Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 24. 1. 2018 v 18:00, Kamil napsal:

Začínám pochybovat, jestli je Bert vůbec má. Fotku slibuje už 14 dní. Třeba si z nás jen střílí. :)

Tys u toho byl a v 6 rano si je neprebiral, takze si vnimal :-))).

Berte, gratuluju. Paradni kousek i pribeh.

Proc ja kupuju furt tak nudne?

Odesláno

Tady to je nedočkavci, jsme si řekli, že podknikneme menší forek, ale když se tak naléhá :) .

Je to tragická kvalitka (nedostatek světla a 16MPX toustovač, z toho nebude nic lepšího), ale je to velká pecka a pokoukáníčko pro každého chronomagora, hlavně sledovat, jak to pracuje. 

Odesláno

Berte, gratuluji! Corum mám rád. Sám jsem měl jen Midnight Carbon, ale toto je úplně jiný svět :-)! Ten pohled na rotor a double tourbillon zezadu je boží. Přeji Ti, ať seš s nima spokojený a hlavně ať fungujou bez problému, protože to by se mechano zapotil :-).

Odesláno
  V 24. 1. 2018 v 19:32, jacob napsal:

Berte, gratuluji! Corum mám rád. Sám jsem měl jen Midnight Carbon, ale toto je úplně jiný svět :-)! Ten pohled na rotor a double tourbillon zezadu je boží. Přeji Ti, ať seš s nima spokojený a hlavně ať fungujou bez problému, protože to by se mechano zapotil :-).

Rotor?

Odesláno (upraveno)
  V 24. 1. 2018 v 19:34, Andrew napsal:

Rotor?

Já jsem na telefonu v hospodě. To není rotor? Tak sorry no, ale vždyť jsem psal, že já měl jen obyč šmucky :-).

EDIT: no dobře, už to vidím. Je to nějak napevno.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Ano, mají ruční nátah, který by ovšem mohl mít daleko lepší chod (bez odporu). Jinak luxus ve všech směrech, tady vůbec není podstatný čas.

Odesláno
  V 24. 1. 2018 v 19:36, jacob napsal:

Já jsem na telefonu v hospodě. To není rotor? Tak sorry no, ale vždyť jsem psal, že já měl jen obyč šmucky :-).

EDIT: no dobře, už to vidím. Je to nějak napevno.

asi to bude nějakej fejk, vždyť je ten rotor přišroubovanej :D

sorry berte, neovládl jsem se. 

jinak superstroj, trochu Davovi závidím, že je viděl dřív než já :)

Odesláno

Má to bi-turbo nějaký smysl? Chápu princip turba, nechápu jak by měly být propojený dvě turba aby to fungovalo co do přesnosti víc než jedno. Žeru tu osovou symetričnost a i ta mi stačí jako odpověď. Díky za případnou info.

Odesláno

Právě jsem si málem pohnojil svůj námořnický život, protože jsem chtěl Ftipně poznamet, že to je pro sklerotického Berta ideál, protože podle hodinek bude vědět, co má signalizovat....

Naštěstí jsem si to včas uvědomil a žádnou takovou poznámku neučiním.

P.S šroubky tam jsou asi všechny, ale nedávají v Číně křížové ?

A závěrem doufám, že je dneska konečně uvidím naživo a vůbec mi nevadí, že jim chybí rotor.

Odesláno

To Palom: Díky za objasnění, koukal jsem na obrázky včera po pár pivech a lámal si hlavu co by to mohlo být :-) jsem zase o něco málo chytřejší

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...