Geodet Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Chytrej chlap: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-s-putinem-nejednat-je-to-odlisny-druh-lidske-bytosti-varuje-izraelsky-bezpecnostni-expert-40423610#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest209_meranie_spent_time_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 47 minutami, Geodet napsal: Chytrej chlap: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-s-putinem-nejednat-je-to-odlisny-druh-lidske-bytosti-varuje-izraelsky-bezpecnostni-expert-40423610#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest209_meranie_spent_time_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 https://www.fintag.cz/2023/02/23/poslanci-petikoalice-odmitli-navrh-na-zmrazeni-svych-platu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=899510&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box l.P. 1684 - Na Kamenným mostě je po dlouhé době opět zřícen koš pro trestání nepoctivých pekařů. Ti byli do něj zavřeni a buď vystaveni veřejnému zahanbení či ponořeni po krk do vody. Tak by to chtělo koupat tam celou sněmovnu po řadě ,ne podle stranické příslušnosti, ale klidně podle velikosti šmahem všechny. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 No, tohle delali dycky vsichni. Myslim ze parkrat se to na chvili povedlo. Ale tyhle navrhy obvykle predkladala opozice v momente, kdy mela jistotu ze to neprojde. Ani jeden z nich neni ochoten si dobrovolne snizit plat, nebo jeho rust. A to, ruku na sedce, nejsme skoro nikdo. Vzdy to bylo jen populisticke gesto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 11 hodinami, Conrad napsal: https://www.fintag.cz/2023/02/23/poslanci-petikoalice-odmitli-navrh-na-zmrazeni-svych-platu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=899510&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box l.P. 1684 - Na Kamenným mostě je po dlouhé době opět zřícen koš pro trestání nepoctivých pekařů. Ti byli do něj zavřeni a buď vystaveni veřejnému zahanbení či ponořeni po krk do vody. Tak by to chtělo koupat tam celou sněmovnu po řadě ,ne podle stranické příslušnosti, ale klidně podle velikosti šmahem všechny. . Taky jsem to četl a musel jsem vzít místo 1 tak 2 prášky na tlak, no jak tohle vše dopadne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 (upraveno) Přišel mi pětistránkový výpis, kdo se na mne informoval v registru obyvatel a koukám, že ministerstvo obrany si aktualizuje seznamy. Upraveno 24. února 2023 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 6 minutami, VS napsal: Přišel mi pětistránkový výpis, kdo se na mne informoval v registru obyvatel a koukám, že ministerstvo obrany si aktualizuje seznamy. Škoda, že člověk nemůže do registru obyvatel nahlédnout, zajímalo by mne co tam o mně je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 (upraveno) Koukni na Portál občana. Je tam toho dost. Ale senzace nehledej. Platnost dokumentů, výpis z katastru, bodové konto řidiče, všechna vlastněná auta, jejich stav, výsledky technických prohlídek, pokuty. Výpis z rejstříku trestů posílá automat na vyžádání do datovky. Upraveno 24. února 2023 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 13 minutami, VS napsal: Přišel mi pětistránkový výpis, kdo se na mne informoval v registru obyvatel a koukám, že ministerstvo obrany si aktualizuje seznamy. Každý občan ČR s českým státním občanstvím od 18 do 60 let má brannou povinnost, včetně žen (mimo lidi, kteří byli z branné povinnosti vyloučeni). Nic to neznamená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 VS nepsal, že to něco znamená, jen že si MO aktualizuje seznamy, což zjevně dělá Čistě teoreticky by mě zajímalo, zda by se u postupné (částečné) mobilizace po prvních vlnách týkajících se profesionálů, aktivních záloh a klíčových profesí upřednostňovali spíš muži 20-30 let bez vojenskeho výcviku nebo muži 40-60 let se zakladním vojenským výcvikem (i když beznadějně zastaralým a polozapomenutým). