Gustaf Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 To jsou hnojomety.... bezpáteřní zmrd otevřel hubu a lítají z něj samé lži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 vypnul jsem zvuk a čumím na ty jeho grimasy a ksichty jeho straníků:( Ten Juchelka mě šíleně zklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Nejlíp to napsali na Paralelních listech Tohle je asi nejupřímnější projev Andreje Babiše. Tuhle hromadu sraček totiž nemohl napsat nikdo z jeho PR týmu. Prchal právě sežral plato Lexaurinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Osobně jsem zamackl slzu, můj favorit dopadl jak jsem předpokládal, i když cca 6,5% je docela ok. No a ve druhém kole menší zlo. Jen doufám, že se na to lidi ve druhém kole nevykaslou, jako minule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tvl ten posledno dotaz, uplne v pici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 2 minutami, kuncák7 napsal: Osobně jsem zamackl slzu, můj favorit dopadl jak jsem předpokládal, i když cca 6,5% je docela ok. No a ve druhém kole menší zlo. Jen doufám, že se na to lidi ve druhém kole nevykaslou, jako minule. Tak minule dle Wikipedie volilo v prvním kole 61,92% voličů, kdežto v kole druhém se na to nevykašlali a volilo 66,6% voličů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Právě teď, Tom4 napsal: Tak minule dle Wikipedie volilo v prvním kole 61,92% voličů, kdežto v kole druhém se na to nevykašlali a volilo 66,6% voličů. Vidíš, já myslel že ano. V okolí jsem měl právě plno lidí, co to vzdalo. Tak snad po tom projevu pár lidí prozřelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 1 minutou, Lucky Lucaso napsal: Tvl ten posledno dotaz, uplne v pici Jak se na to vysral a raději odešel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 To si musím večer dát ze záznamu, na jaké stanici to pls šlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Já se bojím, že budeme ještě vzpomínat na Zemana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Vidíš, já myslel že ano. V okolí jsem měl právě plno lidí, co to vzdalo. Tak snad po tom projevu pár lidí prozřelo. Stejně tak ve 2013 nebyl pokles účasti ve 2. kole nijak rapidní. Tohle se děje v senátních volbách obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 1 minutou, Jeronimo napsal: Já se bojím, že budeme ještě vzpomínat na Zemana. Ještě roky . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 21 minutami, Bert napsal: U nás v Černošicích by se v prvním kole stal PP prezidentem. Na Zbraslavi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Prosimvas, kdo mate to Maroko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) Podle Žilkový jsme zelení a kyselí... https://www.idnes.cz/volby/zilkova-nerudova-prezidentske-volby-kampan-pavel-babis.A230114_150017_volby_mls?zdroj=top A zároveň řiká, ze nepůjde v druhém kole volit. Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 11 minutami, geometr napsal: Stejně tak ve 2013 nebyl pokles účasti ve 2. kole nijak rapidní. Tohle se děje v senátních volbách obvykle. Já byl v komisi a byl to docela znatelnej úbytek lidí ( mnohem víc jsem se nudil ) a bylo to právě v celém okolí stejný. Holt jsem si neověřil celkové čísla jako to udělal Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 9 minutami, Tom4 napsal: Ještě roky . . . Už raději mlčím. Za celou dobu co je Babiš v politice se mi přiznali dva lidi z mého okolí, že s ním sympatizují. To mi připadá, že jeho voliči se tak nějak stydí. Ono to i něco vypovídá o naší společnosti. Možná si ani nic lepšího nezasloužíme. Týýý vole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 14 minutami, Tom4 napsal: To si musím večer dát ze záznamu, na jaké stanici to pls šlo? ČT24, na iVysílání to bude. Ale nevím, to nechceš vidět asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 V cele Praze by vyhral myslim k lidem za nim. Alesi Juchelkovi jsem v 18 pomahal s kampani pro Topku. Ten clovek neprisel nikdy vcas a chytrou kasi uplne nepojedl. Liny, flakac... a s ANO jsem zjistil, ze jeste bezpaterni. Pred nedavnem jsem ho potkal v Pendolinu a rikal: "cau Vojto, jdem na pivo ne?" Tak jsem mu rekl, Alesi my dva uz spolu na pivo nikdy nepujdem. Ale jestli se obklopuje temahle lidma, tak je videt, ze uz tam nikoho nema. Ostatne i ten mark.tym se dost rozpadl jsem slysel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 19 minutami, Tom4 napsal: To si musím večer dát ze záznamu, na jaké stanici to pls šlo? Nova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se