Cyril Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Když chci jet na skútru, mám tohle. Nepotřebuju přilbu, má to ABS, muziku, vyhřívané rukojeti a td. a td..A jako tetka si fakt nepřipadám.....Loni jsem na něj sedl bohužel jen jednou. Předloni mi ale tachometr ukázal asi 2 tisíce ujetých kilometrů. Je to náladovka. Jede to dle GPS když spěchám i přes 120km/h. Spotřeba 3,5l. Mám i dvoustovku, ale ta se tě netýká...jsem trochu ujetej, sbírám je....
FrantisekH Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 to je otazka budoucna nikdy jsem na masine nejezdil..tak bych to nejdriv rad ochutnal..
FrantisekH Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 to bavo je super...jen asi mimo moje moznosti..moje predstava je investovat tak pade
Cyril Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 to bavo je super...jen asi mimo moje moznosti..moje predstava je investovat tak padeZa ty prachy už by jsi asi i nějaký pořídil. Možná nebude mít příplatkový ABS a nebude to možná už žádná voňavka. Ale dá se. Taky jsem už i takhle koupil. Nový stálo kolem 300k. Chce to řešit včas. než podobnej nápad jako ty dostane s jarním sluníčkem další polovina národa....
FrantisekH Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 ja to mam zatim jen v hlave..potrebuju se zmenou prace taky nejakej novej impuls do zivota..hledam nove zivotni vyzvy..
Remio Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Ty jo Cyrile slušná syslírna. Nad C1 jsem uvažoval už několikrát. Vedle mého ST by šlo o alternativu do města. Je ta 200ccm o tolik lepší, výhodnější, zajímavější, nebo stačí těch 125ccm? Někde jsem viděl edici F1 williams za cca 75k ve 125ce. Joa dělá se na to aero packet nebo rain packet (je částečně u toho prvního červeného). Je moudré ho chtít? Ď
Wanderer Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Když chci jet na skútru, mám tohle.Jak se pohybujou ceny na trhu ojetějších strojů? Něco takového by se mi hodilo...
Cova Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 nejsem sklaní motorkář..spíš bych rád poznal ten pocit prostě se jet projet vypadnout vyčistit hlavu...a nevim jestli by moje ego sneslo klasik skůtr abych nevypadal jak tetka co jede pro housky do penny co jsem koukal tak sehnat to tak je to peklo Proč proboha ne skůtra...? Měl jsem (Yamaha X-max 250 ABS) a mé ego to snášelo velmi dobře, zvlášť na zatáčkovitých okreskách, kde si na tom člověk občas vychutnal i barevně sladěné a nažehlené "neumětely" třeba na Hornetech, kteří se jeli předvést někam na kávičku... :-) Bylo to extrémně pohodlné, nefoukalo na tom, žralo to 3,5l/100km i při hodně svižné jízdě, spousta úložných prostor (výborná užitná hodnota, pod sedlo se vešly dvě integrálky), moderní sportovnější design, kola 15´´ a 14´´ a docela to i jelo (max. rychlost dle GPS cca 135km/h), takže se s tím člověk nemusel bát ani na dálnici ve dvou. Jen ta cena by mohla být nižší. Známý má T-maxe a to je hukot, neskutečně živý, rychlý a zábavný skůtr, vhodný i na delší cestování. K výrokům instanta se snad ani vyjadřovat nebudu...
Qvido Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Ja osobne nikomu nad 30r neodporucam zacinatJeště že jsem se sem kouknul, Instante díky, chechtám se jako blázen !
Harry Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Taky jsem teď dočetl příspěvky za poslední tři dny a taky se tu válím smíchy Skůtry jsou v pohodě a ty řeči že skůtr není motorka - to snad nikdo normální nebere vážně Docela trefná byla poznámka NERO.8 - "...mi začlo vadit pojmenování motorkář. Na otázku jestli jsem motorkář, odpovídám ne, ale na motorce jezdím...". Upřímně řečeno přesně takhle se cítím dost často... Mám posledních 10 let H-D a na skůtru se kdykoliv projedu rád a je mi to velmi příjemné poježdění...
Cyril Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Ty jo Cyrile slušná syslírna. Nad C1 jsem uvažoval už několikrát. Vedle mého ST by šlo o alternativu do města. Je ta 200ccm o tolik lepší, výhodnější, zajímavější, nebo stačí těch 125ccm? Někde jsem viděl edici F1 williams za cca 75k ve 125ce. Joa dělá se na to aero packet nebo rain packet (je částečně u toho prvního červeného). Je moudré ho chtít? Ď Jak se pohybujou ceny na trhu ojetějších strojů? Něco takového by se mi hodilo...Odpovím oběma najednou. C1 je vlastně vozítko úplně k prdu, ostatně jako všechny motorky. Ale je to něčím zajímavý a já tu první kupoval taky trochu pro reklamu. Nakonec mě to ale docela chytlo a pár jich mám. Dvoukilo je silnější jen o trochu. A je vzácnější a má trochu větší krouťák. Ale jinak je to jedno. Doplňky jako muzika, windpaket, nebo rozšíření podvozku jsou někdy docela dobrá věc. Ale pochybuji, že to někdo bude používat i pro jízdu v zimě, jako to dělají blázniví frantíci. Na léto stačí verze tak jak to je, jen je dobrý mít vzadu tu ochranu proti větru za opěrkou. Dost tam když je zima táhne. Pro dva je to skoro nepoužitelný. Zatím jsem nenašel nikoho, kdo by si se mně dozadu byť je pro prdel sednul. Kufr 75L je naprosto super a dá se tam strčit snad všechno. ještě se používá držák zavazadel a samozřejmě druhý sedadlo. Na ceny stačí mrknout na mobile.de, nebo třeba tady.http://www.tipmoto.com/motorky/bmw/210479-c1-125.html.Teď koukám, že jich v nabídce moc není...! .Dřív jich bývalo víc. Díky tomu, že začínám přestavovat firmu se možná nějakých motorek i skútrů ze sbírky budu muset zbavit. Ještě to musím promyslet.....Jinak mám ještě Piaggio X9 a měl jsem i Yamahu Majestic. Skútr je na pohodovku úplně super věc. A pokud si člověk koupí třeba 650 Silwer Wing nebo jak se ty obři jmenují, je to na horský kochačky na prosto luxusní nářadí! Do Tirany ale samozřejmě doporučuji jet radši na Adventure. Kdyby tam přijel člověk na C1, asi by se stal příčinou hodně bouraček....všichni by asi čuměli a neřídili.
