MMCorsair Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Maro: jj, už si to čtu, dík. Jako upřímně jsem zvedavej, jak dopadnou ty nové (opakované) volby… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Mi to tady něco připomnělo, hehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince I na těch novinkách to bylo, akorát v tom druhém článku těch falešných sledujicich bylo nakonec 10mil., jsem si to blbě pamatoval... https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-rumunsko-zrusilo-prvni-kolo-prezidentskych-voleb-40500139 Jako ta situace, kdy to dojde až takhle daleko, ze se volby ruší, je extrém, ne že ne, taky mi to úplně nevoní, na druhou stranu do bitcoinomatu lidi taky rvou prachy dobrovolně a nikoho by asi nenapadlo říct, že to je v pohodě a měli bychom respektovat vůli lidí nechat se okrást. Ta soutěž nebyla rovná, povedlo se to vystopovat, ochranný mechanismus zafungoval a je to asi lepší, než kdyby to mělo dojít tak daleko jako třeba při útoku na kapitol.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Už se našli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Reálný pohled od někoho kdo Sýrii zná https://www.novinky.cz/clanek/domaci-filipi-o-polepsenych-dzihadistech-mam-pochybnosti-40500371#utm_content=freshnews&utm_term=Filipi Syrie&utm_medium=hint&utm_source=m.search.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince (upraveno) Šmírování online zpráv versus ochrana dětí. Ministři vnitra Evropské unie budou ve čtvrtek řešit, zda dát zelenou legislativě týkající se zneužívání dětí na internetu. V sázce je ale ochrana soukromí, i boj s terorismem. Nařízení z pera Evropské komise, známé též jako chat control, leží v bruselském šuplíku už dva roky a jakékoli jeho projednávání budí politické vášně. Pokud totiž projde v navrhované podobě, aplikace na zasílání zpráv – například oblíbený WhatsApp či Signal – by musely pomocí umělé inteligence skenovat soukromé elektronické konverzace všech svých uživatelů. V praxi by to znamenalo, že všechny obrázky a videa, které si uživatelé aplikací posílají a vše, co mají uložené v cloudových službách, by mělo být analyzováno z hlediska nelegálního obsahu. Fungovat by to mělo v telefonech, tabletech i na počítačích. Primárně kvůli materiálům týkajícím se zneužívání dětí. Řada států ale sází na to, že by se jim díky tomu podařilo „došlápnout“ si i na teroristy Upraveno 9. prosince uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince By me zajimalo, na kolik tech teroristu se jim doted nepodarilo si doslapnout, kdyz tu moznost nemaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Tady je celkem zajimavy cteni k tematu, vc. starsich clanku, na nez je v textu odkazovano. https://kechlibar.net/2024/10/13/chat-control-2-0-prozatim-opet-odrazeno-az-do-dalsiho-pokusu/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince V 19. 11. 2024 v 18:12, Frantik napsal: Navic kolobeh zivota je porad podobnej. V mladi holá prdel, ale zahrivala me po garsonkach nejaka buchta nebo flaska ferneta nebo lahvace. K obedu a veceri polevky z pytliku nebo spagety, jedny martensky na 4 roky, jedny dziny, 5 trik, 2 mikiny a jedna bunda. Vsechno ostatni do bydelni a hlavne kaleb. A kdo kalí a prcá vidi svet z toho spravneho uhlu A taky jsem byl dost v praci, skoro porad. Taky sem jako mladej nikdy nebydlel sam, nemohl jsem si to dovolit Tvl, jak přes kopírák, mých 19-26 let. Jen jsem si vařil trochu lepší jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 16 minutami, Kotlick napsal: Tvl, jak přes kopírák, mých 19-26 let. Jen jsem si vařil trochu lepší jídlo tak jeste samozrejme vajicka, párky a brambory a taky jsem fasoval jidlo od maminky 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince To děvče se v Bruselu vážně činí. Jako vážný problém vnímá sexuální obtěžování v Evropském parlamentu nová europoslankyně STAN Danuše Nerudová. „Musíme vytvořit prostředí, ve kterém se oběti budou cítit bezpečně a podporovaně, aby mohly nahlásit obtěžování, a zajistit jim potřebnou pomoc během celého procesu s administrativou parlamentu,“ řekla Novinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pondělí v 16:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:19 Sleduji že letošní Vánoce se nesou v duchu, kdo nekrade, okrádá svoji rodinu A ano, taky mě nedali šňůrky do kolekce Aspoň že byla ve výprodeji za 250, když už nic.... šmejdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno pondělí v 16:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:42 ... a je to z čokolády nebo je to ztužený pokrmový tuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pondělí v 18:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:10 Před hodinou, geometr napsal: ... a je to z čokolády nebo je to ztužený pokrmový tuk? Klasická sračka za cenu kvalitní švýcarské čokolády.... kapr už visí za držku, když jsou ty špagáty tak strašně drahý 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno pondělí v 18:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:41 Tak kapr jedině za tlamu na háček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno pondělí v 21:29 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:29 To je přesně důvod, proč už to léta nekupuju. Stejně z toho ty šňůrky upadávaly, u některých kousků ani nebyly (Mikuláše jsme klasicky věšeli provázkem za krk, páč to jinak nešlo ). Čokoláda chuťově nestála za moc a nakonec se to buď nastrouhalo do nějaké polevy, někdy i vyhodilo. Na stromek už věšíme jen ozdoby a když máme chuť na čokoládu, koupíme si nějakou kvalitní, a je to. Jedinej komu to asi vadí bude kočka, protože tam je tím pádem míň věcí, který může zkoušet ukrást 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno pondělí v 23:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 23:20 Dneska ve mně nějak spontánně uzrálo přesvědčení, že současná vláda dělá všechno pro to, aby makak volby vyhrál. Byl jsem minulý týden na živáku Kecy a politika a s velkou skepsí musím s Bohumilem Pečenkou a Petrosem Michopulosem souhlasit, že vládní volební teamy jsou kurva asi ve wellnesu a zatímco třeba dvojkarel si bere s chutí mediální prostor, proti němu nic než zmar. 10 měsíců před volbami, opozice jede na plný kule, vláda neprodá nic z toho, co udělala a hlavně, co chce dělat. Sklopí palice a osm let je tady Burešovo. Na pravici není lídr… z čeho jsem asi nejvíc smutnej, jak se změní obraz ČR v zahraničí. Ze sebevědomé země onuce jako Slovensko a Maďarsko. Tři proruské kurvy ve středu Evropy. Vondráček ministr zahraničí. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno úterý v 06:45 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 06:45 Tak nějak. A volební kampaň už teď nevim kolikakoalice bude nejspíš stylem antibabiš. Naprostí komunikační a mediální amatéři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno úterý v 16:33 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:33 (upraveno) Doufal jsem,že P.P nepodepíše . Lampas tak co se dalo čekat. Upraveno úterý v 16:36 uživatelem vraby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno úterý v 16:40 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:40 před 4 minutami, vraby napsal: Doufal jsem,že P.P nepodepíše . Lampas tak co se dalo čekat. Vzešel díky 5ti kolce, podepíše vše. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se