Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Conrad No.. jako že tomu justičnímu systému buďto věříš, nebo ne. Ale nejde to moc vnímat selektivně. Já mu věřim, nebo jsem se rozhodl věřit mu, takže i v tomdle případě to beru tak, že ten soud při rozhodování měl v ruce něco víc, než vyjádření jedný strany a  jeden polo-bulvární článek. Nehledě na to, že tim jednim soudem to asi nekončí a třeba to dopadne nakonec jinak.

Ale zajímalo by mě čim to vlastně střílel, ostrá brokovnice to nejspíš nebyla?

Edited by Micey
Posted

Koukám ráno na PC u snídaně a vzpomněl jsem na místní členy ze Slovenska jak se nám tady smáli s volbami a to jak s parlamentními, sněmovními tak i volbou prezidentskou.

Vy si tam u vás ještě užijete! Cože dělal Fico za úškleb ve spojistosti s jmenování nového prezidenta Č.R.?  Že by to byla Gorila ? 🙂

Hodně štěstí na východ kluci!

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kauza-gorila-kdo-je-kdo-slovensko-prehled/r~b731b8a8f00c11e99b40ac1f6b220ee8/

https://cnn.iprima.cz/fico-utoci-na-pavla-general-za-dva-dny-ukazal-kdo-za-nim-stoji-rika-slovensky-expremier-199785

Posted
před 17 hodinami, Micey napsal:

@Conrad No.. jako že tomu justičnímu systému buďto věříš, nebo ne. Ale nejde to moc vnímat selektivně. Já mu věřim, nebo jsem se rozhodl věřit mu, takže i v tomdle případě to beru tak, že ten soud při rozhodování měl v ruce něco víc, než vyjádření jedný strany a  jeden polo-bulvární článek. Nehledě na to, že tim jednim soudem to asi nekončí a třeba to dopadne nakonec jinak.

Ale zajímalo by mě čim to vlastně střílel, ostrá brokovnice to nejspíš nebyla?

Je to v článku jasně popsáno. Nelegálně držená brokovnice, dvakrát z ní vystřelil. Jednou trefil chlapa do nohy, podruhé někam střelil a odražené broky zasáhly další osobu. 1,5 promile v krvi, sebrala ho zásahovka. Ano, neznáme pozadí, ale pěkně se to určitě nečte.

Posted
před 3 hodinami, long napsal:

Koukám ráno na PC u snídaně a vzpomněl jsem na místní členy ze Slovenska jak se nám tady smáli s volbami a to jak s parlamentními, sněmovními tak i volbou prezidentskou.

Vy si tam u vás ještě užijete! Cože dělal Fico za úškleb ve spojistosti s jmenování nového prezidenta Č.R.?  Že by to byla Gorila ? 🙂

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kauza-gorila-kdo-je-kdo-slovensko-prehled/r~b731b8a8f00c11e99b40ac1f6b220ee8/

https://cnn.iprima.cz/fico-utoci-na-pavla-general-za-dva-dny-ukazal-kdo-za-nim-stoji-rika-slovensky-expremier-199785

Pche, volba prezidenta v ČR byl hodně slabý čaj, na podzim uvidíš jak je to tu v prdeli, ten obrkokot skončí druhý ve volbách a ještě bude ministr. Když padnul na totální dno, tchán mi u oběda tvrdil, že Fico je politická mrtvola, teď už mu úsměv zmizel. 

Posted
před 12 minutami, Gustaf napsal:

S Burešem se tedy nikdo mazlit nebude.... ANO sekta se rozpadne a Bureš půjde sedět....

Tomu sám neuvěříš. Na politiku se možná vysere (můj tip je že nevysere) a dál bude krmit své ovečky koblihami. 

Posted
S Burešem se tedy nikdo mazlit nebude.... ANO sekta se rozpadne a Bureš půjde sedět....
Myslím, že to realisticky nehrozí. I když by to bylo fajn.
Posted

ANO nechcípne, nestojí jen na Babišovi. Živí je hlavně neexistující rozumná levice v Česku.

Posted

Ek. situace v ČR se pomalu ale jiste zhorsuje, takze je otazka, jestli to vlada dotahne vubec do konce fčního obdobi. A pokud pokles ekonomiky bude ostry, bude se ve velkem propouset, Ano muze vyhrat. Situace na Slovensku je podobna. Populiste nabidnou jednoduche reseni a u rady volicu vitezi. 

Posted
Posted

Hehe, ze v tomhle tisicileti jeste budeme honit balony, to bych fakt necekal.. :-)) to musi byt nejakej cinskej vtip, ne.. balonek stesti, nebo tak neco :-))

Posted
před 13 hodinami, long napsal:

Fico je obrkokot a na jesen to u nás bude tragédia ak sa nestane zázrak…ale čast národa, u nás aj u Vás, je bohu žial jebnutá a nepoučitelná😥