vraby Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 1 minutou, Nick06 napsal: Pro vás jsou volby škoda. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk konkrétněji,děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 45 minutami, Bert napsal: Striktně vzato výrok: současnou vládu nevolila většina, je naprosto správný. A to zcela bez ohledu na volební výsledek, protože ve volbách není volena vláda .... Kdyz uz budeme slovickarit, tak je volena vlada nad zemi, byt ten konkretni organ neni voleny uplne primo. A paradoxne, posledni volby byly v tomhle ohledu snad nejferovejsi, protoze koalice, uchazejici se o vladu, byla znama predem a ne "handlovana" az po volbach. A stejne se snad v nejvetsi mire mluvi o "podvodu na volicich"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 ........... posledni volby byly v tomhle ohledu snad nejferovejsi, protoze koalice, uchazejici se o vladu, byla znama predem a ne "handlovana" az po volbach. A stejne se snad v nejvetsi mire mluvi o "podvodu na volicich"...... Naprostý souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 37 minutami, vraby napsal: konkrétněji,děkuji Člověk který možnost volby ignoruje si tuto možnost prostě nezaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) před 1 hodinou, phweb napsal: Reci o tom, ze soucasnou vladu nevolila vetsina, znaci nepochopeni volebniho systemu. At si kdo co chce, co chce vykrikuje, ale jsme nastesti celkem standardne fungujici demokracii. A, nestojís mi za výklad, evidentně kricis málo. Když tomu věříš.... Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 volit půjdu,jen ten výběr slavné trojky nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) před 44 minutami, phweb napsal: Kdyz uz budeme slovickarit, tak je volena vlada nad zemi, byt ten konkretni organ neni voleny uplne primo. A paradoxne, posledni volby byly v tomhle ohledu snad nejferovejsi, protoze koalice, uchazejici se o vladu, byla znama predem a ne "handlovana" az po volbach. A stejne se snad v nejvetsi mire mluvi o "podvodu na volicich"... Fakt radši nic. Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 7 minutami, vraby napsal: volit půjdu,jen ten výběr slavné trojky nemusím Proto je důležitý si nenechat vnutit argumentační klam médií a pseudofavoritů o propadlých hlasech a volit dle vlastních preferencí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Právě teď, Sněhulák napsal: Proto je důležitý si nenechat vnutit argumentační klam médií a pseudofavoritů o propadlých hlasech a volit dle vlastních preferencí. před 9 minutami, vraby napsal: volit půjdu,jen ten výběr slavné trojky nemusím No jasný, to je v pořádku a má to tak být. Jenom je třeba si uvědomit, že to je běh na dlouhou trať. A je k tomu třeba maximum voličů, protože pak ti tři vůbec nemusí být tři, nebo to můžou být úplně jiní tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Překvapuje me, ze dost lidi nechce volit menší zlo.Co jinyho chcete volit.Čekat až bude k dispozici pro každého voliče ten pravý a bez výhrad?To nebude nikdyNapsáno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) Já klidně přihodím do žumpy i české skiareály ať trochu odlehčím od těch zparchantělých komunistů Prodloužený víkend únor v Peci nejlevnější apartmán 12.000,- , lyžování den já+ kluk 1700,-, holka škola hodina 1.100,-. Rakousko Dachstein West stejný termín ubytování apartmán 4600,- , lyžování já a kluk 850,-, holka škola 750,- hodina. A to mi kamarád ještě dohodil spíše dětský areál kousek od Mondsee s "pouze" s osmi vleky za 400,- na den já+kluk. Kurňa kam jsme to dopracovali Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) Kdykoliv Nerudová vyleze na obrazovku potvrdí můj názor na ni Před 10 minutami zprávy CNN Prima Otázka moderátora- jak jste spokojena s vylosovaným číslem s kterým jdete do voleb Nerudová. Přála bych si číslo 14 protože je to datum narození mých dětí. To neví kolik je kandidátů? Připomnělo mi to Švejka Koupal se se letos v |Malši? Ne, ale novej sultán tureckej má bejt moc hodnej člověk. Když ty zprávy Nejprve reportáž z Rakouska Německa a Polska kde není nedostatek léků na virózy pro dětské pacienty za stejnou cenu jako zde . Za 5 minut ministr Válek- Nedostatek těchto léků trápí celou Evropu. Vola se sebe nechat nechám, ale délku rohů si chci určit sám. Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Pro ty, co cekaji na toho praveho tu zavesim takovy skolni obrazek... :-p Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Naštěstí už tyhle obrázky ve škole viset nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) No...Zeman mizel hodně rychle ze zdí a to si dali s jeho xichtem ve Photoshopu takovou práci. Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 41 minutami, African napsal: Já klidně přihodím do žumpy i české skiareály ať trochu odlehčím od těch zparchantělých komunistů Prodloužený víkend únor v Peci nejlevnější apartmán 12.000,- , lyžování den já+ kluk 1700,-, holka škola hodina 1.100,-. Rakousko Dachstein West stejný termín ubytování apartmán 4600,- , lyžování já a kluk 850,-, holka škola 750,- hodina. A to mi kamarád ještě dohodil spíše dětský areál kousek od Mondsee s "pouze" s osmi vleky za 400,- na den já+kluk. Kurňa kam jsme to dopracovali Afri to nechapu, ty mas celodenni lyzovani pro dospelyho a juniora za 35 Eur na Daschsteinu..? Jinak jako jo, na cesky hory uz me ani nehne, kor vikend, ale todle prehanis ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 5 minutami, Micey napsal: Afri to nechapu, ty mas celodenni lyzovani pro dospelyho a juniora za 35 Eur na Daschsteinu..? Jinak jako jo, na cesky hory uz me ani nehne, kor vikend, ale todle prehanis ne:) Aj, omlouvám se za kec a mystifikaci, projel jsem asi deset areálů, Dachstein West je na den o dvě stovky dražší než Pec pod Sněžkou Ale jo, je pravda že jsem ho zaměnil s jiným areálem, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) @African No proto, uz sem se lekl ze mi neco zasadniho uniklo:) Ale jinak jo, ty ceny u nas sou brutalni, zvlast kdyz to vztahnes na kvalitu lyzovani. My pojedem zas do Italie, maly prazdny stredisko nad Bolzanem, 2 dospeli plus 2 deti 5 a 7 let - tejden celodenni permice za vsechny nejakejch 9,5k CZK.. ve Spindlu bych platil tak dvojnasobek. Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 7 minutami, African napsal: Aj, omlouvám se za kec a mystifikaci, projel jsem asi deset areálů, Dachstein West je na den o dvě stovky dražší než Pec pod Sněžkou Ale jo, je pravda že jsem ho zaměnil s jiným areálem, sorry Hele a tobe se Dachstein West libi? Ja tam byl teda asi pred asi 15 lety, ale ve srovnani s okolnimi to bylo takove spis do ceskych hor, nez do Alp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Já bych, co se týče těch voleb, prostě řekl, že i když máme doma skoro všichni nějakou manželku a víme, že není dokonalá a někdy mele kraviny, tak si na ní vážíme toho, že je to normální ženská, ne nějaká bývalá STBačka nebo svi.., že jo (jinak bychom si ji přece nebrali). No, a já bych nebyl náročnej a stačilo by mi to i u prezidentky, protože, bohužel, já žádný dědky nasáklý komunismem volit nebudu a ostatní nemají šanci/stejně nestojí za nic. Takže v tuto chvíli je pro mě nejmenší zlo česká Čaputka. I kdybych připustil, že u Pavla je možná ta komunistická minulost trochu zveličovaná a nebylo to tak hrozný a nerad bych mu křivdil, stejně asi nechci jako prezidenta nějakáho vojáka (paradoxně zvlášť v této době), ke kterým nemám zrovna blízko. To radši prostě ženskou, ta mě aspoň nedokáže tak nasr.., ať řekne cokoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se