Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, M.K. napsal:

@ragu Za mě humor. Stejná prdel jako kterýkoliv jiný dezoláti, reálnej dosah nula nic, asi jako Vrábel nebo Peterková 🙂

Tohle je problém. Z této skupiny se můžou začít rekrutovat nebezpeční extremisti, kteří začnou podnikat násilné akce. Vem si, jak dokázala relativně malá skupina R.A.F po hodně dlouhou dobu terorizovat Německo a kolik generací jejich následníků pokračovalo v boji. 

Obávám se, že se podobných akcí časem také dočkáme. Tak snad budou tak blbí, že se napřed začnou hodně extremisticky projevovat na sociálních sítích. 

Odesláno

Jsem dalek tvrzení, že nemůžeš mít pravdu, ale já to tam prostě nevidím... Navíc jsou, jak říkáš, blbí a kanibalizujou se navzájem (Rajchl vs. Vrabel, Rajchl vs. Peterková), plus odlákaj část elektorátu tý žlutý zimnici...

Odesláno (upraveno)

Musím říci, že vypouštění balónků - jednotlivých opatření vlády ke konsolidaci veřejných financí se začíná neblaze projevovat na mém psychickém zdraví. Naposledy včera - kombinace zvýšení odvodů na sociální pojištění a snížení paušálů, což jsou desetitisícové dopady do měsíčního hospodaření. 

OK, kdyby předstoupili a řekli... ano, bude to tak a tak. Tak to člověk akceptuje a za týden se s tím smíří.  Ale ono se hrozně blbě plánuje, když člověk fakt neví, jaké daně a odvody budou v dalším roce, kam se posune DPH, jaká bude inflace. Člověk neví, jaký bude čistý příjem a jaké budou náklady... to je radosti. Kdybych se šel zaměstnat, tak vlastně dnes také nevím, kolik budu mít čistého..  Takhle se život fakt hrozně těžko řídí. 

Upraveno uživatelem safi
Odesláno

Jinak fialovej kašpárek a jeho dreamteam je pecka. Připomínají čobolovi kovidisty a jejich tvorbu opatření. To taky působilo,  jako když sepíšou ty největší chujoviny, co je napadnou (zadání: a pište fakt jen věci, který jim prostě důstojnost nedovolí respektovat) hodí je do klobouku a nechají losovat papouška. Zajímalo by mě, kdo jim píše scenář a platí je za tu komedii. Protože že by se náhodně sešlo tolik blbosti, zlovolnosti a totálního mimoňství, se mi nechce věřit. 

Odesláno

Poslední slovo do výběru svých Melody boys and bunny girls měl signalista

Odesláno
Před hodinou, safi napsal:

Jaký máte názor na výbuchy nad Kremlem? UA nebo někdo z Ruska?

Fiala.

Odesláno
před 4 minutami, guzmic napsal:

Fiala.

Fortuna na to ještě nevyhodila kurz

Odesláno

@ragu A ty 3 děti budou povinný?

A auto pro rodiny se 3 dětmi bude jen benzínové? Já bych radši diesel.

Nebo to bude odstupňované: bezdětní koloběžka, 1 dítě elektro, 2 děti diesel, 3 děti benzín?

Tvl. samé otázky. Pak těm mladejm vykládejte něco o plánovaném rodičovství. 😆🤣

Odesláno (upraveno)

před 15 hodinami, safi napsal:

Jaký máte názor na výbuchy nad Kremlem? UA nebo někdo z Ruska?

Bylo to náš prezident: prezident-petr-pavel-ukrajina.jpeg?fl=cro,0,140,2700,1518%7Cres,722,,1%7Cwebp,75

„Běžte domů, Rusové“. Pavel napsal vzkaz na houfnici a raketomet

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-fotky-pavel-a-caputova-mezi-ruinami-u-kyjeva-prohledli-si-i-banksyho-dilo-230120

Upraveno uživatelem Kotlick
Odesláno
Před hodinou, Kotlick napsal:

@ragu A ty 3 děti budou povinný?

A auto pro rodiny se 3 dětmi bude jen benzínové? Já bych radši diesel.

Nebo to bude odstupňované: bezdětní koloběžka, 1 dítě elektro, 2 děti diesel, 3 děti benzín?

Tvl. samé otázky. Pak těm mladejm vykládejte něco o plánovaném rodičovství. 😆🤣

A hlavně se ti většinou do zadu nevlezou 3 dětské sedačky... 😅

Odesláno

Rodinám se 3 dětmi budou zákonem přidělena MPW a minibusy. Seberou je bezdětným nebo bohatým podnikatelům co to mají na firmu. Kompenzací bude koloběžka.

Historie se opakuje:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...