Jump to content

Recommended Posts

před 29 minutami, guzmic napsal:

Mě nejvíc mrzí nastavením lidí, dělám ve velké fabrice na západě Slovenska, kde díky nadprůměrným platům rostou nové domy jak houby po dešti u oběda nic jiného neslyším, jen samé: všichni jsou k..vy, kokot Ma ...vič, prezidentka je americká p..ča, za komunistů nám bylo dobře atd.

Ale v okolí, kde je opravdu rozumná životní úroveň vyhrává pravidelně Smer a druhý je Kotleba, takže to částečně ty názory vysvětluje.

Ale v zimě do Rakouska lyžovat a v létě dvakrát k moři to už je potom cajk.

Ono je to asi všade rovnaké, resp. podobné, či v ČR alebo v SR. V krajských a väčších mestách, kde je sústredená ekonomika, populisti a grázli typu Smer,Kotleba,Republika, Hlas...nemajú šancu uspieť, resp. vyhrať...v hladových dolinách, okresoch v okrajových častiach republiky a vlastne všade kde je nižšia vzdelanostná úroveň vyhrávajú práve grázli a populisti...o dôchodcoch a cigáňoch s permanentne nastaveným pazúrom, ktorým keď dáš prachy navyše 20x ročne a furt je málo, radšej ani nehovorím...

Před hodinou, guzmic napsal:

Mě nejvíc mrzí nastavením lidí, dělám ve velké fabrice na západě Slovenska, kde díky nadprůměrným platům rostou nové domy jak houby po dešti u oběda nic jiného neslyším, jen samé: všichni jsou k..vy, kokot Ma ...vič, prezidentka je americká p..ča, za komunistů nám bylo dobře atd.

Ale v okolí, kde je opravdu rozumná životní úroveň vyhrává pravidelně Smer a druhý je Kotleba, takže to částečně ty názory vysvětluje.

Ale v zimě do Rakouska lyžovat a v létě dvakrát k moři to už je potom cajk.

A ten kokot uhrik z republiky, ma plne usta nenavisti k Bruselu a EU, ale kurva priznat prijem z pozicie poslanca EP vo vyske 400 000 Eur, to mu uz ten skurveny zapad nevadi. Podobne, jeho zena, ktora podnika vo Viedni. Banda kokotov pojebana.

Uff, az sa mi ulavilo. Na minutu.

před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal:

A ten kokot uhrik z republiky, ma plne usta nenavisti k Bruselu a EU, ale kurva priznat prijem z pozicie poslanca EP vo vyske 400 000 Eur, to mu uz ten skurveny zapad nevadi. Podobne, jeho zena, ktora podnika vo Viedni. Banda kokotov pojebana.

Asi tak, všichni mají plnou hubu keců jak je EU na hovno, ale různé dotace, podpory atd. nesmrdí.

Ale třeba nebude zas tak špatně a budeme tu bačovat dál.

před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal:

To mi připomnělo tu naši bolševickou svini Konečnou...

On 9/4/2023 at 8:46 PM, Bert said:

Já vím, bylo to tady už několikrát, ale furt jste na tom (mí drazí čobolové) líp ....

FS5ZWADWQAAxRFo.jpg

peknych zien su tu plne ulice.

bohuzial pekne fotky a prejavy su vsetko na co sa zmohla. objektivne - ako prezidentka krajiny bola zalostna. 

k tej fotke napravo - plot v pozadi je dufam pod napatim. toto by nemalo behat volne po zotmeni

9 hours ago, EpsteinBarr said:

stale rozmyslam ze pojem "Stockholmsky syndrom" je voci tomu svedskemu mestu nefer.. ale zas je pravda ze kazdy vie kde je Svedsko :) Slovaci nevedia ani kde je sever..

před 1 hodinou, instant napsal:

stale rozmyslam ze pojem "Stockholmsky syndrom" je voci tomu svedskemu mestu nefer.. ale zas je pravda ze kazdy vie kde je Svedsko :) Slovaci nevedia ani kde je sever..

Každý vie, kde je Švédsko. Takže aj ja. A ja viem, že Švédsko je na severe. Tak už viem, kde je sever. Prvý! :D

Mě říkají v práci univerzálně, kde je ten kokot a já si zase říkám, kde jsou Ti kokoti. 

A naši noví UA kolegové mají oblíbené suka mašína.

před 26 minutami, Bert napsal:

Vzhledem k tomu, že si kardinál Dominik Duka na svém fcb profilu pod tímto svým příspěvkem:

https://m.facebook.com/story.php/?id=100000920776967&story_fbid=24014439834836707

vypnul možnost reakcí, učiním tak aspoň zde. Dominiku, tys byl vždycky kokot!

Maj recht, není tolik lidí co by pro vlastní víru udělalo tolik kokotin.

„A to jsem bezvýhradný ateista, až se bojím, že mě Pánbůh potrestá.“