ohrenstein Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 To že by nám to nemuseli servírovat všude v médiích je jasný, jak jsem psal, už jsem otupělej. A marně přemýšlím kam to ještě nenarvali. Schválně kolik znáte tvshow kde nejsou lezzers nebo poofs, řekněme za posledních deset let. Kdo pamatujete osmdesátky tak Bony a klid cenzurovaná "opravená" verze originální verze V BBC to tehdy bylo zakázané vysílat včetně radia jenom Johnu Peelovi to prošlo v jeho slavné radioshow. A ten text je extra dirty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Boze to je p.ca Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Co to je ta socialne demokraticka prace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Oxymóron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) A fakt se tím nemyslí victory @Maláčová Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem ohrenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 ... prej vstoupili do vlády Ta pani je od začátku permanentně pomatená. Mlžný opar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 17 hodinami, Foundryman napsal: Já z toho pochopil, že cílovou skupinou marketérů Zalanda jsou buzeranti, mrzáci a černí. Ani hovno, cílovka jsou všichni přizdisráči, kteří nemaj koule se tý vlně korektnosti postavit čelem. Jenom z negrů a buzen by nevyžili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 VID-20210416-WA0010.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 @Ohrenstein: prosímtě vysvětlí zaostalýmu, co jsou abecední lidí, malby; za případný etymologický komentář budu zvlášt vděčný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Predpokladam, ze jde o tento abecedni seznam.. :-)https://www.wearefamilycharleston.org/lgbt-glossary-az Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 @sery.vlk abecední lidi - alphabet people - LGBTxyz lidi - to se normálně používá colored people / people of color - barva> malba - to jsem si vymyslel jen tak pro prču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Letět, neletēt, letět, neletēt Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 3 hodinami, Americkej napsal: Ani hovno, cílovka jsou všichni přizdisráči, kteří nemaj koule se tý vlně korektnosti postavit čelem. Jenom z negrů a buzen by nevyžili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Oxymoron to je v souvislosti s tou sebrankou, co tam teď je. S paní Maláčovou souhlasím jen v tom, že je přikryl mlžný opar, přes který nevidí (nechtějí vidět) realitu. Smutné je, že ČSSD je tuším nejstarší strana se stopadesátiletou tradicí, která původně hájila zájmy pracujících. Dnes hájí zájmy nepracujících na úkor pracujících. Naprostý hnus v co se to zvrhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 @ohrenstein Přizdisráči jsou u mě s prominutím hlavně Ti, co si ze strachu ze stále organizovanějších buzerantů, levičáků a anarchistů "musí" vymejšlet a používat tyhle rádoby nekonfliktní eufemismy a novotvary. Neznalým doporučuju přečíst si Orwellův 1984, ať pochopí do jakých sraček nás jednou tenhle typ "konformního a neexplicitního" vyjadřování a "podvojného" uvažování zavede @wizard-ov To víš, obchody, hotely a hospody (které má přes EET obšancované Bureš, takže může sypat koblihy důchodcům) jsou zavřené, vhodných ministerstev je málo a někdo na ty nefachčenka, celoživotní funkcionáře, poslance, odborové bossy, Tvrdíkův byznys v Číně a Humáčkovy předvolební prémie pro 30 tisíc naprosto zbytečných policajtů (kde jinde za ty týdny flákání u silnic chyběli?) vydělávat musí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 16 hodinami, warann napsal: Ja se rozhodne nepru, nicmene jsem mel na mysli, ze napr. pro generaci moji dvery je ta reklama uplne normalni a proste nechapala, co by na ni melo bejt divnyho. Jj, stejne jako my jsou i decka ( a jeste daleko vic) zmanipulovany a zblbly tou agresivni hrou, honem na zakaznika. O te reklame si nejsem jisty, jestli je dobra nebo spatna. Asi bude i dobra, jde za hranu a lidi o ni mluvi. A o to v reklame vlastne jde, ne? A kolik lidi si na Zalando kvuli ni vlezlo. Imho mraky… co me bytostne vadi, tak je citove a emocni zahaknuti, kdyz jim jde jen o prachy a nestiti se niceho. Podival jsem se na ten E-shop a na nem prodavaji znacky, ktere siji treba v JV Asii(Banglades a spol.) v podstate novodobi otroci, strasny podminky. Atd. Takze i ti minoritni modelove v reklame jsou jen soucasti masinerie, ktera se zivi utrpenim jinych. A muzou byt jak chteji barevni, jak chteji postizeni, jak chteji sexualne orientovani... jen fales Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 (upraveno) @Radek124 já nepoužil eufemismy, ale naopak pejorativy. Alphabet people by ti mezi napumpovanými buzeranty, abych mluvil tvým řečí tvého kmene, mohlo vysloužit pár ran do obličeje. A pro záměnu výrazu people of color a colored people padaly vyhazovy mezi novináři. niger, nig nog, kaffir - paki, ruby - slit-eye, chink poof, queen, fairy, bender, faggot Newspeak je fakt sračka, já už dneska nevím co se smí v US říkat abych neurazil - Afro-american, black ... je včerejší PC, dneska spíše pejorativ. S pouhým buzerant a čmoud si nevystačím. Upraveno 17. dubna 2021 uživatelem ohrenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Ten Hamacek je komik, prej nutne musím být v pondělí ve vládě Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Ten chlapec ztratil posledni zbytky soudnosti. Nikdy jsem CSSD nevolil, ale i tak mi prijde smutny, co s tou stranou udelali. Hami je vobycejnej poskok slouzici hovadum jako Paroubek a lezoucim do ridi ty hradni zrude. No nic jeho/jejich boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Ten Hamacek je komik, prej nutne musím být v pondělí ve vládě Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Jo, to je dobra vymluva... jeste mohl rict, ze nikam nemuze, jelikoz si vzpomnel, ze jim v Po privezou uhli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se