Micey Posted February 3 Report Share Posted February 3 (edited) @Conrad No.. jako že tomu justičnímu systému buďto věříš, nebo ne. Ale nejde to moc vnímat selektivně. Já mu věřim, nebo jsem se rozhodl věřit mu, takže i v tomdle případě to beru tak, že ten soud při rozhodování měl v ruce něco víc, než vyjádření jedný strany a jeden polo-bulvární článek. Nehledě na to, že tim jednim soudem to asi nekončí a třeba to dopadne nakonec jinak. Ale zajímalo by mě čim to vlastně střílel, ostrá brokovnice to nejspíš nebyla? Edited February 3 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted February 3 Report Share Posted February 3 Před hodinou, odjinud napsal: Smirte se germanizaci, hoši Holt vyssi rasa asi Ty ses fakt odjinud Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted February 3 Report Share Posted February 3 Take it easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted February 4 Report Share Posted February 4 Koukám ráno na PC u snídaně a vzpomněl jsem na místní členy ze Slovenska jak se nám tady smáli s volbami a to jak s parlamentními, sněmovními tak i volbou prezidentskou. Vy si tam u vás ještě užijete! Cože dělal Fico za úškleb ve spojistosti s jmenování nového prezidenta Č.R.? Že by to byla Gorila ? Hodně štěstí na východ kluci! https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kauza-gorila-kdo-je-kdo-slovensko-prehled/r~b731b8a8f00c11e99b40ac1f6b220ee8/ https://cnn.iprima.cz/fico-utoci-na-pavla-general-za-dva-dny-ukazal-kdo-za-nim-stoji-rika-slovensky-expremier-199785 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luidis Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 17 hodinami, Micey napsal: @Conrad No.. jako že tomu justičnímu systému buďto věříš, nebo ne. Ale nejde to moc vnímat selektivně. Já mu věřim, nebo jsem se rozhodl věřit mu, takže i v tomdle případě to beru tak, že ten soud při rozhodování měl v ruce něco víc, než vyjádření jedný strany a jeden polo-bulvární článek. Nehledě na to, že tim jednim soudem to asi nekončí a třeba to dopadne nakonec jinak. Ale zajímalo by mě čim to vlastně střílel, ostrá brokovnice to nejspíš nebyla? Je to v článku jasně popsáno. Nelegálně držená brokovnice, dvakrát z ní vystřelil. Jednou trefil chlapa do nohy, podruhé někam střelil a odražené broky zasáhly další osobu. 1,5 promile v krvi, sebrala ho zásahovka. Ano, neznáme pozadí, ale pěkně se to určitě nečte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 3 hodinami, long napsal: Koukám ráno na PC u snídaně a vzpomněl jsem na místní členy ze Slovenska jak se nám tady smáli s volbami a to jak s parlamentními, sněmovními tak i volbou prezidentskou. Vy si tam u vás ještě užijete! Cože dělal Fico za úškleb ve spojistosti s jmenování nového prezidenta Č.R.? Že by to byla Gorila ? Hodně štěstí na východ kluci! https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kauza-gorila-kdo-je-kdo-slovensko-prehled/r~b731b8a8f00c11e99b40ac1f6b220ee8/ https://cnn.iprima.cz/fico-utoci-na-pavla-general-za-dva-dny-ukazal-kdo-za-nim-stoji-rika-slovensky-expremier-199785 Pche, volba prezidenta v ČR byl hodně slabý čaj, na podzim uvidíš jak je to tu v prdeli, ten obrkokot skončí druhý ve volbách a ještě bude ministr. Když padnul na totální dno, tchán mi u oběda tvrdil, že Fico je politická mrtvola, teď už mu úsměv zmizel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 4 Report Share Posted February 4 S Burešem se tedy nikdo mazlit nebude.... ANO sekta se rozpadne a Bureš půjde sedět.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 12 minutami, Gustaf napsal: S Burešem se tedy nikdo mazlit nebude.... ANO sekta se rozpadne a Bureš půjde sedět.... Tomu sám neuvěříš. Na politiku se možná vysere (můj tip je že nevysere) a dál bude krmit své ovečky koblihami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted February 4 Report Share Posted February 4 S Burešem se tedy nikdo mazlit nebude.... ANO sekta se rozpadne a Bureš půjde sedět....Myslím, že to realisticky nehrozí. I když by to bylo fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 4 Report Share Posted February 4 ANO nechcípne, nestojí jen na Babišovi. Živí je hlavně neexistující rozumná levice v Česku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 4 Report Share Posted February 4 ANO stojí jen a pouze na Buresovi a jeho penězích. Bez nej nevydrží ani rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 4 Report Share Posted February 4 Bureš je ano a ano je Bureš. Jedno bez druhého nepůjde.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted February 4 Report Share Posted February 4 Ek. situace v ČR se pomalu ale jiste zhorsuje, takze je otazka, jestli to vlada dotahne vubec do konce fčního obdobi. A pokud pokles ekonomiky bude ostry, bude se ve velkem propouset, Ano muze vyhrat. Situace na Slovensku je podobna. Populiste nabidnou jednoduche reseni a u rady volicu vitezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted February 4 Report Share Posted February 4 Ty hele, zatim to vsichni cekaji, ale zatim se to uplne nekona.. nizka nezamestnanost, silny kurz koruny, propad HDP prognozovany jen -0.3%, pokles cen enegii..https://ekonomickydenik.cz/konkurence-na-energetickem-trhu-sili-po-e-on-energii-jde-s-cenou-elektriny-a-plynu-dolu-take-centropol/https://www.irozhlas.cz/ekonomika/zivot-k-nezaplaceni-vydaje-na-bydleni-ekonomicka-krize-prokop_2302010520_harCo spis ten Michl, je to nebo neni nejhorsi sef CNB ever? :-)https://www.tydenikhrot.cz/clanek/nejhorsi-guverner-v-dejinach-cnb-ztraci-to-nejcennejsi-kredibilitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted February 4 Report Share Posted February 4 Hehe, ze v tomhle tisicileti jeste budeme honit balony, to bych fakt necekal.. :-)) to musi byt nejakej cinskej vtip, ne.. balonek stesti, nebo tak neco :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 13 hodinami, long napsal: Koukám ráno na PC u snídaně a vzpomněl jsem na místní členy ze Slovenska jak se nám tady smáli s volbami a to jak s parlamentními, sněmovními tak i volbou prezidentskou. Vy si tam u vás ještě užijete! Cože dělal Fico za úškleb ve spojistosti s jmenování nového prezidenta Č.R.? Že by to byla Gorila ? Hodně štěstí na východ kluci! Fico je obrkokot a na jesen to u nás bude tragédia ak sa nestane zázrak…ale čast národa, u nás aj u Vás, je bohu žial jebnutá a nepoučitelná Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted February 4 Report Share Posted February 4 A že neuhodnu, kdo pak bude u vás ministrem vnitra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted February 4 Report Share Posted February 4 Však si vemte zpět Babiše.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 5 Report Share Posted February 5 A ještě vám za něho rádi zaplatíme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted February 5 Report Share Posted February 5 Myslim že jeden Babiš vo Ficovej koži nám úplne stačí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts