instant Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 pekny dokument (Al Jazeera). Skoda ze len 720p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 720p je to nejmensi, ten zvuk jen napravo je daleko horsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) 720p je to nejmensi, ten zvuk jen napravo je daleko horsi.Sorry, malej mi zesilil pravej reproduktor, moje chyba. Upraveno 13. června 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Sorry, malej mi zesilil pravej reproduktor, moje chyba. Šikula. Už se těším, jak sem za pár let napíšeš, že ten malej parchant (po matce) Ti na mašině zamknul řízení ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Bratr vyrazil na prasečí sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 (upraveno) Už je to tady!! Zajtra predpredajny servis a ide sa na to. Upraveno 14. června 2019 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Už je to tady!! Zajtra predpredajny servis a ide sa na to. Ještě jednou gratulace! Pak sem šoupni první dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ještě jednou gratulace! Pak sem šoupni první dojmy Diky a jasne! To bude na posranie, doslova. 9 rokov som nesedel na moto, som zvedavy aj sam na seba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 To je na rozjezdeni akorat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 I na kratkou projizdku kolem komina se da pouzit a zabavy s ni je dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak kámoš mi právě volal, že se na Šumavě vymázl. On je asi OK, ale ty co jeli za ním úplně ne. Podrobnosti nevím. Nicméně na pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Vcerejsi casne rano v Posazavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak dalsich pár fotek. Konečně jsme na signálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tvl, to udoli s rekou je neskutecne krasny. Bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Nice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak kolegovia velmi kratko prve postrehy. Po "vyhrazani sa" v mnohych recenziach som tusil ze ide o nieco mimoriadne. Naplnilo sa to do poslednej bodky. Design je brutal, treba vidiet live. Foto nic. Motor V4 absolutorium, do 4 tisic trochu vahavy , po 4 tis plynuli zaber jak hovado. Na max neviem, v zabehu davam do 7 tis aj ked sa moze do 8.500. Šasi/podvozok top. Stabilne, iste. K tomu spickova elektronika, ktora vsetko strazi (podla nastavenia) takze nic nestrasi, jazda uzasne pocitova bez stresu.. hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak kámoš mi právě volal, že se na Šumavě vymázl. On je asi OK, ale ty co jeli za ním úplně ne. Podrobnosti nevím. Nicméně na pytel.Snad budou OK. Abych zustal u tematu, ale odlehcil to:Zacali jsme jezdit s kamaradkou. Tak nez jsme vyjeli, tak jsem ji poprosil, at nejezdi ve stejne stope, kdyz budeme blizko sebe. No netrefila v jedne dedine na krizovatce svym prednim kolem moje zadni? Otocil jsem se a kdyz jsem videl, ze je na zemi, tak by se ve me chvilku krve nedorezal. Nastesti se ji, ani jeji herce, nic nestalo. A myslim, ze uz si to bude pamatovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Tak kámoš mi právě volal, že se na Šumavě vymázl. On je asi OK, ale ty co jeli za ním úplně ne. Podrobnosti nevím. Nicméně na pytel.Drzime palce ostatnym :/ My sme vcera na mojej panenskej jazde mali jeden horuci moment. Pred partaka co siel asi 20m predomnou na okreske zrazu vybehla velka srna. Mali sme okolo 120 km/h. Minul ju o 5-10 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Jo, srnka, to znám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se