Roland Sands Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Včera jsem potkal tohoto krasavce. Nikdy se mi moc nelíbil ale zajímávej rozhodně je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Rumunsko úspěšně za námi a byla to bomba,už bych zas někam vyrazil
sureshot Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 (upraveno) dnes, zaujimave miesta pekne vyhlady, pekny den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2016 uživatelem sureshot
African Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Kluci máte tady i čtyřkolky? Napadlo mě na Krétě jak jsem již zmiňoval, půjčit místo motorky právě čtyřkolku. Párkrát jsem na ni jezdil, ale tak dvě hodiny v kuse max. Myslíte že na ni vydržím celý týden v kuse v terénu? Zdá se mi ta jízda dost vyhrkaná.
instant Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Nevydrzis. Stvorkolka je zlo Pokial nie si "zvyknuty", tak je to i) pomerne nebezpecne a ii) bohapusta posilovna.
African Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Právě že nejsem zvyklej, pouze když jedu někam na dovolenku, tak si ji občas tak na dvě hodinky půjčím a stačí. Dik za radu, asi půjčíme jeden kus do skupiny a budeme se střídat ať je nějaká sranda :-)
TLD Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Afrijak ne cem. Mel jsem rencka a jezdil jsem off vikendy,kdu se celej den tahalo a v pohode.
Návštěvník Strocek Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 domádo "padák" na vejfuk, Výrobní cena cca 35,- Kč. Musim se pochválit jakej sem šikula Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Tak jsme dali minulý týden Alpy. Jeli jsme na 3 motorkách, naše Týna se poprvé pustila na Varaderu 125 dál od baráku, i když od loňska naskákala kolem komína přes 10 tisíc km. Jela mezi námi, byli jsme na interkomu, ale stejně jsme byli nervózní, protože kolem HK moc zatáček a kopců nepotká. Dávali jsme do 300 km denně, všechno okresky a horské silnice, spali jsme ve stanu, jen první a poslední noc jsme vzali kvůli dešti jednoduchou chatku. První den Lipno. pak Zell am See, další den jsme se motali v oblasti Glockneru, v úterý jsme dali pár průsmyků v Dolomitech. Tam, na jednom z vrcholů, popíjím kávičku, jde ke mně sympatický motorkář a vybafne "Ivan!?" Říkám že jo a on se z něj vyklubal místní člen TLD, který jel s partou a na svém BMW R1150R náhodou kolem a poznal Drákulino eRko na parkovišti. Příjemná náhodička:-). Ten den jsme dojeli někam za Cortinu a další den pokračovali do Slovinska, vydrápali se na Mangart a spali v Bovci. Ve čtvrtek přejezd Vršiče a hurá do Rakouska, kdy jsme vymetali nádherné silnice a dokonce 2 průsmyky přes 2000 m ve Vysokých Taurech. No a v sobotu jsme po 2000 km dorazili domů. Týna se děsně zdokonalila a až na drobné vyjímky nás na osminkovém Váru nezdržovala, naopak, zatáčky dávala v úplné pohodě a kolikrát jsme čuměli, jak se dokázala tou serpentýnou tak hbitě prosmeknout... Pár nepovedených fotek z mobilu (stovky dalších + videa máme ve větších foťákách a GoPro, čekají nás úpravy a stříhání...): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prorok Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Gratuluji, fajn, že jste se v pořádku vrátili Pozdravuj...
TLD Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Sobota rano start, streda odpo navrat. 2150km v rak, slo, it alpach, koupacka v chorvatsku v mori, protoze jeden den vsude prselo a po cca 300km hnusnyho deste jsme se nastvali a jeli do tepla Jak uz je tu psano, potkal jsem Ivana a jeho ,,bandu´´. Rad jsem Vas poznal.Rko je uplne super cestovni stroj. Pohodlna ,sterilni a nezaludna motorka, ktera proste funguje:) Dokonce se me uz zacla i moc libit:) Slovinsky sotoliny jsem si daval uplne na pohodu a neni problem se prihrbit a ve stupackach letet s prokluzujicim zadkem Podvozek a brzdy mnam. V zatackach se da jet i pekne svizne. A prvne jsem nejel s ruznejma mosnickama, ale s kuframa. Jaj, to je pohodicka, asi starnu:)Takze dobry, Rko je na prodej a na pristi sezonu planuju r1200r Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července 2016 uživatelem TLD
Cyril Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Paráda Ivane! Těším se na vyprávění až se sejdeme. Týna s Dášou jsou mazáci! Tebe chválit nemusím...ty seš přece můj vzor! .Jo a aby mě to potom třeba někdo z vás nevyčetl, že jsem ho na to tady neupozornil...tak to dávám i sem.Rohodl jsem se z důvodu získání prostoru ve svý hračkárně pustit jednu z nejcharizmatičtějších mašin, který mezi youngtimery mám. BMW R80GS. Rok 1987. Kick i elektrika. Zvyšovací sada řidítek. Různý šrámy z boje nechybí, ale jinak je moto plně provozuschopný. Českej čistopis....jezdil jsem na "Béčku". V mým majetku od 2009. Cenofka 85.000,-. kdyby něco. Mám inzerát a víc fotek tady.
