farkyostrava Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 chjo kvůli kupce špinavých zlaťáků.... ostudné .....
Bert Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Pro nově příchozí jenom připomínám, že návody na blokaci jsou buď zde, nebo ve vláknech dělených dle prohlížečů. Vše v diskuzi o serveru chronomag.
Chumpus Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ten skript možná nelegální není, nevím, jak na to pohlíží legislativa, ale určitě to je neetické, když to využívá prostředky návštěvníků bez jejich vědomí ke svému obohacení.Pokud si to pan Zandl udělal v rámci nějakého svého pokusu pro vypečený článeček, tak je to pořád prasárna. A vtipný je, že to udělal člověk, který je šéfem bezpečnostního projektu Turris.
Z. Paul Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Procesor bez chronomagu - 5-22% vytížení.Procesor po otevření jednoho listu chronomagu (většinou mam každý vlákno co mě zajímá, jeden list) - 80% a více.Ať jde Chronomág s timhle do zadele.
huhu4d Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Mozete skusit aj novy prehliadac Brave, ktory toto blokuje vsetko automaticky. https://brave.com/
Americkej Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 S každoročním příspěvkem končím, připadám si takovej ... zneužitej. Někdo TOO?
siwi Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Já taky TOO. A navíc peníze kazí charakter, tak nevím, proč ta honba za kryptoměnama...
eskimak Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 V 9. 1. 2018 v 9:45, Americkej napsal: S každoročním příspěvkem končím, připadám si takovej ... zneužitej. Někdo TOO?Aky som mal dobry pocit vzdy ked som posielal prispevok na Chmag. To boli casy.Toto je zly vtip.
colommbo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Zaregistroval jsem to už včera večer, ale protože jsem PC no talent, myslel jsem nejdřív, že se můj Avast! zbláznil. Ale on nee, jen dělal/dělá svou práci (W7 IE) a, jak se zdá, docela dobře. A to mám obyč. bezplatnou verzi. Teprve dnes po čtení tohoto vlákna mi to všechno docvaklo.Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří, a tak nějak doufám, věřím, že pan Chronomág se tu s příslušným vysvětlením ještě ukáže. A ne-li, tož navrhuju, abychom za ním kolektivně šli a kolektivně mu vynadali!
skalis Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 A ja si rikal, proc mi forum na pracovnim pc nejede... Sent from my iPhone using Tapatalk
siwi Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 A třeba pan Chronomág nezkouší skripty ale nás, že jo... Třeba ho zajímá, jestli jsme schopni detekovat, zdali jsou naše stroje využívány i někým jiným než námi samotnými. A další zajímavá otázka pro výzkum: Teď, když už víme, že ano, jak s tímto vědomím naložíme? a) Smíříme se s tím? Spolehneme se na jiné skripty, které nás (dnes) ochrání. Ale co tyto skripty udělají zítra???c) Budeme schopni se ChronoMagu zříci nebo jsme na něm už tak závislí, že na sebe nějaké to riziko vezmeme? Úplně vidím ty grafy v nějakém časopisu
zhrado Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Mne sa včera mobil spomalil. Som cez chrome ako pc
MíraMíra Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Já osobně používám povětšinou na konzumaci místního obsahu tablet a tím pádem se mi těžba nejspíš vyhla, ale jinak mi to přijde jako vrchol neúcty k lidem, kteří dobrovolně a rádi přispěli na chod fóra a věřím, že ne zdaleka pro každého přispěvatele je to zcela zanedbatelná částka. Jestli to není nelegální, tak je to minimálně absolutně nemorální! Hnus!
Hospodský Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Takto podle meho vypada nasrani na hlavu uzivatelum v primem prenosu. Tady koncim, protoze co se tu deje a tim nemyslim jen tuhle nehoraznost s tezbou, to je k zbliti. Pry forum gentlemanu.. Leda hovno. Prisel jsem, videl jsem a zhnusen odchazim. Ma ucta.
Klotzman Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Hele mě to žere 99%, to je ale hladolet. Akorát vůbec negómu o co jde a jsem línej po tom pátrat. Nedokázal by mi to někdo osvětlit ve dvou třech větách?
tommas4 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 V 9. 1. 2018 v 10:44, Klotzman napsal: Hele mě to žere 99%, to je ale hladolet. Akorát vůbec negómu o co jde a jsem línej po tom pátrat. Nedokázal by mi to někdo osvětlit ve dvou třech větách? Jo. Majitel fóra / root admin nahrál na stránky chronomagu škodlivý kód, který si bez tvého vědomí bere výpočetní výkontvého počítače. Používá ho ke svému osobnímu obohacení (těží takto virtuální měnu).
EpsteinBarr Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Pani, nejaka skusenost s funkcnostou adblock v safari?Mam aktivny adblock plus, postup podla navodu na strane 3, ale zjavne to nefunguje. Screenshot je pocas spusteneho adblocku. No coin vo firefoxe funguje, ale safari pouzivam takmer na 100%, ci teda musim menit zvyky.
jankoxxx Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 to iste u mna, na tom safari to nechce blokovat..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.