Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Blam: Nic bych neplatil. Nic jsi neprovedl, žádný výjezd nebyl... Navíc, pokud budeš mít jinou SPZ, tak už vůbec ne.

Cyril: Čoveče, to je palubka jak v autobusu. :-) Kde ty kilometry nasbíráš? Já jsem rád, že párkrát vyvezu kluka v sajdě...

Odesláno
  V 19. 9. 2015 v 11:42, Wanderer napsal:

Cyril: Čoveče, to je palubka jak v autobusu. :-) Kde ty kilometry nasbíráš? Já jsem rád, že párkrát vyvezu kluka v sajdě...

To víš, trochu jsem to letos zase konečně rozjezdil. Na Elektře 5, na Crossbounu čtyři a na GéeSu zatím asi dva. Letos bych těch 12-15 k snad konečně zase mohl najet.    

Odesláno

Wanderer: motorka je zlikvidovana, takze na ni uz tam nepojedu. Poslal jsem jim odpor, ze z rizenim nedouhlasim a uvidime. Vse bylo samozrejme v ceskem jazyce.

Odesláno (upraveno)

Televizni porad ktery mohl byt natoceny jen v Japonsku. Kulervouci zvuk, hodinarska mechanika

Pisty maji prumer 41mm mensi nez moje hodinky, prumer ventilu 16,5 a14 mm

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Wanderer - Cyril je, na rozdíl od vyjížďkářů, skutečný motorkář...

Cyril - taky jsem měl v první chvíli chuť se zeptat, zda HD už dělá i auta...

Odesláno (upraveno)

Jo ta palubka je monstrózní. Aspoň tam něco vidím. Chybí mi tam ale teplota motoru. Radši bych oželel voltmeter. Tlak mazání je v jiné funkci, která se zobrazuje na tom velkém displeji. Ale teplota motoru ne. Asi by to hlásilo závadu, kdyby se motor začal přehřívat, ale pro klidnější svědomí, že motor netrápím ještě než se ohřeje, bych to bral. Těch "ale", je tam ještě pár, ale plusy převažují nad mínusy. A o to jde.  

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Je tu akosi mrtvo tak to oživím a pochválim sa mojou kráskou.

Mám ju cca pol roka a natočil som zatial 5 500 km čo ma ako som  :eek:  zistil radí 

do kategórie vyjižd....v ale za to sa nehanbím  :) post-21009-0-27053500-1443693447_thumb.jpgpost-21009-0-71193500-1443693464_thumb.jpg

Odesláno

Mario - 5500 za půl roku není špatné. A "vyjížďkáři" nebyli myšleni ve zlém. Je fakt, že když jezdím do 10 tisíc km ročně a spíš kratší cesty, cítím, že mne to jezdecky neposouvá, letos byla naopak vydařená sezóna a s brambůrkou si rozumíme, to se pak člověk cítí jako součást stroje. Ale možná jsem jen kopyto, když potřebuju tolik kilometrů, abych nezakrněl...:-).

Odesláno

Ja mam letosni sezonu neco pres 5000 km a na motorce jsem byl asi tak 5x:). 2x Alpy, 2x delsi vylet a nejaky motani kolem komina. Jsem zjistil, ze uz se me nejak nechce to treba odpo vyndavat a natocit 100km. Kdyz uz, tak poradnej vylet. Snad se pristi sezonu polepsim, resp, snad se letos jeste svezu:)

tl

Odesláno

Mám to stejně...

V 1. 10. 2015 v 13:52, TLD napsal:

Ja mam letosni sezonu neco pres 5000 km a na motorce jsem byl asi tak 5x:). 2x Alpy, 2x delsi vylet a nejaky motani kolem komina. Jsem zjistil, ze uz se me nejak nechce to treba odpo vyndavat a natocit 100km. Kdyz uz, tak poradnej vylet. Snad se pristi sezonu polepsim, resp, snad se letos jeste svezu:)

tl

Odesláno (upraveno)

Na zimu natankuju Vervu 100 místo N95. Údajně prý méně váže vodu, kvůli absenci biosraček.

Upraveno uživatelem Geodet
Návštěvník Strocek
Odesláno

Poslední projížďka a kontrola jestli je všechno cajk a v neděli jde do světa...

post-26998-0-28142800-1444409239_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 10. 10. 2015 v 22:44, Petrk67 napsal:

Krásná 175 dávám 10b.

Dík  :) . A těch nervů co mě stála, když jsem jí dával dohromady... Já bych neprodavál, ale chci ČZ 350/472 a tahle by ležela ladem a to je škoda. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...