Kristian.nov Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Tohle jsem samozřejmě neměl na mysli, Čína potřebuje lidské roboty. Ale v kontextu s tím způsobem vzdělávání, jako příklad tu zaznělo Švédsko. Nemam na to jakoukoli odbornost, nevím a nemam ani vhled. Jen dvě děti školou povinne a třetí to čeká za dva roky. (A zkušenosti se současným školstvím jsou příšerný) Takze mi jde opravdu o diskuzi, nic netvrdím. Svobodné lidi Čína nechce, to víme, ale chce lidi výkone. A v systému vzdělávání, zřejmě jede hodně digitál. Dělají to tedy v tomhle směru dobře?
Radek124 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února V Číně jsou šílené rozdíly i napříč jednotlivými provinciemi, moderní megalopole vs. města 2-3. kategorie (jako správní byrokrati na to mají i tabulky) a venkov, kde se dodnes kadí do díry nad strouhou - takže to "produktové video" bych bral spíš jako demo od firmy která tohle nóbl vybavení nabízí do prémiových škol (pro děti rodičů co si tenhle luxus můžou dovolit a berou to jako investici) než nějaký "čínský standard". V tuzemsku se "indoš" tradičně řeší dotacemi, které si preferovaní dodavatelé legálně rozkrádají - dejme příklad ze života: známá z jisté zdejší základky (kterou minulý měsíc proslavila její ředitelka, tím že se po telefonu nechala ukecat a poslala milióny z fondu na rekonstrukci do kdovíjaké tramtárie) se mi chlubila jak vloni na vybavení jediné počítačové učebny s 25 zasíťovanými sčoty a projektorem "úspěšně proinvestovali" přes 9 mega. Když jsem se neudržel a nazval to donebevolající defraudací (za kterou by jim ve zmiňované Číně hrozila i veřejná poprava - řekněme že pár výběrových řízení na vybavení podobných učeben a laboratoří už jsem řešil "z obou stran" a ta přebývající nula na konci cenovky je přinejmenším na facku), tak se obhajovala že to vlastně byly jenom dotační prachy z EU a od radnice. Tedy i její, moje a v podstatě všech zdejších, když už jsme v té žumpě
Jarett Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února (upraveno) Můj syn žije skoro 2 roky v Londýně s číňankou z lepší rodiny z východu číny kousek od KLDR. "Malé" město s cca 10 mil. obyvateli Byl u nich několkrát na dovolené a i oni byli na oplátku u nás. Z komunikace s nimi mi plyne, že Čína není společnost, na kterou bychom měli hledět jakkoli s obdivem. Pas má sotva 20% obyvatel, rozdíly jsou obrovské a systém sociálního kreditu smrtící. Všudypřítomná kontrola je motorem rozvoje, protože si nikdo nedovolí být mimo tabulky, aby mu neklesl kredit. Děvče se do Číny vrátit nechce, ani se jí nedivím. Anglii, potažmo naše Česko popisovala jako ráj svobody a klidu. Upraveno 13. února uživatelem Jarett 2 1
Bert Odesláno 13. února Autor Nahlásit Odesláno 13. února Podle informací serveru iDnes se u Motoristů diskutuje o tom, že by měl Filip Turek kandidovat v podzimních komunálních volbách v Praze. Vzpomínáte, jak buzna Péťa Stuchlík (ANO) měl Prahu nakopnut? A jak jej pak nakopla Praha? Myslím, že historie se bude opakovat.
ragu Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února To bude nějaký pokračování Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 6 hodinami, Bert napsal: Podle informací serveru iDnes se u Motoristů diskutuje o tom, že by měl Filip Turek kandidovat v podzimních komunálních volbách v Praze. Vzpomínáte, jak buzna Péťa Stuchlík (ANO) měl Prahu nakopnut? A jak jej pak nakopla Praha? Myslím, že historie se bude opakovat. To se mi zdá unáhlený… Doufal jsem, že zkusí prezidentský volby. 5
Bert Odesláno 14. února Autor Nahlásit Odesláno 14. února Seznam.cz: Už ne pro Sáblíkovou, teď pro Jílka. Stavba rychlobruslařské haly ožívá, Babiš si zve kouče Nováka ..... Já se smíchy neudržím. 2
bohus76 Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Jsou to kurwy ulhané, vždy něco naslibují a howno z toho.
African Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února (upraveno) 37 minutes ago, bohus76 said: Jsou to kurwy ulhané, vždy něco naslibují a howno z toho. Čekal bych to spíš před volbami, takhle to je ještě víc podezřelé Z jiného soudku, včera seděl tata v čekárně v nemocnici a ukrajinské uklízečky lepili po celé nemocnici plakáty a uklidňovali důchodce, že stojí za naším prezidentem a že nám ho nikdo nevezme, babky prej na ně koukali jak z jara Dnes už to visí po celém městě a zítra má být v tom našem zapadákově nějaká demonstrace. Co se to tady kurňa děje, se chystá nějaký puč na prezidenta, chce ho někdo svrhnout nebo to je stále dohra těch sms co zveřejnil? Já už asi přestávám chápat úplně všechno, ale je pravda že jsem dlouho neviděl zprávy a politiku zkouším nevnímat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. února uživatelem African 1
dykmore Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února (upraveno) před 20 hodinami, Jarett napsal: Můj syn žije skoro 2 roky v Londýně s číňankou z lepší rodiny z východu číny kousek od KLDR. "Malé" město s cca 10 mil. obyvateli Byl u nich několkrát na dovolené a i oni byli na oplátku u nás. Z komunikace s nimi mi plyne, že Čína není společnost, na kterou bychom měli hledět jakkoli s obdivem. Pas má sotva 20% obyvatel, rozdíly jsou obrovské a systém sociálního kreditu smrtící. Všudypřítomná kontrola je motorem rozvoje, protože si nikdo nedovolí být mimo tabulky, aby mu neklesl kredit. Děvče se do Číny vrátit nechce, ani se jí nedivím. Anglii, potažmo naše Česko popisovala jako ráj svobody a klidu. Když jsem byl pracovně v Číně, tak jsem pochopil, že oni tam žijí a přemýšlí v úplně jiných poměrech a rozměrech, než jsme my tady zvyklí. Asi se to musí fakt zažít. Poprvé hned při přistání v desetimiliónovém městě, které tady nikdo nezná, koukám z okna a vidím cca 500 domečků, říkám si, taková úhledná čtvrť. Až jsme snížili výšku, došlo mi, že to nejsou domečky, ale x-desítky-patrové obytné věžáky.. průmysl je kategorie sama pro sebe, tady máme nějaké železárny na severu, tam jedete hodinu po dálnici a jedna vysoká pec za druhou, nekonečná řada.. chci tím říct, že mezi 10 milióny lidí tady člověk má šanci nějakým způsobem se cítit potřebný nebo přínosný, ale tam mezi miliardou lidí je to trochu obtížné. Plus další věci, které jsi jmenoval. Zlaté Česko. Upraveno 14. února uživatelem dykmore 2
bandicoot Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 20 hodinami, Bert napsal: Vzpomínáte, jak buzna Péťa Stuchlík (ANO) měl Prahu nakopnut? A jak jej pak nakopla Praha? Myslím, že historie se bude opakovat. A to Stuchlík je furt jinej kalibr než závodník, milovník a knihomol. 1
bandicoot Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 20 hodinami, Jarett napsal: Děvče se do Číny vrátit nechce, ani se jí nedivím. Anglii, potažmo naše Česko popisovala jako ráj svobody a klidu. I tahle mince má dvě strany. Kdo to přijme, dokáže se vézt po proudu a ještě přidat, nemá se špatně.
bohus76 Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 4 hodinami, African napsal: Čekal bych to spíš před volbami, takhle to je ještě víc podezřelé Z jiného soudku, včera seděl tata v čekárně v nemocnici a ukrajinské uklízečky lepili po celé nemocnici plakáty a uklidňovali důchodce, že stojí za naším prezidentem a že nám ho nikdo nevezme, babky prej na ně koukali jak z jara Dnes už to visí po celém městě a zítra má být v tom našem zapadákově nějaká demonstrace. Co se to tady kurňa děje, se chystá nějaký puč na prezidenta, chce ho někdo svrhnout nebo to je stále dohra těch sms co zveřejnil? Já už asi přestávám chápat úplně všechno, ale je pravda že jsem dlouho neviděl zprávy a politiku zkouším nevnímat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak se div, že lidi jsou nasraní Vlasťo. Na kokotiny je vždy času dost.Na pacoše ne.
vzduch Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Odsouzený vězeň Pelta v Miláně https://www.sport.cz/clanek/nazory-komentare-olympijska-glosa-proc-je-pro-sport-spatne-kdyz-pelta-skotaci-v-ceskem-dome-5398128#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
vraby Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 5 hodinami, African napsal: Čekal bych to spíš před volbami, takhle to je ještě víc podezřelé Z jiného soudku, včera seděl tata v čekárně v nemocnici a ukrajinské uklízečky lepili po celé nemocnici plakáty a uklidňovali důchodce, že stojí za naším prezidentem a že nám ho nikdo nevezme, babky prej na ně koukali jak z jara Dnes už to visí po celém městě a zítra má být v tom našem zapadákově nějaká demonstrace. Co se to tady kurňa děje, se chystá nějaký puč na prezidenta, chce ho někdo svrhnout nebo to je stále dohra těch sms co zveřejnil? Já už asi přestávám chápat úplně všechno, ale je pravda že jsem dlouho neviděl zprávy a politiku zkouším nevnímat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ukrajinské uklízečky podporuji prezidentovu kandidatůru na hrad ?
JakubS Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 41 minutami, bohus76 napsal: Pak se div, že lidi jsou nasraní Vlasťo. Na kokotiny je vždy času dost.Na pacoše ne. Jakože ta uklízečka nějak zanedbala péči o pacoše?
Bert Odesláno 14. února Autor Nahlásit Odesláno 14. února před 27 minutami, vzduch napsal: Odsouzený vězeň Pelta v Miláně https://www.sport.cz/clanek/nazory-komentare-olympijska-glosa-proc-je-pro-sport-spatne-kdyz-pelta-skotaci-v-ceskem-dome-5398128#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Osoba, které byl výkon trestu přerušen, není vězeň. Je totiž na svobodě, není vězněn. Ano, jsme v žumpě, ale nepiš sem píčoviny. 1
Bert Odesláno 14. února Autor Nahlásit Odesláno 14. února @African a byly ty uklízečky všechny Ukrajinky? Nebyla mezi nimi nějaká uklízečka odjinud?
bohus76 Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 14 minutami, JakubS napsal: Jakože ta uklízečka nějak zanedbala péči o pacoše? Začne to u uklizecek, že mají čas místo práce lepit plakáty, pokračovat dále třeba u sestřiček ( kuchařek či jiného personálu nemocnic) a ve finále v nemocnici strávíš půl dne. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se