igor261069 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 pavelpu27: pěkné, co máte za motorky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Tento týden bylo počasí ježdění na motycklu docela nakloněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Letos asi naposledy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 mame tu nejakych trialistov? Niekto kto aj napriklad jazdil sutazne? Ci si budeme na seba pamatat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 pavelpu27: pěkné, co máte za motorky?Manželka Kawasaki Z900RS Café a já Moto-Guzzi Griso 850Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Měl bych bych dotaz, trochu z jiného ranku, ale i tak jsem tu dobře. Nemáte tip na někoho, kdo by uměl opravit prodřenou koženou bundu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 (upraveno) Psi Hubík Tlumačov. Opravili mi i věci co nebyly od nich. Ale je to už delší dobu dozadu. Ale jejich přístup byl vždycky dobrý nemyslím, že by se změnil. Upraveno 7. října 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Mě Hubíci vyhodili s Alpinkou a po pár letech na druhej pokus i s Dainou, že opravují pouze vlastní produkci. Postaral se Kocman na Žižkově, já byl spokojenej. U Hubíků asi záleží, jak jsou zrovna vytížení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Umyte,ale nezazimovane,jazdim celorocne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 18 hodinami, ewolucionar napsal: Umyte,ale nezazimovane,jazdim celorocne... Industrialny rock,same trubky, lesenia,hrany,akym hudobnym stylom by ste pomenovali svoje stroje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Já jsem dnes nachystal Bobinu na zimu. Komplet vyčistit a namazat. Úplně vidím, jak nevyjde předpověď a příští víkend někam jedu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 4 hodinami, ewolucionar napsal: Industrialny rock,same trubky, lesenia,hrany,akym hudobnym stylom by ste pomenovali svoje stroje? Já tomu říkám šepot květin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 @Wanderer to je nádhera, ty Tvoje stroje mě přivedou do blázince. Kontrolní otázka, když bych chtěl pořídit nějaký starý stroj na víkendy.... řekněme jawu panelku 250, možná i klasickou 350 do nějakého 90" roku bych vzal. A mám rozpočet tak do 70 tyček..... počkat až na jaro kdy bude třeba ještě po větší krizi, nebo to zkoušet už teď? Trochu ty ceny sleduju a připadá mi, že za poslední 1/2 to šlo lehce dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Podle mě je to jedno, jestli něco chceš, udělej si radost hned. Kdoví co bude na jaře. Záleží spíš na konkrétním kusu. Akorát bych bral stroj s platnými doklady i za cenu horšího stavu. Opravit se dá lecos. A osobně bych se vyhnul Vape, ale to záleží na vkusu každého soudruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 @Wanderer Musím první zajistit nějakou stáj, nemám to zatím kde parkovat. Já jezdil nejvíc na ČZ175/477 sport, panelku jsem měl jen krátce na pole a do lesa no a do 100 km jsem najezdil na klasické Jawe 350/640. Stále mě to láká na kompromis mezi těmi stroji co znám a vychází mi to na ČZ 350/472. Má nižší těžiště a lehčí stavbu než 634, popř 638 a podobný motor a celkově se mi líbí. To zapalování nevím, já nejsem žádný mechanik, myslel jsem, že ty vape jsou spolehlivé a proto to tam montují... Třeba něco takového: https://motocykle.bazos.sk/inzerat/114878064/predam-cz350472.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Ahoj, nemáte někdo nějaký tip, kde shánět přilby s hodně velkou slevou? Poslední kusy atd. Chtěl bych si výhledově (klidně až během příštího roku) koupit Nexx X.WED2, naše jsem jí na louis.de za fakt dobrou cenu, objednal, načež mi napsali že mojí velikost už prodali v obchodě a další nemají. Nemáte třeba nějaký web, který by sledoval slevy na více obchodech, nebo byste mi aspoň poradili nějaké další evropské obchody které má smysl hlídat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 (upraveno) před 42 minutami, Drooz3R napsal: Ahoj, nemáte někdo nějaký tip, kde shánět přilby s hodně velkou slevou? Poslední kusy atd. Chtěl bych si výhledově (klidně až během příštího roku) koupit Nexx X.WED2, naše jsem jí na louis.de za fakt dobrou cenu, objednal, načež mi napsali že mojí velikost už prodali v obchodě a další nemají. Nemáte třeba nějaký web, který by sledoval slevy na více obchodech, nebo byste mi aspoň poradili nějaké další evropské obchody které má smysl hlídat? Možná https://www.bonmoto.cz/ ale ty nevedou Nexx, pardon. Upraveno 12. října 2020 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Není to enduro, ale v neděli to jinak nešlo.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Zelenina, moc velka parada...., sem si pripomnel, kdyz jsem ja honil trumpetu po poli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se