Wanderer Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Odpojil jsem sajdu a jezdím teď bez ní. Teda to je cvrkot, když to netahá ty kila železa navíc. Pořád řadím pětku, která tam není.
lorch Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 V 1. 7. 2014 v 18:27, Wanderer napsal: Odpojil jsem sajdu a jezdím teď bez ní. Teda to je cvrkot, když to netahá ty kila železa navíc. Pořád řadím pětku, která tam není. Ještě kdyby to brzdilo tak jak to jede
Wanderer Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Tak tenhle stroj brzdy samozřejmě nemá. Má pouze zpomalovače.
Wanderer Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Dneska jsem na cestu z práce měl sice lepší brzdy, ale zase horší počasí.
instant Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Odesláno 6. července 2014 Mna tie obrazky toho K-cka bavora dost rozrusuju.. kuafix s terazky stvormo. Ze ja sem leziem
TLD Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Ahoj, mate někdo zkusenosti s r1200r? Premyslim, ze bych to na ,,stara´´ kolena vymenil za triplika na pohodove cestovani.Diky TL
Ivan Lelák Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Kamarád pořádal oslavu 40. narozenin jeho Hondy DAX, tak jsme s přítelkyní Drákulou vzali naše přibližovadla do práce a najeli o víkendu 700 kilometrů, většinou po západních Čechách. Hrady, zámky, vodáci na Berounce, jednou jsme jeli i přívozem a "pokochali" se i nedostavěným tajemným megamonstrem paní ex Tykačové...Včera cestou domů jsme krásnou akci korunovali vynikajícím kancem na šípkové omáčce v "rodné" restauraci Bohumila Hrabala Hájenka v Kersku.C1 se opět ukázal jako dokonalý skůtr, dokonce v něm ani večer není zima a jel jsem stále v tričku - z výdechů na palubní desce jde teplý vzduch, středový tunel je také trochu teplý, stále jsem si za jízdy říkal, jaké je i přes pokročilou hodinu teplo a až po vystoupení jsem zjistil, že venku to už na tričko není. A když je tepla moc, otevře se šíbr a vyvětrá se...
tenge Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Chlapi, nemáte někdo Suzuki Van Van ? Potrebuju nějaký priblizovadlo do 125ccm a tohle vypadá dobře.. Nějaký zkušenosti?Dík
xjr1 Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Tak jsem po dvoudenním putování Německou říší v dodávce konečně přivezl přesně tu, kterou jsem dlouho hledal...včetně tý nádherný žlutý barvy;-)...
dawe009 Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 xjr1: Myslíš přesně tu samou, kterou si tak dva tři roky zpátky prodal jo?
Cyril Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 V 7. 7. 2014 v 14:08, Ivan Lelák napsal: Kamarád pořádal oslavu 40. narozenin jeho Hondy DAX, tak jsme s přítelkyní Drákulou vzali naše přibližovadla do práce a najeli o víkendu 700 kilometrů, většinou po západních Čechách. Hrady, zámky, vodáci na Berounce, jednou jsme jeli i přívozem a "pokochali" se i nedostavěným tajemným megamonstrem paní ex Tykačové...Včera cestou domů jsme krásnou akci korunovali vynikajícím kancem na šípkové omáčce v "rodné" restauraci Bohumila Hrabala Hájenka v Kersku.C1 se opět ukázal jako dokonalý skůtr, dokonce v něm ani večer není zima a jel jsem stále v tričku - z výdechů na palubní desce jde teplý vzduch, středový tunel je také trochu teplý, stále jsem si za jízdy říkal, jaké je i přes pokročilou hodinu teplo a až po vystoupení jsem zjistil, že venku to už na tričko není. A když je tepla moc, otevře se šíbr a vyvětrá se...Moc pěkný! Taky už zase budu muset provětrat C1! V 7. 7. 2014 v 17:03, xjr1 napsal: Tak jsem po dvoudenním putování Německou říší v dodávce konečně přivezl přesně tu, kterou jsem dlouho hledal...včetně tý nádherný žlutý barvy;-)...Gratulace! 1999-2001, ABS, pěkná! Neměl by sis změnit nick?
Street Glide Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 ...tak zítra už to snad dodělám a zprovozním :-))))
Street Glide Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 ...a ještě jedna vtipná ze srazu,........fuckoff navigacím :-)
vojt Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 V 7. 7. 2014 v 17:03, xjr1 napsal: Tak jsem po dvoudenním putování Německou říší v dodávce konečně přivezl přesně tu, kterou jsem dlouho hledal...včetně tý nádherný žlutý barvy;-)...Tak to teda gratuluju, Petře
Wanderer Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 V 8. 7. 2014 v 0:11, Street Glide napsal: ...a ještě jedna vtipná ze srazu,........fuckoff navigacím :-) To je přesně ten motor, co mám doma na stojánku u schodiště a chybí mi k němu ten zbytek. Jinak souhlasím, největší romantika je s mapou nalepenou na nádrži.
xjr1 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 V 7. 7. 2014 v 17:58, dawe009 napsal: xjr1: Myslíš přesně tu samou, kterou si tak dva tři roky zpátky prodal jo? No jo no, někdy člověk musí holku opustit, aby zjistil, že byla nejlepší;-). Naštěstí motorka jde koupit znova.. V 7. 7. 2014 v 19:31, Cyril napsal: Gratulace! 1999-2001, ABS, pěkná! Neměl by sis změnit nick? Dík, dalo to práci, sehnat kus v dobrym stavu, přeci jen už začínají stárnout, vzal jsem až čtvrtou, co jsem viděl. No a kdybych si měl měnit nick vždy s motorkou, tak bych se v tom sám za chvíli nevyznal;-) V 8. 7. 2014 v 5:59, vojt napsal: Tak to teda gratuluju, Petře Dík i Tobě, mimochodem mě velmi potěšila fotka, co jsi sem nedávno postnul.. cistě ze zvědavosti, kolik jsi nakroutil km:-)?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se