NERO.8 Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Motorka nebo skůtr ? Pokud to jde, tak je asi lepší vlastnit obojí a volit mezi nima podle příležitosti. Rozdíly bych mezi tím nedělal, je to podle mně o pocitu z jízdy na dvou kolech.Nelíbí se mi, když se "motorkář" stydí , že pozdravil kluka na skůtru.Já jsem dnes v situaci, kdy většinou používám motorku na krátké přejezdy mezi zakázkama ( jinak bych se na ní z časových důvodů asi nesvezl vůbec ) . To obnáší , rifle, bundu, kotníkové boty a otevřenou přilbu ( vše na hranici bezpečnosti ).Z výše uvedených důvodů se momentálně s těžkým srdcem zbavuju Hayebusy, nechávám si Diavla, a možná oslovím Cyrila , jestli se bude zbavovat jedné té bubliny ( podmínka je ale čený tuning ).Jinak třeba skůtry od Aprilie taky nemají chybu.
Cyril Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Motorka nebo skůtr ? Pokud to jde, tak je asi lepší vlastnit obojí a volit mezi nima podle příležitosti. Rozdíly bych mezi tím nedělal, je to podle mně o pocitu z jízdy na dvou kolech.Nelíbí se mi, když se "motorkář" stydí , že pozdravil kluka na skůtru.Já jsem dnes v situaci, kdy většinou používám motorku na krátké přejezdy mezi zakázkama ( jinak bych se na ní z časových důvodů asi nesvezl vůbec ) . To obnáší , rifle, bundu, kotníkové boty a otevřenou přilbu ( vše na hranici bezpečnosti ).Z výše uvedených důvodů se momentálně s těžkým srdcem zbavuju Hayebusy, nechávám si Diavla, a možná oslovím Cyrila , jestli se bude zbavovat jedné té bubliny ( podmínka je ale čený tuning ).Jinak třeba skůtry od Aprilie taky nemají chybu.No vidíš! Já z tebe ty titanový 305 přeci jenom dostanu.... . Černou mám ale jenom dvoustovku a té bych se moc zbavovat nechtěl. Tu mám jenom jednu. Ale přestříkat nebo polepit se dá všechno. A nemusíš mít helmu, jede to super a nezmokneš....Asi pomalu přichází čas na exkurzi na statku.....Co strejdo?
Duke650 Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Já instanta taky neznám, ale s jeho nedoporučením nemám problém a nesměju se, spíš se divím jak se tady do něj někdo naváží A "jaký je v tom problém" - třeba ten, že když začne jezdit frajer v 18 a po dvou sezonách je pod drnem, tak je to něco jiného, než když je zrakvenej třicetiletej fotr od dětí a živitel rodiny Každý ať si jezdí o tom žádná, instant to nezakazuje...já jezdil od čtrnácti do 37, po dvou dětech a třech bouračkách (z toho 2 jsem byl sejmutej plechovkou) raději abstinuji a čekám až děcka odrostou, protože z invalidního vozíku bych rodinu neuživil Ja osobne nikomu nad 30r neodporucam zacinat, ale to je moj osobny postoj k veci. Panebože a proč né??? To by mne teda fakt zajímalo jaký je v tom problém.....
Remio Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 No vidíš! Já z tebe ty titanový 305 přeci jenom dostanu.... . Černou mám ale jenom dvoustovku a té bych se moc zbavovat nechtěl. Tu mám jenom jednu. Ale přestříkat nebo polepit se dá všechno. A nemusíš mít helmu, jede to super a nezmokneš....Asi pomalu přichází čas na exkurzi na statku.....Co strejdo? Taky se hlásim na exkurzi, určitě bych si vybral i mimo černou...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Já mám problém, minulej rok jsem po takovejch 5 letech docela intenzivního ježdění zjistil, že mě to nějak nebaví a jezdil sem radši na kole. Tak jsem zvědavej, jak to bude letos, čím je člověk starší, tím větší má na tý motorce bobky. Zas prodat ji a úplnej konec....?
TLD Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Snad se nam to pocasi pres Velikonoce konecne umoudri... Moji anglani uz se moc tesi a ja jeste vic TL
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se