Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Trapas nejenom jen u nás, předtím to byl jen premiér jehož slovům se nedalo věřit, abych to napsal jemně, nyní je i za šaška  dalo se to čekat

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-protoze-je-u-nej-doma-prilis-draho-nakupuje-sef-ceske-vlady-u-nas-pise-nemecky-bild-40449943?utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, já chtěl poukázat pouze na to, že co objevil Fiala dnes,  tak o tom se mluví už přes rok. Vždyť těchto srovnávacích nákupů ať už v Německu, nebo Polsku je v novinách a TV milión  Kdyby to řekl nějaký jouda od vedle,  neřeknu ani píp, ale náš premiér...objevil Ameriku? Nehledejte zatím nějaké konspirace, žádné nejsou, jen že ta naše vláda je prostě úplně tupá, jeden tam perlí víc jak druhý....škoda, že už Mr. Cukr odešel, ten byl TOP 
Já s tebou souhlasím, Fiala je zlo!Necouvej tu před těma Pepíkama, budou ho omlouvat i kdyby vysral a naservíroval hovno a ozdobil to vlaječkou EU.Oni nemají svůj názor a někteří ani nemůžou.Fiala je super politik pro ,,nové evropské hodnoty", ale boužel ne pro naši zem..A to jsem byl tak rád že to tehdy nevyhrál Babiš. Kdybych mohl vrátit čas, jdu volit Babiše!!!Boužel

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Trapas nejenom jen u nás, předtím to byl jen premiér jehož slovům se nedalo věřit, abych to napsal jemně, nyní je i za šaška  dalo se to čekat
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-protoze-je-u-nej-doma-prilis-draho-nakupuje-sef-ceske-vlady-u-nas-pise-nemecky-bild-40449943?utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Není za šaška, on a ta jeho obdoba pražské kavárny, s pekarovou a spol, jsou šašci,šašci v havloidních oblečcích.Jen jedou na své osobní vlně ,,světovosti", jako lepšo lidi, lidi co maj své hodnoty, které jsou nadřazeny nad vše.Úplně vidím Havla, jak mu to roky izolované prosté občanstvo, zobalo tu jeho světovost z ruky a on je měl úplně u prdele, nadřazeně mlel o hodnotách, laskal si své ego s dalajlámama a spol a dělal že nevidí co se tu děje.Jen sem všechny ty ,,obchodníky se smrtí" pozval a všem jim požehnal..Jenže Fiala má blbí, že lidi tu už nějakej pátek nežijí v komunistické izolaci, takže dnes už taková ta světovost za každou cenu, úplně neoslní.Jsem zvědavej na další volební frašku v podobě koalice.

Odkaz ke komentáři

Blbí :D

Když Fiala krátce po invazi Rusů na Ukrajinu vyrazil do Kyjeva, byl to fajn pocit. Mit premiéra, ke kterému cítím respekt. Bohužel to byl pomíjvý okamžik... jako většina věcí v politice. Jo, kvalitní politiky není moc kde brát...

Odkaz ke komentáři

Jestli to autor myslel doslovně, tak se mi vybaví jen krátké nohavice a manšestrové sáčko... ale ono to možná bylo míněno jako šašci převlečení za havloidy. Představivost mi ovšem selhává i tady :D

Odkaz ke komentáři

Přiznám se, že mě ani ne. Už mě tohle srovnání několikrát totiž napadlo taky. Lidí hrající si na lepsolidi, naprosto odtržený od reality. Tak si je představím já a docela mi to jde- zcela ve zkratce.

Odkaz ke komentáři

Přiznám se, že mě ani ne. Už mě tohle srovnání několikrát totiž napadlo taky. Lidí hrající si na lepsolidi, naprosto odtržený od reality. Tak si je představím já a docela mi to jde- zcela ve zkratce.
Děkuji za pochopení

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...