Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak, našelidi se od  ulhaného, uvřískaného makake dozvěděli o Melanii a jejím parádním filmu ( dostali fotku a video s letmým stisknutím ruky s oranžovým dementem), a o tom jak na neformální večeři probírali všichni jen fotbal a žrádlo , a ( probůh přece) vůbec ne obranu... Našelidi jsou asi spokojení, mně se z těch pi*í, co nám vládnou, chce opět blít !

Upraveno uživatelem Kamil.K
  • Dát hlas 6
Odesláno
bylo by dobrý si to celý přečíst a možná pochopit, já sem zaregistroval na začátku vlády tohle a pak se mrdali a mrdaj mezi sebou. Nic jinýho sem nezaznamenal, kde by si nějak vyšly obě strany vstříc, což neznamená, že to tak někdy nemohlo bejt, máš konkrétní příklad?

Co by bylo dobre precist?
Na zacatku PP transparentne oznamil, ze Turka nejmenuje a na trech stranach zduvodnil proc.
Pres plnou hubu kecu mu Turka nakonec k podpisu ani neprinesli, takze jim ho ani (ne)jmenovat nemohl.
Potom jsme slyseli nekolikere vyjadreni o extremni kohabitaci, ze PP na summit nikdy nepojede apod.
PP se uz v zime sesel s Babisem a avizoval, ze se chce dohodnout, kdo do Ankary pojede. Potom nasledovaly dva dopisy Babisovi, na ktere mu neodpovedel, pak sw vlada vymlouvala na technicke detaily, pak to Babisovi “tak nak nevyslo, no”, pak zasel PP na vladu (a ne Babis za prezidentem), aby si poslechl jejich jednani k Ankare (a behem jednani tema posunuli o dva tydny).
PP porad rikal, ze kdyz to neklapne, poda kompetencni zalobu….
Porad mas pocit, ze Motoriste jsou tim, kdo ustupuje a chce se dohodnout?
Nebo jsem jeste neco zapomnel precist a pochopit? Treba to, kdo byl v prezidentskych volbach druhy?
  • Like 5
  • Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 10
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

@GomezObávám se že se snažíš marně - mám spolužáka s podobnými myšlenkovými pochody jako tuhle Lamizol: ten zas jak přeskakující gramofon už čtvrtej rok pindá "Proč se Ti Ukrajinci s Rusákem nedomluví, takhle kvůli nim máme všichni drahej plyn" - a je marné se mu po dobrém i po zlém snažit vysvětlovat, že o "domluvu" by nejdřív musely stát obě strany. Pokusy o korektní jednání se sprostým tunelářským prolhancem jako je ukňučenej Makak jsou bohužel stejná ztráta času :thumbsdown_anim:

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)
před 59 minutami, Gomez napsal:

Co by bylo dobre precist?
Na zacatku PP transparentne oznamil, ze Turka nejmenuje a na trech stranach zduvodnil proc.
Pres plnou hubu kecu mu Turka nakonec k podpisu ani neprinesli, takze jim ho ani (ne)jmenovat nemohl.
Potom jsme slyseli nekolikere vyjadreni o extremni kohabitaci, ze PP na summit nikdy nepojede apod.
PP se uz v zime sesel s Babisem a avizoval, ze se chce dohodnout, kdo do Ankary pojede. Potom nasledovaly dva dopisy Babisovi, na ktere mu neodpovedel, pak sw vlada vymlouvala na technicke detaily, pak to Babisovi “tak nak nevyslo, no”, pak zasel PP na vladu (a ne Babis za prezidentem), aby si poslechl jejich jednani k Ankare (a behem jednani tema posunuli o dva tydny).
PP porad rikal, ze kdyz to neklapne, poda kompetencni zalobu….
Porad mas pocit, ze Motoriste jsou tim, kdo ustupuje a chce se dohodnout?
Nebo jsem jeste neco zapomnel precist a pochopit? Treba to, kdo byl v prezidentskych volbach druhy?

