Liqid Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 To je Kristýna? Jsem tam byl naposled asi před deseti lety...slušně to prokouklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Néééé, Modrá laguna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Néééé, Modrá lagunaBych tě tento vejkend čekal spíš v Hořicích než v Modré Laguně. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Od sesti rano v sedle, nejdriv na kole, pak na moto. Parada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Dobre sa pozerá a sníva https://www.facebook.com/groups/129602093722420/permalink/2828569607158975/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Dnes po práci na chvilku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 minulý týden v Rakousku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 (upraveno) Super, krásne cesty, aj počasie si vymákol. Upraveno 21. května 2019 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 (upraveno) Tak jsem včera na boba nahodil ledkový světlo, ale výsledkem si nejsem úplně jistej. Na jednu stranu je to drsný jak kůže na patě, na druhou stranu nevím jestli je to skloubení klasiky a moderny tak úplně ono. Co myslíte? Edit, jo a ten hjundaj není můj!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. května 2019 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Horhe nepôsobí to nijak rušivo a motorka ktorá má ledky je oveľa lepšie viditeľná na ceste - osobná skúsenosť ako motorkára tak aj šoféra auta. Na slime som menil tiež za LED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Horhe, vypadá to tragicky. Ale bezpečnost je bezpečnost no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Vypada to dobre, nechal bych to tam. Ja prece nemuzu proti LEDce na HD rict ani slovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Vypada to dobre, nechal bych to tam. Ja prece nemuzu proti LEDce na HD rict ani slovo...my bychom se hlavně měli konečně sklouznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 To teda. Já jsem ale celý červen na motorkách v USA... Tak buď příští týden, nebo až se vrátím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 To teda. Já jsem ale celý červen na motorkách v USA... Tak buď příští týden, nebo až se vrátím...To mě pěkně se*eš. Nemáš budovat barák? Kam směřujete? Já, když pán dá, tak nejkdřív za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Min řešit, víc jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Tak barák už stojí a dodělávky z venku poresi moje paní když budu pryč. Stejně tak to vypadá, že zvládne i porod... :-D A podobné kolečko jako předloni - Kalifornie LA, Arizona, utah, a zpět Kalifornie SF podél moře dolů do LA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Ta LEDka vyzera cool podla mna. Original Daymaker? Ja som cez weekend upgradol na adaptivne a vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Vypada to teda hrozne, ale na funkci to nema vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 @mAra_ Supr trasa, trochu závist. Tož si to užij. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se