Jump to content

Recommended Posts

Koukám, že borci už začínají páchat sebevraždy.....já se držím pravidla, svět je hodně nespradlivý a plný špatných lidí, ale na každého jednou dojde, ať tady nebo nahoře.

před 1 hodinou, guzmic napsal:

Ve Zlíně máme tedy dobrý lidi na podvody, Praha zase jiný dobráky.

Ladislav Hojer

Jiří Straka  

Olga Hapnerová

atd. takže, největší vrazi jsou Pražáci?

Nějak ses změnil, asi tě něco sere a nebo já. Tvoje argumenty jsou zvláštní. Ve Zlíně jsem pět let, vždy dva tři dny v týdnu bydlel a žil a vím jak to tam chodí.

Pije se mi s tebou lépe než komunikuje.

Jo a Straka ? 😞 Dnes žije pod jinou identitou na Moravě

Edited by long

Ale pánové, než si tu roztrháte občanky, uvědomte si že podobní vykukové a "chytráci" se dají najít v každém prdelákově - všechno je jen otázka kontaktů a příležitostí, radši nebudu jmenovat. Cajzlov má holt tu smůlu že při své velikosti a veřejných zdrojích bude podobné partičky náplav vždycky přitahovat jak vosy na sladké, bez ohledu na to odkud pocházejí - a mnohem větší průšvih než samotná existence podobných lobisticko-kmotrovsko-korupčních spolků je že kromě zřizovatelů (radnice, ministerstva) mají v našem pidistátě předem obšlápnuté i dostupné vyšetřovatele, znalce, soudy a kriminály (viz Redl, Rittig, Novák, Pitr, Dalík, Krejčíř) - takže i tam kde se něco "fatálně provalí" je odsouzení a reálné potrestání pachatelů v nedohlednu... :shit:

Edited by Radek124

před 4 hodinami, long napsal:

Nějak ses změnil, asi tě něco sere a nebo já. Tvoje argumenty jsou zvláštní. Ve Zlíně jsem pět let, vždy dva tři dny v týdnu bydlel a žil a vím jak to tam chodí.

Pije se mi s tebou lépe než komunikuje.

Jo a Straka ? 😞 Dnes žije pod jinou identitou na Moravě

Ale prd velebnosti, jsem furt stejný debil a dobrák od přirození.

Jen nemám rád škatulkování, nic víc, lidi jsou všude stejní, dobří aj dementi.

před 16 minutami, guzmic napsal:

Ale prd velebnosti, jsem furt stejný debil a dobrák od přirození.

Jen nemám rád škatulkování, nic víc, lidi jsou všude stejní, dobří aj dementi.

Tak já už TĚ mám zase rád a těším se až se potkáme a dáme si skleničku(y)😘

před 14 hodinami, long napsal:

@guzmic Guzmo Guzmiči víc čti. Nepsal jsem o Praze, ale o Zlíně a že tam vymysleli fakticky největší podvody s vratkami DPH a bratři Březinovi tam  vymysleli a zrealizovali naprosto brutální šmelinu s alkoholem na kterou skáplo docela dost lidí je bez debat!

Nemusíš být stále v opozici.

Ty lidi z té současné kauze také nejsou z Prahy, ale bohužel tady jen občas bydlí a rozhodují. Volí je krajské organizace, říká se tomu politika

Hřiba si také můžete vzít  do té pjdele z které je. To je škodič takový jiný, takový s dobrými úmysly, ale ty měl Hitler taky.

Březinovi - to byla kauza s načerno vyráběným chlastem z normálního lihu a tím pádem ojeb státu na DPH o 6 mld, ne?

Těch 47 mrtvých bylo výsledkem "metanolové" aféry, kdy do etanolu míchali metanol - a to byli Fian, Křepela, Vacula...

Ty dvě kauzy se překrývaly a kdyby ti druzí "amatéři" nezačali distribuovat ten jedovatý chlast, tak to tu Březinovi vyrábí furt (samozřejmě přeháním - vejška už po nich šla).

Nepletu se, ne?

Sleduju projev Fialy v TV. Na jednu stranu jsem opravdu rad, ze je premier Fiala a ne Babis. Ale moje male zle a hloupe ,,ja” by si trochu pralo, aby Babis musel resit tyhle sracky a pekne se v nich vykoupal.

Edit: Vim, ze Bejby by nas potopil vsechny.

Edited by Lou

před 1 hodinou, Lou napsal:

Sleduju projev Fialy v TV. Na jednu stranu jsem opravdu rad, ze je premier Fiala a ne Babis. Ale moje male zle a hloupe ,,ja” by si trochu pralo, aby Babis musel resit tyhle sracky a pekne se v nich vykoupal.

Edit: Vim, ze Bejby by nas potopil vsechny.

To by byl kolotoč, že by z něj srali ješte moji vnuci....

Pánbůh zaplať za Fialu...

před 20 minutami, petr_cha napsal:

Jedna vec byl projev Fialy.. ale druha kolosalni vec byla pak reakce v primem prenosu na CT od Babise.. to bylo...bylo.. ten chlap je fakt debil.. 🙂

Me uplne vytocilo jak pred volbama v rozhovoru rikal, ze za zadne mrtve nemuze, ze ten ministr a ten. Tak jednou tomu velim a prejmu zodpovednost. Krysa, no co cekat od hajzla co donasel na kamarady a prisahal na sve decka a jejich zivot, krive...

No a pak dalsi veta, ze ho zadna duchodova reforma nezajima, protoze za nej na duchody bude. Mu je tahle zeme uplne ukradena. A ano do roku 2030 bude a pak ho to vzhledem k veku nezajima.....