Maro Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 "významné množství puberťáků má vlivem změny chemie pochybnosti o své orientaci a o svém skutečném pohlaví" "Co je ale problém - pokud se dětem od mala, případně v dospívání stále představuje myšlenka, že je normální pochybovat o svém pohlaví" Sorry ale tady zastavas myslenku kterou sam vyvracíš "Zajímala by mě statistika, kolik změn pohlaví je následně "vráceno" protože daná osoba se necítí dobře ve svém původním ani novém pohlaví." je to cca 1% kteří toho litují https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8099405/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 (upraveno) Četl jsem nedavno v tištěné podobě DNES rozhovor s člověkem jménem Daniel Black. Bylo to smutné čtení. Tady je zřejmě ten rozhovor na netu (bohužel v premium verzi, ale třeba to někdo odemkne): https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/daniel-black-transgender-gay-trans-detranzice.A230517_135818_lidicky_kori Upraveno 13. září 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 před 4 hodinami, hopkirk napsal: Na Slovensku bude ještě veselo... https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/igor-matovic-robert-kalinak-potycka-tiskova-konference-slovensko-politika-smer-sd.A230913_101042_zahranicni_pukk To je dobrý bizár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/daniel-black-transgender-gay-trans-detranzice.A230517_135818_lidicky_kori#paywall-locked Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Nebo tady, opět bohužel jen "premium": https://echo24.cz/a/HdpNp/tydenik-echo-rozhovor-transgender-je-nejvetsi-podvod-rika-walt-heyer (Kupuju ten časopis tištěný, považuju ho za kvalitní žurnalistiku.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Berte díky za zastání diskuze, i když je vyčerpávající a daleko rozvětvěnější než jsem čekal.Je to několik témat v jednom, pardon.To je tak na celovečerní filozofování u pivaA stím Dukou máš samo že pravdu, je to prasátko a tím bych za mě uzavřel církev i s křesťanství,omluva, vím že jsem vyprovokoval ale už se nezůčastním,nemám kapacitu užMaro ty jsis vybral s mého příspěvku něco co tam vůbec není, já jsem nepsal nic o nějaké moralní výchově dětí, nebo že by se mělo tajit že sem tam může pepík milovat pepíka.Spíš mě zajímá jak někdo může u takového tématu vypnout mozek a radikálně prosazovat ideologii před řádnou vědou.Já psal o obavě, že budou ve školství motat děckám hlavy s nějakým výběrem pohlaví atd..A když se budem bavit o těch sebevraždách, nevím jestli bych se spíš nebál o slabší jedince které v nějaké momentální vývojověhormonální krizy(pubertě), podlehnou názorům, nějáké třeba velice zapálené soudružky učitelky a začnou se považovat za něco co by nikdy nebyli..A když bych měl soudit podle sebe, být třeba na střední a tohle by se mi mělo stát, tak ti garantuji že bych si to po procitnutí, hodit určitě chtěl!A to jako nezacházím do detailů.Taková vlastně nechtěná krása pánského análního sexu, hmm, velice bych soudružce děkoval za podporu a pomoc a na krásné vzpomínky s pubertyOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/robert-fico-vaclav-klaus-igor-matovic-slovensko-volby-institut-vaclava-klause.A230913_195843_domaci_svmTed uz chybi jen vyjadreni Emana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Jsem myslel, ze ko*ot je Fico, ale ten Matovič mu zdatne seKunduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asbury Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Ono keby takéto niečo spravil nafetovaný Kaliňák niekde v Texase , tak má veľmi pravdepodobne dieru mezi očami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 (upraveno) Fandim napadenemu statu pred agresorem jako vetsina lidi tady. Kdyz ale vidim zabery z osvobozene Andrijivky, rikam si "chran buh aby nekdy nekdo chtel osvobozovat nasi vesnici..." A to se pres hodne ukrajinskych vesnic prelila fronta i nekolikrat (Edit: to neni kritika osvobozovani vlastniho uzemi, spis povzdech nad moderni valkou vedenou v mestech a vesnicich. Upraveno 18. září 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Kolem Bachmutu, kde je fronta už několik měsíců, bude takových vesnic celá řada. A vzhledem k množství nevybuchlé munice bude toto uzemí dlouhé roky nebo i desítky let neobyvatelné.... Oni ti Rusové bohužel nejsou blbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 A po tehle zkusenosti se jim tam po valce a vycisteni nikdo moc nepohrne, leda by byly nejake pobidky. I kdyz - treba maji Ukrajinci jinou mentalitu a vrati se na rodnou hroudu mezi sve mrtve i prezivsi.. tezko rict. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Tak Piráti hlasovali o Blažkovi ...... Myslím, že by nebylo od věci si zahlasovat o Pirátech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 1 minutou, Bert napsal: Tak Piráti hlasovali o Blažkovi ...... Myslím, že by nebylo od věci si zahlasovat o Pirátech. A to tak, že ve velmi zrychleném vylučovacím režimu (nejsem si jist, zda jsem použil správnou právnickou terminologii). Prostě, čím rychleji, tím lépe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 před 11 hodinami, Bert napsal: Tak Piráti hlasovali o Blažkovi ...... Myslím, že by nebylo od věci si zahlasovat o Pirátech. To je špatně? Nebo mi něco uniklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Jsou zde koaliční dohody o obsazování ministerstev. Piráti jsou součástí těchto koaličních dohod. Je výrazem ryzí politické idiocie, podkopávat nohy de facto vlastnímu ministrovi. S Blažkem můžeme souhlasit, nesouhlasit, ale tohle fakt ne. Proto záměrně píši: pojďme si zahlasovat o pirátech. Pokud bych na tomto ctěném fóru chtěl získat rychlou a masivní podporu pro svůj názor, stačilo by přenést problém na Pražskou regionální úroveň a položit řečnickou otázku: "Tak co borci, jak se vám líbí Hřib jako radní pro dopravu?" ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Díky @Bert za objasnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 před 6 minutami, Bert napsal: Jsou zde koaliční dohody o obsazování ministerstev. Piráti jsou součástí těchto koaličních dohod. Je výrazem ryzí politické idiocie, podkopávat nohy de facto vlastnímu ministrovi. S Blažkem můžeme souhlasit, nesouhlasit, ale tohle fakt ne. Proto záměrně píši: pojďme si zahlasovat o pirátech. Pokud bych na tomto ctěném fóru chtěl získat rychlou a masivní podporu pro svůj názor, stačilo by přenést problém na Pražskou regionální úroveň a položit řečnickou otázku: "Tak co borci, jak se vám líbí Hřib jako radní pro dopravu?" ..... Pověsit za koule do průvanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 @Bert Něco jako ten kudrnatej debil v Brně bez ridičáku, co si nechal napráskat zadel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Myslíš toho politika, který měl rád S/M hrátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se