cali Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Podelim sa o zazitok,... ustlal som si. Kto sa posnazi, dohlada tu staru diskusiu o airbagovych vestach kde som tvrdil, ze snura je sice istota ze Ti nezlyha software, ale ze tiez snurova vesta aj bez nejakej poruchy proste nemusi vobec vystrelit za istych okolnosti. No tak presne to sa mi nedavno podarilo nasimulovat. Nastastie som mal zrovna vestu elektronicku (tech air5). Predne kolo uklzlo pri brzdeni na nejakom sajrajte a moto aj so mnou sla na zem ani sem nevedel ako,... rychlost vo chvili kontaktu s vozovkou cca 20-25kmh. Ja som po akcii normalne vstal zo zeme ako by sa nechumelilo a nedohladal som na sebe vtedy a ani pozdejsie vobec nic, co by pad akokolvek pripominalo. Uplne vsetko pobrala kombineza a hlavne pod nou nafuknuty airbag. Mat snurovu trhacku, tak by to trufam si tvrdit dopadlo horsie, lebo som vo chvili padu nebol od motorky dost daleko aby vobec vystrelila a tiez ta moja (helite turtle) nema vobec ziadny presah nad ramena. To ze v dobe padu tam nejaka nenulova rychlost bola dokazuje diera v kryte altrernatora, ktory pobral vacsinu brzdenia za motorku Takze na mna elektronika : snura , 1:0. 1
MartinJe Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Ahoj, máš pravdu. Je řada situaci, kdy elektronická vesta dokáže lépe chránit než mechanicky aktivivaná. Hlavně při nárazu zezadu a při malých rychlostech, kdy se řidič při pádu neoddělí od motorky. Stačí treba jen blbě zastavit na krátkou nohu. Taky používám TechAir5, mimochodem, už jsem taky ztratil tu prťavou magnetickou mikro usb koncovku. To asi jediné mínus celé vesty. V každém případě přeji všem ať se nejen dneska vrátíme bez aktivovaných bezpečnostních pomocníků.
Xenomorfus Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Chata Na Mlyne a setkani motocestovatelu.... 1
Zelenina Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Ještě k tomu ŘP.Včera dcera úspěšně zvládla zkoušky A1, 50 bodů. V pondělí jde na úřad, co je nejhorší, ze Duke stoji v garáži. Od rána neustále přemýšlí, že se sveze…Ty administrativní obstrukce jsou fakt voser….Sent from my iPhone using Tapatalk
Waya03 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května (upraveno) Je to tak, přitom na úřad jim ty nový řidičáky přijdou všechny v ty zrychlený době, tzn asi 3 dny nebo tak nejak. Ale když si nezaplatíš turbo, tak Ti musí tvrdit že to tam ještě není a že musíš čekat. Btw. dal jsem si už celkem 8 ostrých pokusů a zatím vždy 50 bodů. Tak nevím jestli si musím jako Kofola dát target 92 pokusů, nebo stačí míň Upraveno 31. května uživatelem Waya03
KFL Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května 2 hours ago, Waya03 said: Je to tak, přitom na úřad jim ty nový řidičáky přijdou všechny v ty zrychlený době, tzn asi 3 dny nebo tak nejak. Ale když si nezaplatíš turbo, tak Ti musí tvrdit že to tam ještě není a že musíš čekat. Btw. dal jsem si už celkem 8 ostrých pokusů a zatím vždy 50 bodů. Tak nevím jestli si musím jako Kofola dát target 92 pokusů, nebo stačí míň Nemusíš, já jsem jen v některejch ohledech maximalista a nesnesl jsem pomyšlení, že bych vyhořel ve skupině 18letejch puberťáků . Jistota je jistota. Výsledkem bylo, že jsem začal projíždět test podruhý pro kontrolu ve chvíli, kdy většina z nich byla někde u 12. otázky .
Horhe Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Jsem si říkal, že bych se po bouřce rád projel a zároveň zachlastal. Tak sto kiláčků někam, tam koupit pitivo a zpátky. Už jsem v garáži a leštím jen tak pro radost 2
Xenomorfus Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Z Afriky mi nejvic chybi Tajine a "berber whiskey". Takze sem si to samozrejme "prenesl" domu. Chybi tomu bohuzel ta patricna atmosfera a "aroma". Letos na motorce jen tri tydny Spanelsko, ale pristi rok se do Afriky vratim ;-). 2
Waya03 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Co jinýho vzít na zkoušku než Giugiaro Motorcycle Rider! Splněno a můžu jít vybírat mašinu 1 1
marty87 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Konečně doma a samozřejmě jsem chytil ten největší liják 2 1
kolky87 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Mám doma Rko. Super stroj . Veľa šťastných kilometrov. Kolesami dole Odoslané pomocou Tapatalku
instant Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června vcera to bolo zuzo. z 30 na 15st behom 10min a 2h v grandioznej burke. motorka rano vyzerala jak po sestdnovej
MartinJe Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Ahoj, chystám se na trip do IT, přibaluji všechno možné... Koupil jsem si malý kompresor, abych nemusel používat bombičky. Zadní gumu na GS (170/60 R 17) nafoukne z nuly na 2,9 atm za necelé tři minuty. Nabíjení konečně USB-C, svítilna bílá/červená, v příslušenství je i úhlová koncovka a prodlužovací hadička. Vypadá fakt bytelně. Ale stejně doufám, že ho nebudu potřebovat. Za necelých 15 stovek, nekupte to. Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2 Pro.
zceyee Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června (upraveno) @MartinJe Mam neco hodne podobneho z Ali, za 450,,- A vyborna vec, take na baterku. Na 12V byl o neco levnejsi. Upraveno 9. června uživatelem zceyee
MartinJe Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Jenom doplním, že nabíjení je pouze přes USB (tudíž nelze zapojit také do palubní sítě) a nastavený tlak opravdu souhlasí s realitou (ověřeno cejchovaným manometrem od Hazetu).
zceyee Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června S mym cejchovanym meridlem z Aliespressu za 90 korun to take sedi.
Kairos Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Cejchovany meridla jsou skvely, kdyz jsou jeste k tomu pravidelne kalibrovany...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se