African Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Kluci klid, u nás i kdyby jsme zvolili samotného pana Ježíše Krista, tak stejně se k sobě budou lidi chovat jak ty největší kundy. Zůstávám chladný a s dnešním výsledkem jsem vnitřně spokojený....do zrcadla se stále můžu podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 6 minutami, JanKuc napsal: Kurva, fejzra nebo ypoša na vás, ti by vám protáhnuli šunky. to dělá ten avatar. Přijdeš mi strašně nesympatickej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 5 minutami, Ajaj napsal: to dělá ten avatar. Přijdeš mi strašně nesympatickej To by ti Výborný poděkoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Záleží na výrazu obličeje. I quasimodo může zahrát romea, když se snaží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Borci, já bych řekl, že @JanKucvypadá jako píča, a jeho názory s tím korespondují. A jak on sám napsal, vždyť jsme v žumpě, tak co. Tak si to ty debilní kobliho užij. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 1 hodinou, vraby napsal: Pěkná pohádka vy to byla jak píšeš,ale není to tak jednoduché. Vystrčte hlavu z bubliny a jeďte se podívat na sever,Ostravsko atd. Vraby, chápu, že je těžké opustit rodnou hroudu, ale Tom má pravdu. Nikdo Tě v té dané konkrétní prdeli nedrží. Hele, mně to taky nějakou dobu trvalo. Než jsem se odvážil z Brna do Prahy, tak jsem před tím raději žil 5 let ve Vídni .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Berte ty píčo, až dostaneš od generála povolávák na Ukrajinu, tak se z toho vykroutíš viď. Ale hubu máš plnou keců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Ty krávo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 4 minutami, Otto napsal: Berte ty píčo, až dostaneš od generála povolávák na Ukrajinu, tak se z toho vykroutíš viď. Ale hubu máš plnou keců. Pokud vyhraje Andrej, povolávák nebude třeba, rus si tě vyzvedne sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Hmmm... teď je to tady fakt žumpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 6 minutami, Otto napsal: Berte ty píčo, až dostaneš od generála povolávák na Ukrajinu, tak se z toho vykroutíš viď. Ale hubu máš plnou keců. Co má společného případný úspěch generála Pavla s povolávákem na Ukrajinu? Můžeš to nějak objasnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Co co, sobota večer před zavíračkou. Buď rád, žes nedostal popelníkem po hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 1 minutou, Bert napsal: Co má společného případný úspěch generála Pavla s povolávákem na Ukrajinu? Můžeš to nějak objasnit? Logiku bych tam nehledal, asi bylo moc Gořalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 6 minutami, Bert napsal: Vraby, chápu, že je těžké opustit rodnou hroudu, ale Tom má pravdu. Nikdo Tě v té dané konkrétní prdeli nedrží. Hele, mně to taky nějakou dobu trvalo. Než jsem se odvážil z Brna do Prahy, tak jsem před tím raději žil 5 let ve Vídni .... Já už jsem na to starej. Vidíte to moc černobíle. Horší je to,že i ti mladí volí toho Bábu,,,,,,a proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 6 minutami, Bert napsal: Co má společného případný úspěch generála Pavla s povolávákem na Ukrajinu? Můžeš to nějak objasnit? S něčí podobným na mě dnes vyrukovala jedna burešova valorizovaná koblihožroutka. Asi to maji v popisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 3 minutami, kamilb napsal: valorizovaná koblihožroutka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Protože Andy chce mír vole! Jo a zařídí ho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Bureš je nejvíc největší čurák..... Dobrou..... Vyprovodim se sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 14 minutami, Bert napsal: Co má společného případný úspěch generála Pavla s povolávákem na Ukrajinu? Můžeš to nějak objasnit? Zelená guma Pavel se svoji zelenou gumou manželkou půjdou samozřejmě na ruku Fialoví , jestli vás to nesere, tak na konci roku si vláda odsouhlasila úvěr pro úkáčka cca 5 miliard. A když seš jednou zelená guma, tak máš zájem válčit. A když se bude válčit, tak se také může mobilizovat. Místo toho, abychom se snažili válku ukončit, bude tam srát zbraně atd. Švýcarsko na to sere a chce si zachovat neutralitu. Jenom ČR je papežtější než papež a jsme skoro nejvíc slyšet . A vždycky je to v NĚČÍ PROSPĚCH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Dneska v Dnipru.. stacila utect do koupelny.. ta druha fotka je vyrez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se