Bembeg Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Scrama jsem viděl u mého ředitele a Zmizika. Velky to neni. Kawu jsem viděl včera a přišlo mi to mnohem menší. Ale hezky to je, takovy roztomilýRoztomilý je Jorkšír:-).... stejná situace...je to vůbec pes/motorka?:-)
Návštěvník Strocek Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 (upraveno) 650 by měla bejt velikostně stejná, akorát má karbec a kick start. Tuším i stejný výkon.tohleto Wéčko teda nevim jestli šestpade nebo osmikilo stávalo u baráku na chodníku v Navrátilově, každou chvíli tam stálo, sem se divil, že se toho někteří nebojí to tam nechat, ale velikostně mi to přišlo napohodu, vyloženě prcek to nebyl, ale tak na tý motorce neni nic navíc a ono zase co by si tam na tom chtěl mít. O to víc to bude obratnější. edit. ještě doplnim, že sem viděl v Práglu (tam toho teda jezdí dost no) toho Nortona Commando a to je fakt krasavec a že na tyhle kafíčka nějak nejsem, ale tohle bylo prostě nádhera. Domácí kafíčkáři si to, ale asi nepořídí, protože na tom neni co "vylepšovat"... Upraveno 30. června 2016 uživatelem Strocek
cali Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 CEGY mali to svojho casu na zivo v Sa-moto-kolo ci ako sa to tam vola na prahe 6 u toho podjazdu zeleznicneho. Cenovku som si nezapamatal.
Horhe Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 650 by měla bejt velikostně stejná, akorát má karbec a kick start. Tuším i stejný výkon. Tak jsem jí po cestě do práce blejsknul. Je to teda ta 650, ale vedle těch skůtrů je to jasný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Tady ještě jedna z firemního parkoviště před vyjížďkou minulý pátek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Ta nová Afrika je fešácká ta se fakt povedla!
Ivan Lelák Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Dnes balíme a zítra vyrážíme na týdenní trip po Alpách. Je to jen takový "štěk", uvažuju, že dnes dobouchám baterky do foťáků a sbalím se až ráno před odjezdem, ono je to stále stejné a už ani nespočítál kolikrát jsem se za těch 18 let balil. Ale tahle akce je výjiměčná sestavou - poprvé vyrážíme 3 motorky a 3 lidi, já, Drákula a naše Kristýna, 17 let, na své Hondě Varadero 125 ccm! Tak nám držte palce:-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Ivane, kam razite? Taky zitra rano startujeme Smer Slovinsko, Logarska dolina. Pak pres Vrsic na Bovec, soustkama v horach do Itosky, asi smer Cortina a pres rakusaky zase doms. Mame to do stredy, cesta se bude odvijet i od pocasi Tak si to pekne uzijte a treba se nekde potkame Ja se tesim, ze prvne pojedu jako panko s kuframa a ted kdyz koukam co jsem si pripravil na cestu, tak me zase bude stacit tankvak a baglik na sedlo Jedem teda pension tour, takze zadna kempovaci vybava. Ale asi ty kufry vezmu a nabalim je v Itosce zradlem:)
Roland Sands Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Dnes to stalo za to! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Česká republika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Kde? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Dnes volné jizdy ve Vysokém Mýtě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Fešné géeso v letním hicu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Sardoška, nebo Korsika ?Hm, taky by mě to zajímalo, hezké :-)
sureshot Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Mallorca http://www.dangerousroads.org/europe/spain/1554-sa-calobra-road-spain.html Sardoška, nebo Korsika ?
instant Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 matne farby na motorkach a autach skutocne neobdivujem (vo vacsine pripadov je to vyslovene hnusne), ale toto sa podla mna vydarilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Po cca. peti letech prvni "vyjizdka". Opatrnych 50km, ale krasnych
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se