Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No hezky pěkně jste si to dali, v tomhle terénu se prostě držky házej, parádička :cheers:

V 22. 9. 2013 v 20:55, Coolidge napsal:

Dnesni trip around Slovakia :) 400 km. Ridicak na moto mam uz tyden, tak ho bylo potreba pokrtit. Mrchu sem hodil jen 4x :)

Odesláno

Počasí nepočasí - nakonec to docela ušlo a koneckonců, co je na tomhle počasí špatného, na 13°C se dá obléknout a když prší celý den, jede se v nepromokách. naštěstí to bylo jen v úterý - jsme věnovali s přítelkyní Drákulou minulý týden courání po Slovensku. 1800 km, místní okresky hraničící občas s lehkou šotolinou, paráda. Ani jsem nestihl navštívit zdejšího motochrono guru Cyrila - ale napravím to:-) 

Odesláno
  V 28. 9. 2013 v 16:30, edgar_23 napsal:

Dnes bylo pekne tak jsem trochu umyl novy prirustek

ave6y3u3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

To já taky, ale už jsem ji schvoval a jsem línej ji znovu vytahovat a fotit. Ale ta tvoje mě fakt dostala, paráda.

Odesláno

No tak se snad stavíte příště.....Nějaký fotky by sems ale dát mohl! Ivánku :-)

V 23. 9. 2013 v 13:25, Ivan Lelák napsal:

Počasí nepočasí - nakonec to docela ušlo a koneckonců, co je na tomhle počasí špatného, na 13°C se dá obléknout a když prší celý den, jede se v nepromokách. naštěstí to bylo jen v úterý - jsme věnovali s přítelkyní Drákulou minulý týden courání po Slovensku. 1800 km, místní okresky hraničící občas s lehkou šotolinou, paráda. Ani jsem nestihl navštívit zdejšího motochrono guru Cyrila - ale napravím to:-) 

Odesláno
  V 28. 9. 2013 v 16:30, edgar_23 napsal:

Dnes bylo pekne tak jsem trochu umyl novy prirustek

ave6y3u3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

nádhernej stroj. Z téhle kategorie se mi ještě moc líbí Kawa W800...

Odesláno

Ty jo, to je paradni kousek a jak se ti lesknou chromy, spice, rafky, bloky, valce, bubny... proc se tehle kategorii vlastne rika cafe racer?

Odesláno (upraveno)

lebo sa na tom da vydrzat len cesta do najblizsej kaviarne a naspat :)

edgar to ma v garazi pekne, no..

edit: Ale k teme: obrazok - druhy sudruh zprava je nastopro tradicny brit :)

"ACE Cafe London" /dajte ako heslo do googlu a pozerajte obrázky

post-4112-0-39677400-1380400546_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
  • po 3 týdnech...
Odesláno

V sobotu jsem dal 300 nádherných km s C1 a pojezdili jsme i s místním znalcem Cyrilem. Tohle je u Slezské Harty...

post-3283-0-27750200-1381753025_thumb.jpg

Odesláno

Díkas, určitě pozdravovat budu, známe se již delší dobu a pár motorek jsem už přes něj prodal, teď naposledy při přebírání jsme dobře pokecali :smile_anim: Ano a máš pravdu, příští bude brambora, moc se mě zamlouvá gs 800, ale asi si dám chvíli voraz, letos jsem byl třikrát jednodenní a poslední dobou spíš to kolo. Jsem divnej :eek:

V 14. 10. 2013 v 19:34, Cyril napsal:

Tak ode mne pozdravuj Honzu Götze. Preju uspesny prodej, ktery te posune k Brambore. :-).

Odesláno

Jak se s tou C1 jezdí? Fouká dovnitř hodně? Dá se s tím jezdit ještě např. v listopadu i prosinci (když je bez sněhu) nebo je to jen vylepšenej plexištít?

Odesláno
  V 15. 10. 2013 v 4:06, Wanderer napsal:

Jak se s tou C1 jezdí? Fouká dovnitř hodně? Dá se s tím jezdit ještě např. v listopadu i prosinci (když je bez sněhu) nebo je to jen vylepšenej plexištít?

Když si vezmeš čepici (nebo přilbu) tak se s tím dá v zimě pokud není sníh úplně v pohodě přepravovat. Jezdil jsem s tím před lety, ještě coby zapálenej Céjedničkář i když mrzlo. :death: :wheelchair:  Vyhřívané rukojeti i sedadlo a u většiny modelů i ABS z tohoto skútra dělá na zimu docela zábavnýho společníka. Spotřeba 2,5l N95 je taky super. Když to porovnám s Defenderem, kterej si na krátký přesuny do práce řekne klidně o 12/100km nafty, je to sakra rozdíl. A do 75L kufru dáš taky co chceš. V tvým případě si myslím, že by tě to jako vášnivýho  jednostopaře asi bavilo.... :cheers: .

Přikládám fotky ze soboty, kde jsme se na nich s Ivanem zúčastnili zahajování zimní BMW motosezóny 2012-2013. Nalevo modrá Ivanova 125 a moje černá 200. Oba stroje s ABS, vyhřívanými rukojeťmi i sedadlem. Otvírací střecha, originál audiozařízení MP3, Kufr 75 litrů. Stěrač s ostřikovačem i cyklovačem a u mého vidíte stupačky pro spolujezdce. Ten sedí venku na sedačce, která se zaklapne namísto kufru. Ale ještě nikdy jsem nenašel nikoho, kdo by se chtěl svézt. :lol2: Bylo by to asi ve srovnání s řidičem, který si sedí v kabině, pro případného spolujezdce frustrující a ponižující.....Ivan má ještě tzv. Windpaket, který se stará o ještě komfortnější ochranu proti větru.    

Odesláno

Zcela vážně jsem uvažoval, že bych C1 pořídil na ježdění do práce, právě z důvodu spotřeby. Trochu jsem pátral po netu, ale obávám se právě té sezónnosti. Abych s tím jezdil v roce o měsíc dýl, to už zůstanu u oplechované Jawy bez investovaných nákladů. Ale jestli se s C1 dá jezdit 10 měsíců v roce a polovinu třeba v tričku, to už by bylo o něčem jiném...

Jak vidím, tak to stejně budu muset prvně ozkoušet...

Odesláno

Přijeď a můžeš se povozit na té mojí....A protože rozpouštím svoji sbírku (nemám čas a dostatek místa) možná bych ti nějakou nadělil.... :mobile:

Odesláno
  V 15. 10. 2013 v 10:44, Wanderer napsal:

Hmm, tak to vypadá na moji účast na srazu chronomagu v Prostějově... uvidíme, rozhodně díky za nabídku...

dobrej nápad.......:-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes asi poslední vejlet do Podkrkonoší s tátou. Cestou jsem musel koupit u pumpy noviny a nacpat je pod bundu, byla kosa. Ale spíš mam mizernou bundu.

post-61-0-24371800-1383146488_thumb.jpg

Odesláno

Tady je to samej bawor  :clap: Snad bude ještě pár dní slušný počasí, jako tenhle víkend..

post-24684-0-35483500-1383154519_thumb.jpg

post-24684-0-36850800-1383154656_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...