty87 Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února před 2 hodinami, fijo napsal: @marty87 moto in? Jj
lamizol Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Dnešní kilčo cestou necestou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
HD_Bagger Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Byla mlha a hnusně, ideální čas vzít na projížďku bestii. Tohle bude fakt těžký loučení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 3
Kairos Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Dneska trochu toho endurka, ani jsem ji moc nezamazal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
CEGY Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 3. 3. 2026 v 21:15, HD_Bagger napsal: Byla mlha a hnusně, ideální čas vzít na projížďku bestii. Tohle bude fakt těžký loučení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jagmane, ty už dosáhnes nohama ze sedačky na zem, abys to neprevratil? 1
SUZUKIGSXR Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 27. 2. 2026 v 19:18, Xenomorfus napsal: Diky! To vis, musel sem upravit dyzajn, kdyz bych prijel do praglu "na loupeznika", evakuovali by nadrazi :-D. BERT bude potěšen, konečně má bradku delší než ty.
HD_Bagger Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března před 3 hodinami, CEGY napsal: Jagmane, ty už dosáhnes nohama ze sedačky na zem, abys to neprevratil? Že v tobě ta zášť vůči mě bude tolik let by mě fakt nenapadlo, já na tebe už zapomněl. ať se ti daří
CEGY Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března před 6 hodinami, HD_Bagger napsal: Že v tobě ta zášť vůči mě bude tolik let by mě fakt nenapadlo, já na tebe už zapomněl. ať se ti daří Právě, že ne. Jsem vpoho. Až pojedu přes Prahu tak brnknu, dáme kafe.
Horhe Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Už by se to mohlo zazelenat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ivan Lelák Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Letos už podruhé na LT.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Jawa vydava po rokoch cakania svoj bajny liter, uz rozbijate prasiatka? https://www.garaz.cz/clanek/novinky-jawa-v-brne-ukazala-prototyp-litrove-masiny-o-ktere-fanousci-roky-jen-snili-ted-muze-byt-vase-ale-pripravte-si-ohromujici-sumu-21016569 1
Bert Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Koupě tohoto motocyklu je asi stejně rozumná, jako nákup dvacáté osmé reinkarnace Orlíků. Takže jo, svého kupce si to najde 1
cali Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Tak ako kupit si toto namiesto co ja viem Brough Superior, na to uz treba byt uplne iny level patriota. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se