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 A tady stát udělal kardinální chybu. Občanům se nemá sdělovat, kdo, co a proč o nich hledal, páč se v tom začnou babrat a jsou potom akorát zbytečně nervózní. Má se držet principu, co oko nevidí, to srdce nebolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Tady https://dfens-cz.com/jak-je-to-technicky-a-pravne-s-odvody-mobilizaci-dobrovolnym-prevzetim-a-odeprenim/ to D-Fens komentuje. Jestli to ma ovsem spravne nedokazu posoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 15 minutes ago, martar said: VS nepsal, že to něco znamená, jen že si MO aktualizuje seznamy, což zjevně dělá Čistě teoreticky by mě zajímalo, zda by se u postupné (částečné) mobilizace po prvních vlnách týkajících se profesionálů, aktivních záloh a klíčových profesí upřednostňovali spíš muži 20-30 let bez vojenskeho výcviku nebo muži 40-60 let se zakladním vojenským výcvikem (i když beznadějně zastaralým a polozapomenutým). vzhladom na spolocensku hodnotu a fyzicke schopnosti sa u muzov vzdy ide od najmladsich smerom k starsim, nie naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Uff! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 21 minutami, martar napsal: VS nepsal, že to něco znamená, jen že si MO aktualizuje seznamy, což zjevně dělá On si ty seznamy aktualizuje třeba i Český rozhlas, tak se můžeme těšit na zvýšení koncesionářských poplatků. Ale nevyvozuji z toho nic. V podstatě jde jen o logické a oprávněné dotazy. Volby, kotlíkové dotace, nemocensá pojišťovna, ČSSZ apod. Chodí to každý rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 14 hodinami, Geodet napsal: Chytrej chlap: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-s-putinem-nejednat-je-to-odlisny-druh-lidske-bytosti-varuje-izraelsky-bezpecnostni-expert-40423610#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest209_meranie_spent_time_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Dobře on. Podobně upřímných izraelských expertů je víc, vždycky si to rád přečtu nebo poslechnu.... Většinou žádné mazání medu kolem huby, ale realistické názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 2 hodinami, VS napsal: Přišel mi pětistránkový výpis, kdo se na mne informoval v registru obyvatel a koukám, že ministerstvo obrany si aktualizuje seznamy. +1. Ale na druhou stranu jsem rád, že mi příjde povolávák do datovky, a nebudu si muset brát volno v práci na cestu na poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 A proč by Ti měl přijít povolávák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 (upraveno) @Bert Za tím hledej nedávná připomenutí armádních představitelů, jak by se stát musel zachovat v případě jeho ohrožení, nebo ohrožení členů NATO. Přijde mi to, že moje generace dosud žila v pocitu, že tohle se nikdy prostě nemůže stát. Ale jsme rok od začátku války na UA a dost lidí z mé generaci si začíná připouštět, že Rusko může něco zkusit směrem k Nato a v ten okamžik (jak správně připomněli armádní představitelé) se nám všem změní život. Jinými slovy - armádní představitelé nás upozornili na realitu a nějak se s tím musíme vyrovnat. Takže se začíná nervózně vtipkovat o branné povinnosti a část lidí z mé generace počítá s tím, že prostě Putin něco zkusí i na NATO. Edit: byl by jsi překvapen kolik lidí z mé sociální bubliny uvažuje o přestěhování z Prahy... Upraveno 24. února 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 12 hodinami, nickolas napsal: No, tohle delali dycky vsichni. Myslim ze parkrat se to na chvili povedlo. Ale tyhle navrhy obvykle predkladala opozice v momente, kdy mela jistotu ze to neprojde. Ani jeden z nich neni ochoten si dobrovolne snizit plat, nebo jeho rust. A to, ruku na sedce, nejsme skoro nikdo. Vzdy to bylo jen populisticke gesto. Je to protiústavní hned ve dvou rovinách – vedle legislativní nouze je to i retroaktivita. Podmínky pro mimořádnou valorizaci se naplnily již k 31. lednu, Jestli je tohle populizmus tak Pánbůh potěš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se