Hasič Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Tvl Hasič, třásně - to je dno. Co maš na Kymco Ty Zmiziku? NO? Dej foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Takhle me vozil Zmizik ve stylove čepičce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Pomlouvači. Do dubna budu klidně jezdit ve zmrzlinářským vozíku. Ale pak. Třeba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Jo, a zavádíme novou značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Tyve ty trasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Nad 50 te to musi slehat do ksichtu ne?Mas Berte o kolečko navic.... IMG_0419.JPGOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 No, tohle plégo je úplnej luxus. Na žádným HD nemám vyšší. Do 150 to bude ok. V pondělí podám zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Beringer Aerotec Radial Caliper vs Brembo M50 Monoblock Caliper. Jen pro zajímavost, který by jste zvolili a proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Jednoznačně volím Bremba, protože je mám origo na svejch BMW z výroby. Jak brzdiče, tak kotouče. Vloni jsem si koupil motorku, na kterou germán nacpal zubatý kotouče jinýho výrobce a já neměl klidný spaní, dokud jsem nepořídil origo seriový Bremba, protože tam prostě patřej a já mám rád sériovej stav. Jen destičky už od nich nekupuju, protože na nových sadách byly výrazné rozdíly v tloušťce obložení. Tím se výrazně snižovala životnost celýho setu podle jediný nejslabší desky. Obložení teď jezdím AP Racing. Beringery spíš vídám u kluků na kroskách, navíc moc nemusím francouze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Je to zlý, skončím v pekle. Dneska jsem si na Bobinu objednal stage III a úpravu sání...Už aby bylo jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Zdravím.Nějaké zkušenosti pripadne doporučení na BMW ENDURO MOTO servis kde dělají i třeba renovace popr. umí vyrobit, objednat díl který již není k dostání atpod..Edit. nebo shanim tuhle pumpicku ke vzduch. tlumiči která patří pod sedlo.Dekuju za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 tahle?https://www.teamsport.cz/hustilka-giyo-na-odpruzenou-vidlici-gs-41/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Objednáno a díky.Snad to je ona, protože ja našel jen tuhle: https://www.ebay.com/itm/BMW-SHOCK-ABSORBER-AND-TYRE-AIR-PUMP-GAS-FILLED-G650-Xchallenge-33537697026/163619758038?epid=15031040531&hash=item26187f5fd6:g:OOsAAOSwuFZcnA-Atahle?https://www.teamsport.cz/hustilka-giyo-na-odpruzenou-vidlici-gs-41/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Tralala, tralala, to je taková paráda, jet po Praze 13. ledna na Harýkovi. Chlapi závidí, buchty koukaj, jsem prezidentem zeměkoule, přijíždím na červenou, hážu neutrál a ono: na displeji misto číslic rozsypanej čaj, a motorka nic. Ale vůbec nic. Ani škyt. Tak to tak nějak (HD Trike, takže těžký jak kráva) dostrkám k chodníku. A pak už normálka: odtah, Šalamounka, čekání. Dnes telefonát. Dobrý den, je to jen baterka, ale my vůbec nevíme, co to s ní vlastně je .... Do hajzlu. Takže od příštího týdne zase, snad už v klidu, jezdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) :-) Tak hlavně, že nic vážného. Závidím. Můj stage III tu zůstal bez odezvy...https://mstore.harley-davidson.com/store/milwaukee-eight-stage-iii-kit-114ci-to-117ci Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Ha,tak těch 117 jsem nějak přehlédl. Ale neboj kamaráde, pokud si za pomoci řvoucího vorla rozbiješ hubu, určitě tady schytáš pár vřelých slov. Mimochodem: ten zvuk, to je ale bída. Já na ty koncovky nikdy nebyl, ale tentokrát to budu muset pořešit. Já si připadám skoro jako na rejži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Proto jsem investoval do produktu značky Dr. Jekill And Hyde :-) zatím co Jsem potkal na cestách tak nesnese srovnání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Já když si ty koncovky od Tebe četl, tak jsem si říkal: proč? Nyní Ti naprosto dávám za pravdu. Až mi trochu otrne, budu řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 A takto započala další z mnoha cest do záhuby a kvanta utracených peněz, jež se už nikdy nevrátí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Tss koncovky... Jak zde bylo již ukázáno, bez třásní na řidítkách to nikdy nebude ono. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se