Bert Odesláno 26. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Přátelé, potřeboval jsem tuto horempádem uhánějící diskuzi v klidu dočíst. A snad i trochu přibrzdit. Proto tento krátký LOCK. Původně jsem si myslel, že nikdy nebudu muset do ŽUMPY zasahovat. Bohužel, stejně jako nyní zalezlý ruský šváb Miloš Zeman, musím i já mírně pozměnit své plány. @Foundryman byl několikrát v SZ i v rámci napomínání v různých tématech upozorňován na nutnost zvážit svou úroveň a způsob vystupování na Chronomagu. Nepovedlo se mu to. Je tedy první obětí hybridní války. Trvalý BAN. @odjinud jdi se svým hyperpacifismem do prdele. Proti puškám nemá cenu jít s mávátky. Stejně tak, jako je potřeba proti zjevným dezinformacím bojovat jejich cenzurou. Můj principielní postoj prot antivaxerům jsi tady zažil, tak se rychle pouč. @Lucky Lucaso chápu problémy, které máš v širší rodině. Prosím, než se Tvá psychika dostane do lepší kondice, nepřispívej na Chronomag. @eskimak Nekrm blba. Jinak Tě budu vláčet pod kýlem bez ohledu na to, že Slovensko je suchozemský stát. UNLOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 nojo,konečně akce, dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 V pohode, ja jen chtel primarne vyjadrit, ze tyhle weby meli zavrit uz davno a ne az na posledni chvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Už jsem myslel, že jsem to zavinil já když jsem si na hodinkovém fóru dovolil provokativně rozbít starý ruský hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Už jsem myslel, že jsem to zavinil já když jsem si na hodinkovém fóru dovolil provokativně rozbít starý ruský hodinky. Ja bych se moc nesmal, nevis kdo si dela poznamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Berte konecne a diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Ja bych se moc nesmal, nevis kdo si dela poznamky Komvszzti jss sně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 2 minutami, Hasňa napsal: před 8 minutami, Prochy68 napsal: Ja bych se moc nesmal, nevis kdo si dela poznamky Komvszzti jss sně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 4 minutami, Oplt napsal: Jen se směj a dováděj. Dokud můžeš . Já si to třeba píšu a pamatuju . Ty máš u mě plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Komvszzti jss sně... Pupendo?Dusek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) před 36 minutami, Bert napsal: Přátelé, potřeboval jsem tuto horempádem uhánějící diskuzi v klidu dočíst. A snad i trochu přibrzdit. Proto tento krátký LOCK. Původně jsem si myslel, že nikdy nebudu muset do ŽUMPY zasahovat. Bohužel, stejně jako nyní zalezlý ruský šváb Miloš Zeman, musím i já mírně pozměnit své plány. @Foundryman byl několikrát v SZ i v rámci napomínání v různých tématech upozorňován na nutnost zvážit svou úroveň a způsob vystupování na Chronomagu. Nepovedlo se mu to. Je tedy první obětí hybridní války. Trvalý BAN. @odjinud jdi se svým hyperpacifismem do prdele. Proti puškám nemá cenu jít s mávátky. Stejně tak, jako je potřeba proti zjevným dezinformacím bojovat jejich cenzurou. Můj principielní postoj prot antivaxerům jsi tady zažil, tak se rychle pouč. @Lucky Lucaso chápu problémy, které máš v širší rodině. Prosím, než se Tvá psychika dostane do lepší kondice, nepřispívej na Chronomag. @eskimak Nekrm blba. Jinak Tě budu vláčet pod kýlem bez ohledu na to, že Slovensko je suchozemský stát. UNLOCK A abych nezapomněl, dal bych to klidně do vlákna, co mě potěšilo, ale abych nenaštval Berta, že je to třeba politika- za toho prvního oceněného Veleblba MOC děkuju, ty příspěvky od něj se nedají číst ani tady. Upraveno 26. února 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 43 minutami, Bert napsal: @Foundryman byl několikrát v SZ i v rámci napomínání v různých tématech upozorňován na nutnost zvážit svou úroveň a způsob vystupování na Chronomagu. Nepovedlo se mu to. Je tedy první obětí hybridní války. Trvalý BAN. Vřelé díky Berte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 2 hodinami, Josef01 napsal: Rusové tam nechtějí dlouho válčit, jen chtějí podepsat papíry a jet domů. Kdyby to mysleli vážně tak jich je tam 10x tolik, tahle je jich tam méně než na posledním cvičení armády. Jasně, ona je to jen taková sranda že jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) Zmizla sekcia o ruských hodinkach? Bud som slepý, alebo je to vážnejšie ako som si myslel. Upraveno 26. února 2022 uživatelem DrSlamastika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Ano, přečti si Bertovo vyjádření na titulní straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Před hodinou, Oplt napsal: Už jsem myslel, že jsem to zavinil já když jsem si na hodinkovém fóru dovolil provokativně rozbít starý ruský hodinky. A ja s tim zacal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 3 minutami, M.K. napsal: Ano, přečti si Bertovo vyjádření na titulní straně. Vieš hodiť link, nič nikde nevidim . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Odesláno před 14 hodinami · IP Tak borci, nadešel čas vyzkoušet si zavedení sankcí, které zároveň omezují nás samotné. Sekce Ruské hodinky je nepřístupná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 A také ve statusech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se