Návštěvník Strocek Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Tak na mašinu jedině tablet, víš jak, když pudeš někde na hajzl, tak si sedneš a sjedeš ještě fejs. Já právě teď na KTM do lesa taky nějakej sháním
TLD Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Tak ke Kacene se to hodi, ze muzes rovnou objednat dily co se cestou pos.raly Vtip, KTM mam rad
Návštěvník Strocek Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 V 11. 3. 2016 v 16:18, TLD napsal: Tak ke Kacene se to hodi, ze muzes rovnou objednat dily co se cestou pos.raly Vtip, KTM mam rad Ty vole !!! Náhodou ten byl dobrej !!!
Návštěvník Jagman Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Tak a je doma Neni to uplna prestavba protoze to nebylo zadano ale udelalo se hodne Nove gumyNove zadni tlumice Nove pruziny na predku Nove vyfuky V&H (rachot)Komplet prepakovani do predu Lehke uriznuti zadniho blatniku Nove zadni svetlo vc. Drzaku spz A konecne poradny lak barva je Jaguar Gun Metal (jak jinak ze)
instant Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Pekny.. to uz vidim na motozraz chronomagu. Este aj ten zmizikov polovnicky triumph. Pekne, vidno ze sa snazite. Aj nalestene su
klobadysek Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 V 11. 3. 2016 v 7:08, Pavelpu27 napsal: Taky mám radši starší motorky. Už se těším, až trochu omyjou silnice. DSC_6417.jpgPěkny žlutý Griso 850. I tenhle menší motor je taky pěkně svižnej, co?Mě se nejvíc líbí 8V SE v Tenni Green, to považuju za vůbec nejhezčí Guzzinu současné produkce.
Pavelpu27 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 V 12. 3. 2016 v 10:04, klobadysek napsal: Pěkny žlutý Griso 850. I tenhle menší motor je taky pěkně svižnej, co?Mě se nejvíc líbí 8V SE v Tenni Green, to považuju za vůbec nejhezčí Guzzinu současné produkce.Měl jsem možnost si tenkrát vyzkoušet i 1100 a motor 850 je takovej hravější. Mám ji 11 let a měnit nebudu. Na to moje ježdění mi úplně vyhovuje.
cali Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Takze dnes som uspesne nasadil baterku, zadne koleso, vymenil olej a ziarovku v pristrojovke,.... nastastie som pri tom slusne premrzol, takze pokuseniu som na koniec odolal pomerne lahko a do kaufalndu sa zviezol radsej pokorne autom.
klobadysek Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 V 13. 3. 2016 v 0:40, cali napsal: Takze dnes som uspesne nasadil baterku, zadne koleso, vymenil olej a ziarovku v pristrojovke,.... nastastie som pri tom slusne premrzol, takze pokuseniu som na koniec odolal pomerne lahko a do kaufalndu sa zviezol radsej pokorne autom.Jo jo, tenhle týden je ještě zimní. Tak jsem to využil k mazlení a nainstaloval nový crossover.Il compensatore je podle Italů první krok pro vylepšení nástupu krouťáku.Než se oteplí ještě stihnu namontovat kvalitní lámací páčky. Vybraná zrcátka na konce řidítek jsou bohužel vyprodána, a protože bych si na motorku žádnou nehomologavanou Čínu nedal, tak si musím počkat do naskladnění v květnu.
gerhard Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Len pozeram a pada mi sanica,kde na to chodite. Vsetky tie fičuriny..
klobadysek Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 V 13. 3. 2016 v 12:06, gerhard napsal: Len pozeram a pada mi sanica,kde na to chodite. Vsetky tie fičuriny..Na motce je furt co vylepšovat. Co má taky v tomhle nečase člověk dělat? Ještě se tu zeptám, máte tu někdo ve vyklápěčce nasazený pinlock? A otvírání jde bez problémů, nebo musíte nazvednout plexi? Mám takový pocit, že na mojí LS2 se pinlock při vyklápění zachytí za horní okraj, tak nevím zda do toho jít, samozřejmě každý výrobce to má vyřešené jinak...
lupožrout Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Kdysi jsem nad tím také uvažoval, ale nakonec stačí nechat pootevřené plexi:-)
Ace.Rimmer Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 já dal dneska 40 km na Monsteru a nic moc, ještě je zima :-/
Geodet Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Já mám na vyklápěčce pinlock a nic nazachytává. Bez pinlocku už bych helmu nechtěl. Když jedeš v chladnu a v dešti, tak se ti plexi většinou vždycky zamlží. Pak pootevřené plexi není nic moc. Fouká ti na ksicht a prší ti do helmy. S pinlockem absolutně bez problémů.
Cyril Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 V dnešním počasí jezdili i lenoši jako já. S kamarádem první letošní kilo.
klobadysek Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 (upraveno) V 13. 3. 2016 v 19:06, Geodet napsal: Já mám na vyklápěčce pinlock a nic nazachytává. Bez pinlocku už bych helmu nechtěl. Když jedeš v chladnu a v dešti, tak se ti plexi většinou vždycky zamlží. Pak pootevřené plexi není nic moc. Fouká ti na ksicht a prší ti do helmy. S pinlockem absolutně bez problémů.Tak jsem to koupil a nalepil na vyklápěčku. Trochu to zachytává za okraj těsnění při vyklápění plexi, ale doufám, že to se to nějak nezhorší a že to bude fungovat. Tady zatím žádný výjezd - Liberec čeká sníh. Tak jsem si trochu pohrál v garáži s kamerou a doma s editorem...https://www.youtube.com/watch?v=vmzh9Mt2y6I Upraveno 14. března 2016 uživatelem klobadysek
jebiga Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 V 14. 3. 2016 v 18:41, klobadysek napsal: Tak jsem to koupil a nalepil na vyklápěčku. Trochu to zachytává za okraj těsnění při vyklápění plexi, ale doufám, že to se to nějak nezhorší a že to bude fungovat. Tady zatím žádný výjezd - Liberec čeká sníh. Tak jsem si trochu pohrál v garáži s kamerou a doma s editorem...https://www.youtube.com/watch?v=vmzh9Mt2y6Idobry jen prolínacka s vratama :-) ale jinak super včera sedel na motorce v garáži když přijela sousedka tak koukakla zda je vše v pořádku :-))
Wanderer Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 V 14. 3. 2016 v 18:16, Cyril napsal: V dnešním počasí jezdili i lenoši jako já. S kamarádem první letošní kilo. tvl to je kočár. Budíky jak v náklaďáku. Nikdy jsem na tom neseděl, ale tohle se mi vždycky líbilo.
Návštěvník Jagman Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Tak sem zase jednou přijel na předsezonní servis
Wanderer Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 To je normální, rozebrat před každou sezónou půl převodovky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se