Hardslimer Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/116154-záměr-prodat-chronomag/?p=2106083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Hlásím, že po odklikání všemožnejch výchovnejch varování to i tomu největšímu rebelovi funguje a děkuji tímto Bertovi, že se chopil spravování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Funguje je to, díky Berte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Taky ziju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 No tak hurá, jeden vopruz za námi. Teď ty důležitější věci..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jsem uklidněn-soukromé zprávy asi už nepudou,nebo nas....nej,spíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Hlavně nepanikařit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Zkuste dejchat do papírovýho pytlíku, mně to pomáhá. I když mi zprávy furt nejdou, zůstávám ledově klidný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Škoda ze nejdu spravy. Ani neviem ako k tomu doslo...sorry nie som v obraze, ale chyba to. Je to konečný stav? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Snad ne. Pry se to resi... takze jenom nejaka chyba v matrixu. Stejne bych ti ale doporucil si do profilu pridat email, jestli potrebujes byt s nekym v kontaktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Jasne. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Uz nepôjdu správy vobec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Pokud se na to Patrik nepodiva nebo neda Admin prava k serveru tak to nema kdo jak zprovoznit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Aha . Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Zkuste dejchat do papírovýho pytlíku, mně to pomáhá. I když mi zprávy furt nejdou, zůstávám ledově klidný :-)Studená sprcha a froté ručníky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 :hannibal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se