exBURN Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Tak ještě není prezidentem a už máme v Polsku ostudu....diplomat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Jediné pozitivum: naučím se užitečná polská slovíčka, třeba lachociag jsem neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 42 minutami, nickolas napsal: Vidim jen par noticek a chce se mi blejt… Na online jsem fakt nemel zaludek. A bude hur. Nasledujicich pet dnu bude asi nejvetsi zumpa v historii. Mozna kacirska myslenka, ale za me by ted Pavel udelal nejlip, kdyby se na vsechny debaty vysral. Tohle ho jen stahuje do toho hnoje. Pája zítřejší debatu na novinkách zrusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Všechno je jinak: "Pokud by ale došlo reálně k napadení, pochopitelně bych dodržel článek 5. O tom není debata." Super nicméně reakce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) Už je skandál na světě. Snad to Andymu ubere bodíky. Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 @MatinielaObávám se źe neubere - jestli byly mailboxy jeho voličů už teď plné horečně přeposílaných vrábelovin na téma "zasraní ukrajinci", "dacani z USA" a "stváči z NATO", tak na příští týden se v nich akorát opráší (na přelomu 80/90. let tak populární) plivání na "pšonky". Aneb "co můžeš urvi, co nemůžeš zkurvi"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Odvolavam co jsem odvolal a slibuji co jsem slibil...Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 7 hodinami, warann napsal: Všechno je jinak: "Pokud by ale došlo reálně k napadení, pochopitelně bych dodržel článek 5. O tom není debata." Super nicméně reakce: Prchal a jeho parta už to žehlí, no....ale tohle se vyžehlit nedá. Je to bezpáteřní zmrd, co by nás tu v případě napadení nechal russakum a zdrhnul. Diplomat, co už by po tomhle nikde nic nevyjednal.... ať skončí v pekle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Jak bylo vypichnuto, odvolal jen na twitteru.. na FB a ostatni jeho kanaly tam ne, respektive jeho hlavni signal jeho volicum "vystupme z Nato" uz byl vyslan a zbytek jsou zas jen tanecky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Bohužel jsem toto přirovnání nevymyslel já. Vystoupení Babiše v debatě znělo jako vogonská poezie :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Tak jsem si to pustil ze záznamu. No hnus velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 No tak nejak si rikam, ze na Emana bychom jeste s laskou vzpominali..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Nejhorsi je, ze tendle curak bude za par let premierem, pokud se nestane neco zasadniho. Takhle jednou skoro - vetou ohrozit bezpecnost CR, to mi prijde jako fakt silny kafe, a to sem si myslel, ze vic skodit uz ani nemuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 tvl... lachočong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 13 hodinami, long napsal: Já si pevně doufám zařvu z Prahy a to tak, že jestli to vyjde, tak velice hlasitě, abys mě slyšel i v lese:-) před 13 hodinami, petr_cha napsal: AB se nekdy nejak zajímal o romskou mensinu? Cas na prezidentskou debatu ve verejnopravni televizi (!) dnes vecer nema, ale do Sokolova koukam zajel.. :-o) A hopla, tak to stihl, tak beru zpět! Ten se musel hodně přemáhat - viz pevně zatnutá pěst... před 12 hodinami, Bert napsal: Já to před pěti minutami přepnul. Na to fakt nemám. Já to nedokoukal, jen si nejsem jistý, zda to bylo Ryze Hořkými Radky, který do mne padaly jak skopčáci do krytu nebo jsem z toho vlastizrádce omdlel a taky se omlouvám sousedům, že jsem byl místy dot hlučný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 40 minutami, Prochy68 napsal: No tak nejak si rikam, ze na Emana bychom jeste s laskou vzpominali..... Eman už je navždy zapsanej do análů… článek z aktuálního The Economist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 8 hodinami, Matiniela napsal: Už je skandál na světě. Snad to Andymu ubere bodíky. Asi jo, ale v Polsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Kristova noho, tak na toho debila reaguji i ministri zahranici Pobalti. Oficialne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Nj, ale teď se toho chytnou rusáci, že ani NATO už není jednotné... To mu to ten Prchal nemohl alespoň do těch papíru nějak připravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 30 minutami, Roman I. napsal: Kristova noho, tak na toho debila reaguji i ministri zahranici Pobalti. Oficialne Už to obletělo svět....ostuda je na světě. Lipavsky si bude muset vzít noční asi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se