Americkej Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tak to jo, to dává smysl. Já jsem kdysi pořídil řetězovej 1/2T jeřábek, úvaz přehodil přes trám. Za pár kaček a celej bajk hezky visí ve vzduchu. Stojany sice mám předek i zadek, ale na výměnu oleje v koncovým ložisku kardanu je stejně potřeba shodit kolo a koncák svěsit dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Fakt je to tak poznat? Momentálně mám na Commandu nově přezuté v podstatě silniční gumy, řeším to po mnoha letech, ale co si pamatuju, vždycky jsem obouval jednou jen zadní a jednou obě. S nájezdech to vycházelo skoro na kilometr přesně. Tak si rád nechám poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) Wan: Hele někdo to nepozná... Já miluju (miloval jsem) komplet novou sadu, na okruh, jenou kolo ohřát a pak si je jen užíváš! Ale poznáš to i na silnici, nová kola maj správnou geometrii, hezky to padá do vinglů spolu a plynule... Já jsem mizernej pilot, po čase předek odbrzdím do trojúhelníku. Zbejvající vzorek neřeším, to není důležitý. Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tak to já budu asi ten první případ. No jsem zvědav, jsk se to bude chovat. Rozměr 4,1" x 19" jsem nesehnal, jak jsem zjistil, tak polovina Command jezdí na Avon Roadrider, tak mám vpředu 90/90 a vzadu 100/90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Nebudem si lhát, Komandr je bajk na kochačku a ne na hledání limitů. Prostě relaxační závan starejch dobrejch časů, proto jem dokoupil R9T... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Čím výkonnejšia motorka tým viac je poznať vek a stav gúm . Na R1 s staršou alebo gumou ojazdenom o 1/3 je problém zrýchliť bez prešmyknuta nové gumy doslova lepia na asfalt .Vždy som na r1 menil gumy v 1/3 životnosti . Našlo sa dosť záujemcov čo ich využili na slabšom stroji a ja som dal nové . Raz mi v Bratislave obuli športové gumy a už pred Košicami mi začínalo z gúm liezť plátno ledva vydržali 450 km . Tak dosť záleží aj na druhu gumy . Turistické vydržia veľa a aj ten rozdiel medzi novými a jazdenkami je menej cítiť . A vždy si spomeniem na staré barumky čo sme mali na jawách a MZtách tie šmýkali od nová až do konca žiadnu chybu neodpustili - “železný kanál , koľajnice ,farba na priechode” ,hneď som pocítil na vlastnej koži . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Nojo, na takový bombě jako R1 je všecko možný. Asi málo taháš, bo moji kámoši s R1 na novým zadku nedaj ani 300 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 To su tie športové . Tie tam patria najviac .Keď začne trčať plátno v tom mieste je hrúbka pneu odhadom 2mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ja vzdy vyrovnam zadnu, nie teda na platno, dezenu tam je vzdy este dost ale uz nema spravny tvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Zadna nahodena a zajtra sa ide na prednu. To bolo v pneuservise zase reci, ked som tu zadnu chcel aj vyvazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Jsem měl dneska živej sen. Projížděl jsem ukrutnej nekonečnej vracák. Byl doprava a pořád se zavíral. Celej na stupačce. Furt jsem měl strach že to ulítne. A vono to furt drželo... krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Dneska jen taková rychlovka kolem komína, prohřát motor před výměnou oleje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 (upraveno) Jsme dnes vypadali jak nejakej gang... Upraveno 24. dubna 2021 uživatelem Mira188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Tak bych řekl, že jsme se dneska museli potkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 V 24. 4. 2021 v 23:27, Wanderer napsal: Tak bych řekl, že jsme se dneska museli potkat. Podle fotky nevím jestli nás už neobsazuji Rusové, nebo osvobozují Němci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Foto z pátku v Dejvicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Tahle Emka podle blatníků vypadá na starší model. Takové provedení není zas tak běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 To číro a stříbrná bunda taky nejsou běžné. Ještě v kombinaci s military motorkou... Zřejmě slušnej oddíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 v pozadi kulisy z Perinbaby 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se