Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Tak kolegovia velmi kratko prve postrehy. Po "vyhrazani sa" v mnohych recenziach som tusil ze ide o nieco mimoriadne. Naplnilo sa to do poslednej bodky. Design je brutal, treba vidiet live. Foto nic. Motor V4 absolutorium, do 4 tisic trochu vahavy , po 4 tis plynuli zaber jak hovado. Na max neviem, v zabehu davam do 7 tis aj ked sa moze do 8.500. Šasi/podvozok top. Stabilne, iste. K tomu spickova elektronika, ktora vsetko strazi (podla nastavenia) takze nic nestrasi, jazda uzasne pocitova bez stresu.. hotovo :)

post-2862-0-33582400-1560627786_thumb.jpg

post-2862-0-63180800-1560627835_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kámoš mi právě volal, že se na Šumavě vymázl. On je asi OK, ale ty co jeli za ním úplně ne. Podrobnosti nevím. Nicméně na pytel.

Snad budou OK. Abych zustal u tematu, ale odlehcil to:

Zacali jsme jezdit s kamaradkou. Tak nez jsme vyjeli, tak jsem ji poprosil, at nejezdi ve stejne stope, kdyz budeme blizko sebe. No netrefila v jedne dedine na krizovatce svym prednim kolem moje zadni? Otocil jsem se a kdyz jsem videl, ze je na zemi, tak by se ve me chvilku krve nedorezal. Nastesti se ji, ani jeji herce, nic nestalo. A myslim, ze uz si to bude pamatovat :-)

Odkaz ke komentáři

Tak kámoš mi právě volal, že se na Šumavě vymázl. On je asi OK, ale ty co jeli za ním úplně ne. Podrobnosti nevím. Nicméně na pytel.

Drzime palce ostatnym :/  

My sme vcera na mojej panenskej jazde mali jeden horuci moment. Pred partaka co siel asi 20m predomnou na okreske zrazu vybehla velka srna. Mali sme okolo 120 km/h. Minul ju o 5-10 cm. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...