Xenomorfus Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) Hele, to nevim, leda asi neco jako> Helma Mil-Tec Moto Retro - olivová - Army shop a outdoor vybavení (armik.cz) Ale bez homologace. Ovsem odolnost bude asi takova jako u tech starych skorepin EDIT .,pripadne si zrepasovat tu starou sam a nebo starou repasovanou nekde po inzeratech zkusit najit. obcas se neco objevi, ale je to na dyl. Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Děkuji, jdu číhat, nehoří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) Tohle treba... moto-prodejna.cz - Helma Oldtimer kokos slonová kost Jawa, Simson, MZ, černá kůže Poladit zapinani z nejake stare a je to Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 3 hodinami, Xenomorfus napsal: Kotlicku, obecne zkusenosti s velkym pracovnim quadem rikaji, ze je vhodny na ledacos, ale napriklad na vozeni dreva vubec. Skoncilo to u minitraktoru Iseki 4x4. V kazdem ohledu na praci lepsi. I na odklizeni snehu a dalsi veci na dedine kolem baraku. A to nepocitam mizive naklady na provoz a udrzbu oproti quadu. Quady jsou urceny na neco jineho, na tohle se to fakt nehodi. Kdyztak Ti poslu SZ s telefonem a muzu Ti o tom sahodlouze vypravet Xeno díky, já to chápu, jsem z dědiny a vím že traktor by byl top, ale je s tím hovno sranda. A zase tolik práce na to nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Kotlicku, je to na Tobe. Osobne bych koupil radeji lehkeho 2WD quada, sportovniho, na vyblbnuti, a k tomu ten traktor. Oboji to vyjde asi jako velky quad. Mozna jeste usetris. Se ctyrmetrakovou potvorou zadna velka zabava neni. Idealni, kdyby sis to nekde mohl vyzkouset a porovnat (ty dva quady). A rozhodne pak usetris, az budes nechavat na quadu opravovat ukroucene hridele, "utahanou" CVT , apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 2 hodinami, horal napsal: Já myslím takovouhle - má to být víceméně doplněk Tak to ti zbejvaj jedině ty Bazoše. Ta Bellka se vod celokokosáka zas tak moc neliší a hlavně bude homologovaná, bude pohodlná a asi o dost bezpečnější. Já sem kdysi podobnýho kokosa taky měl (měl jsem těch helem víc) a nedalo se to moc nosit, s tím polstrováním si tenkrát hlavu moc nelámali. Krom toho né že by se nedalo z fichtla slítnout nebo to nahulit v 50 do někoho kdo ti nedá přednost, takže bych volil raději bezpečnost. Kdyby si chtěl nějakej repas takovýhleho kokosa, tak bych řekl, že to taky nebude levná záležitost + počáteční raketu co si za to někteří říkaj za nesmysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 12 hodinami, Xenomorfus napsal: Kotlicku, je to na Tobe. Osobne bych koupil radeji lehkeho 2WD quada, sportovniho, na vyblbnuti, a k tomu ten traktor. Oboji to vyjde asi jako velky quad. Mozna jeste usetris. Se ctyrmetrakovou potvorou zadna velka zabava neni. Idealni, kdyby sis to nekde mohl vyzkouset a porovnat (ty dva quady). A rozhodne pak usetris, az budes nechavat na quadu opravovat ukroucene hridele, "utahanou" CVT , apod. Oboje mám dost odježděno, mám naštěstí kámoše co to mají, ale z těch 4x4 mají dražší značky jako Can-Am, Polaris apod. což je mimo rozpočet. Já nejsem moc na rychlost v terénu, mám radši ty těžké 4x4 a projíždět horší terén, než rychle na 2WD. Právě proto jsem se ptal na ty zkušenosti s tímto konkrétním modelem, protože už jsem něco četl o problémech s CVT atd. MInitraktor využiju max letos, kdy budu dělat zahradu a pak už na něj nic nemám. Sekací traktor Honda už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Měl jsem kdysi Grizzlyho 660, asi jediná věc s kolama, co jsem kdy koupil novou a byla to chyba. Taky jsem si to tak nějak omlouval, že to využiju i smysluplně, což se nakonec moc nepotvrdilo. Nicméně na blbnutí to chce aspoň jednoho parťáka. Kolikrát jseš v místech, kde by Tě někdo našel náhodou za rok a sám jsem udělal takovou školáckou chybu, kdy se to na mě zvrhlo a byl jsem rád, že štěstí sedlo na vola a bylo to bez následků. 