Já sem psal, že mám pocit, že se motoristi chtěj dohodnout? Kde? 

Upraveno uživatelem lamizol
  • Hlasovat proti 2
Odesláno
Já sem psal, že mám pocit, že se motoristi chtěj dohodnout? Kde? 

Rozumim, dochazi argumenty, tak budeme slovickarit.
Opravuji tedy jednu svou vetu na: “Porad mas pocit, ze Motoristi jsou jedini, kdo projevil dobrou vuli a v necem ustoupil?”
Jeste bych doplnil, ze PP mj. navrhoval, ze se zucastni pouze neformalni vecere a zbytek necha vlade.
A jsem zvedavy, jestli uz to ted je hodno tve smysluplne reakce…
Odesláno
před 12 hodinami, lamizol napsal:

Vlastně jsem nějakou takovouhle srajdu čekal. Otázka je jestli to prezidentovi za to stálo. Já myslim, že to je nedůstojný z jakýkoliv strany. Já osobně bejt Pítrsem, tak bych tam nejel, ale řekl bych kuci hele, ústavní soud mi dal předběžným opatřením částečně za pravdu (jasně neni to výsledek, že to tak má bejt, ale předpoklád, že to tak stejně posvětí) teď to necháme pro uklidnění situace, ale poďte se příště skutečně domluvit ať to neřešíme takhle nedůstojně. Myslim, že to v některých situací moc hrotí (né že by na to neměl nárok), ale pak to dopadá takhle.   

Krásná,  leč velice naivní úvaha. Kdyby to vse v zivote bylo tak jednoduché,  ze se to jako dá řešit selskym rozumem, ro by bylo krásně na tom světě!

Odesláno
Před hodinou, Gomez napsal:

Rozumim, dochazi argumenty, tak budeme slovickarit.
Opravuji tedy jednu svou vetu na: “Porad mas pocit, ze Motoristi jsou jedini, kdo projevil dobrou vuli a v necem ustoupil?”
Jeste bych doplnil, ze PP mj. navrhoval, ze se zucastni pouze neformalni vecere a zbytek necha vlade.
A jsem zvedavy, jestli uz to ted je hodno tve smysluplne reakce…

Není. Du se realizovat na novinky :default_wink:

Odesláno
V 8. 7. 2026 v 13:12, Prochy68 napsal:

Ta fotka nemá chybu! Umělý, křečovitý úsměv bezpáteřního gaunera s druhým podobně narušeným individuem. Trump ho v podstatě ignoruje. Přitom o to celou dobu šlo především - nějakou pěknou fotečku s Trumpem. Z tohoto musí mít Andrej teď mrzení.. Jinak si ale výlet s Monike určitě užil. Na té zásadní večeři probral zásadní témata, takže fotbal a žrádlo, jak sám uvedl.. Dokonalý. Zase je o něco líp! 

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

35% z těch co chodí k volbám - ale i tak je to procento pitomců smutné (nesvéprávný elektorát Kadimůry, Rajchla, Konečné, Vidláka a Turka raději nepočítám). Hospodští jelimani holt po vzoru MAGA zatoužili po šaškovi a tak i tady máme cirkus :thumbsdown_anim:

Odesláno

Ona předchozí Fialova vláda byla jen shoda okolností, že tolik hlasů propadlo a Babiš to neposkládal. Takže voličský % stejně jako jalovej leadership konvenčních stran není novinka. Snad jediná výhoda oproti Slovensku je, že tady nestřílejí novináře. To byl pro mě největší šok, jak rychle se SMER vrátil po tomhle na scénu.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 23 hodinami, Jehlan napsal:

O Stanislavu Křečkovi jako ombudsmanovi (dnes už bývalému) mám celkem vysoké mínění. Dělal to poctivě a bez zbytečného aktivismu, jak to má správně být... Místy se to i neobešlo bez půvabných souvislostí:

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ridic-oznacil-urad-v-zidlochovicich-za-panske-prirozeni-pokutu-zpochybnil-ombudsman-40556044

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...