Cyril Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Sobota rano start, streda odpo navrat. 2150km v rak, slo, it alpach, koupacka v chorvatsku v mori, protoze jeden den vsude prselo a po cca 300km hnusnyho deste jsme se nastvali a jeli do tepla Jak uz je tu psano, potkal jsem Ivana a jeho ,,bandu´´. Rad jsem Vas poznal.Rko je uplne super cestovni stroj. Pohodlna ,sterilni a nezaludna motorka, ktera proste funguje:) Dokonce se me uz zacla i moc libit:) Slovinsky sotoliny jsem si daval uplne na pohodu a neni problem se prihrbit a ve stupackach letet s prokluzujicim zadkem Podvozek a brzdy mnam. V zatackach se da jet i pekne svizne. A prvne jsem nejel s ruznejma mosnickama, ale s kuframa. Jaj, to je pohodicka, asi starnu:)Takze dobry, Rko je na prodej a na pristi sezonu planuju r1200r Pěkně! Mě se teda líbí R1150R víc než nejvíc! A to i přesto, že na dvanáctce se líp sedí, líp zatáčí a i ten motor je živější a reletivně bez vibrací. Zkus to...uvidíš. Já šel u BMW z 1200 zpět na 1150. Ale jsem prej divnej. Což se potrvdilo, když jsem úplně přeskočil na HD..
TLD Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Cyrile, to je taky otazka Rikam si taky, proc davat o cca kilo navic, kdyz todle Rko je vazne pecka. Ma malo km, super stav, mam ho komplet odservisovane, nove pneu... jako premyslim i o tom, ze ho necham... Je to fakt kus motorky. Ale zkusit to Rko me laka a navic verze classic je pecka.Stejne jako to inzerovane GSko... Vazne parada.
Ivan Lelák Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Prorok - díky, doufám že taky jezdíš...???Cyril - kecko, v naježděných kilometrech a zkušenostech Tě nemůžu nikdy dohnat.TLD - taky jsem Tě rád viděl a je fakt náhoda, že jsme se potkali ve 2000 m na rakousko-italském passu... Tvoje poslední fotka je odtamtud, dole u jezera, ne? Mám pocit, že na té "pláži" jsme pak taky stáli a fotili. Na R1200R jsem myslím nejel, na rozdíl od mého vzoru Cyrila(:-)), jen seděl a numím posoudit její turistické vlohy ve srovnání s R1150R, určitě bude živější, zatáčivější a třeba i turisticky vhodná, dost lidí s ní turistiku jezdí. Ale stejně jako Cyril, já miluju řadu 1150 a budu se jí držet co nejdýl, naštěstí to byly relativně nezničitelné stroje a stále se dají koupit ve výborném stavu, s malým nájezdem. Ale R1200R je moc pěkná motorka a jak píšeš - nad Classicem Drákula v GaPa dlouho slintala... Teda na rozdíl od aktuální verze s bezpohlavním japonsko-italsko-čínským designem, který se stále víc vzdaluje původní filosofii BMW. Z komerčního hlediska to chápu, ale po 18 letech v sedle řady 1100/1150 netoužím být součástí tohoto nového příběhu značky... Upraveno 12. července 2016 uživatelem Ivan Lelák
ewolucionar Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Právě že nejsem zvyklej, pouze když jedu někam na dovolenku, tak si ji občas tak na dvě hodinky půjčím a stačí. Dik za radu, asi půjčíme jeden kus do skupiny a budeme se střídat ať je nějaká sranda :-) záleží aká stvorkolka,ber len s posilňovacom a najlepšie canama to odjazdis,ešte záleží aký terén, lebo zničiť sa môžeš aj na 10 metroch.... ale s rozumom,
TLD Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Ivane, je to fakt klika. Jsem rad, ze jsem Vas poznal. JJ, je to jak pises. Jezero s plazi pod vrcholem. Celkove krasny misto, ten kemp kdyz sjedes dolu me zaujal, mozna se tam vypravim s rodinkou.Jinak asi 50km od toho udoli je firma co stavi trucky jako obytne specialy. Na dvore jich bylo asi 10kusu, tak jsem tam chvilku slintal:)
Prorok Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Ahoj Ivane, teď jsem dojezdil Potřebujeme doma peníze a černý Petr padl na motorku Tak jsem ji hodil na prodej... život je hold někdy složitější Tom
Ivan Lelák Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Ještě pár fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se