4kolky už dlouho nesleduju, ale většina měla takový to jednoduchý cvt s řemenem, kde asi ani výměna kompletu snad nestojí svět. Honda rincon měla myslím normální automat, ale ta u nás snad neměla homologaci. Ty TGB bych řekl byly z Asie jedny z těch lepších. Ale konkrétní zkusenosti nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Kotlicku, jasne, uz ses vlastne rozhodl, jen Te zajima konkretni znacka. Tak s tou nemam zkusenosti, ale z cinskych maji kluci z SAR teamu CF Moto. Tusim 6ks. A dlouhodobe vyzkouseno a velka spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Rozhodnutý ještě nejsem, ještě je ve hře krátké Pajero se sundávací střechou. Koukám zatím na bazarovky a ten Blade byl za rozumnou cenu. Na CF Moto taky koukám a ještě se tam objevuje myslím nějaký Taiwanec. Chtěl bych 4x4 s objemem 700-1000 ccm. Polaris nebo Can-Am by byl špička, ale to je mimo rozpočet. Už jsem to tu někde psal, budu sadit na pár remízků v poli rychle rostoucí topoly, tak k tomu nějak potřebuju dojet no a mimo to budu ten vehikl používat pro zábavu/pojížďky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Tady si dovolím nakopírovat poznatky kamaráda: "Kamoš nedávno prodával čtyřkolku TGB nebo CFmoto nebo co to bylo,litrovou,kerou koupil funglovku,najetý to mělo 3000km po polňačkách a po lese a před prodejem to servisoval,aby mu to někdo nevomlátil vo hlavu. Poloose v prdeli,přední diferenciál s takovejma vůlama na ložiskách,že to neutěsnili gufera,vytlučený ramena atd. Nakonec to prodal vo hromadu lacinějš než zamejšlel,protože mu byla hanba za to ty peníze chtít. Když to koupil,drmolil stejný věci co se vedou teď u toho CF... Je to fšecko vyrobený z měkejch materiálů a piču to vydrží. " Popadni to Pajero, nebo jinýho kraťase offa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Co se CF Moto tyce, tak napis klukum ze SAR teamu, kteri je provozujou. A jsou v pohode. https://www.sarteam.cz/ A vim urcite, ze po nejakych 10k km (co ma quada nejdyl) neresil nic z toho. A to mel za sebou expedice na balkane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Servisování čtyřkolek je peklo. S trochou nadsázky bys mohl ty odježděné kilometry nalítat za stejné peníze vrtulníkem. Mluvím z vlastní zkušenosti. Radí ti dobře, ber to Pajero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Podle toho, co jsem pročítal Quad fora, tak to tak nějak bude. Často to jsou to žrouty na čas a peníze. No uvidíme, ještě se budu dívat a studovat a pak mi to třeba zatrhne drahá polovička.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tak dneska odjelo moje milovaný G650Xmoto... Žádnou jinou motorku jsem 4 roky neměl, fakt super stroj na endorfiny a zábavu v rychlostech, co nutně nemusej bejt fatální. No a teď začíná to období co dál. Porovnávání váhy a výkonu. Chtěl jsem zkusit nějakýho exota, ale skoro to vypadá, že největší favorit bude zase brambora, akorát s větším počtem válců, ještě váhám, jestli 2 nebo 4, ale spíš se kloním ke dvěma. Novej majitel je sympaťák, tak mu snad bude sloužit stejně dobře jako mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 2 hodinami, (Miloš) napsal: Tak dneska odjelo moje milovaný G650Xmoto... Žádnou jinou motorku jsem 4 roky neměl, fakt super stroj na endorfiny a zábavu v rychlostech, co nutně nemusej bejt fatální. No a teď začíná to období co dál. Porovnávání váhy a výkonu. Než něco pořídíš zkus projet Hsq 701 Supermoto, Hypermotard 950, Aprilia Dorsoduro 750/900/1200... asi nejzábavnější motorky v této kategorii https://www.ducati-czech.cz/testovaci-jizdy/ https://www.husqvarnabrno.cz/pujcovna/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 No je pravda, že jsem zvyklej sedět vzpřímeně a nejsem si jistej, jestli mi ten sportovnější posaz bude vyhovovat. Pěkná 701 je mimo rozpočet, leda by ten btc pokračoval zpátky aspoň na 40, abych mohl vybrat Je fakt, že nejsilnější sériově vyráběnej jednoválec mě láká zkusit. Má ho i Duke a SMC, tam se to dá pořídit levnějc, ale chtěl jsem teď spíš větší změnu. Dorso se mi líbí odjakživa, překvapilo mě, že 1200 neváží o moc víc než 750 a je to varianta, pokud mi ten posaz nesedne, stejně jako ten Hypermotard, ten je ještě hezčí, akorát mi přijde 63kw u 1100 relativně málo. Limit je cca 150, proto 1100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Na auto dneska byla zima a konecne trocha primrzlo bahno. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Jseš blázen, jak dlouho Tě odsekávali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Fakt jsi nezmar. Jdu naložit krb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se